Henrik was fantastic throughout the whole purchase process. We could not recommend him more.
Henrik Hallquist
Henrik Hallquist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Henrik Hallquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Hallquist har haft 31 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
99 omdömen om Henrik Hallquist
Henrik var driven och entusiastisk redan vid första mötet. En liten dipp när det tog längre tid att sälja än förväntat, men i slutändan så sa han aldrig nej till extra visningar, komma över och diskutera strategier mm
Trevligt bemötande 🙂 Tack och vi ses igen
Henrik agerar mycket professionellt och med uppenbart god kännedom om marknaden. Säljprocessen har varit drabbad av den största nedgången på länge men Henrik har manövrerat processen skickligt med stort och kontinuerligt engagement och bra löpande återkoppling. Jag hade höga förväntningar som vi hanterade på ett pragmatiskt sätt. Hade dessa infriats vore betyget Exceptionellt! I sin helhet har ett starkt långsiktigt förtroende byggts upp och jag är mycket nöjd med vårt samarbete och fortsätter därför att engagera samma mäklare för nya uppdrag. Tack Henrik.
Proffsig bemötande. Vänlig. Lätt tillgänglig om behovet finns. Vi kan rekommendera Henrik för köp och försäljning av bostaden.
Henrik har en förmåga att skapa förtroende. Grunden för det är hans proffessionalitet . Han är lyhörd för kundens ( mina) behov, önskningar och osäkerhet men är samtidigt tydlig med hur han ser på olika aspekter av uppdraget;, vad hans kunskap och erfarenheter har lärt honom. Han berättar om byråns arbetssätt t ex att uppdrag diskuteras mellan kollegor för bästa lösningar. Han är lätt att resonera med, tillgänglig, återkommer alltid till kunden enligt överenskommelse. Som kund känner man sig som att man alltid är i centrum...
Henrik har varit både lyhörd och ihärdig under hela processen! Vi kan varmt rekommendera Henrik.
Henrik var väldigt trevlig och hjälpsam, satte upp privatvisningar då vi hade lite bråttom och hjälpte oss hitta en bra affär, där nog både säljare och vi som köpare blev nöjda. Han var lätt att få tag på, snabb på att svara och tydlig i förklaringar och ledde oss igenom processen att köpa vårt första hus väldigt bra! Vi är mycket nöjda och skulle rekommendera Henrik Hallquist
Trevlig, professionell och god kunskap/bra påläst kring sina objekt. Väldigt duktig mäklare som vi starkt skulle rekommendera.
Henrik var fantastisk och väldigt pedagogisk och hjälpsam. Bra stöd för oss som blev husägare för första gången. Rekommenderar honom starkt!