Henrik var alltid lika positiv och tillmötesgående även när objektet visade sig svårsålt. Lätt att få tag på och trevlig att kommunicera med. Mycket kunnig o proffsig.
Henrik Hallquist
Henrik Hallquist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Henrik Hallquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Hallquist har haft 29 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
155 omdömen om Henrik Hallquist
Mycket nöjd med Henrik och hur han hanterade, för vår del, köpprocessen. Kan varmt rekommendera.
Trevligt bemötande, tjänstvillig och pålitlig. Eftersom jag letat en tid efter rätt lägenhet, blev det Klyvarevägen 60A, som Henrik Hallquist hade på förtur. Jag ville så gärna ha den lägenheten, att Henrik även fick förmedla mitt hus, som jag hade tänkt sälja inför flytten. Då gick köpet och försäljningen slag i slag, på några dagar.
Henrik är engagerad och bra på sin sak! Var smidigt och enkelt att få kontakt. Supernöjda med Henrik
Henrik var en lösningsorienterad och engagerad mäklare genom hela köpprocessen. Det var enkelt att få svar på frågor och kommunikationen fungerade smidigt. Jag uppskattade hans tillgänglighet och professionella bemötande.
Utmärkt bemötande, informerade mig löpande om processen med köp av bostadsrätt, inväntade besked från bank och försäljning av villa. Rekommenderar varmt Henrik Hallquist som mäklare. Känns professionell och rakryggad.
Grym mäklare! Såld efter en privatvisning till bra pris.
Henrik har varit mycket kommunikativ, hjälpsam och engagerad i alla delar av processen. Vi har fått hjälp och förslag under tidens gång och det har slutat i en lyckad försäljning. Stort tack.
Vänlig, korrekt och lösningsorienterad
Han är duktig och vi är nöjda. Kan rekommendera honom!