Henrik Hallquist

Henrik Hallquist

Henrik Hallquist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Henrik Hallquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Hallquist har haft 26 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

114 omdömen om Henrik Hallquist

Sedan starten hos Reco 2021
Anne F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Eknäs

Henrik har varit kompetent, trevlig och hjälpsam. Precis så jag vill att en mäklare ska vara!

Daniel F
Eknäs

Henrik är väldigt professionell men ger ändå ett varmt bemötande och ett gott intryck. Han är väldigt kunnig inom sitt arbete och om det finns frågor eller funderingar som måste kollas upp gör han det snabbt och med ett leende, väldigt bra kundservice helt enkelt. Jag skulle utan tvekan välja Henrik för att sälja min bostad i framtiden!

Johan S
Köpte sitt hus med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Insjön

Köpt genom Henrik. Lyhörd, engagerad och kommunikativ hela vägen. Rekommenderas!

Anna H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Ektorp

Första kontakten med Henrik var när han värderade lägenheten. Han var ärlig och rak i sin bedömning av värdet. Henrik har alltid svarat när vi ringt och alltid varit trevlig och hjälpsam. Försäljningen gick bra och den gick snabbt när vi fått ett bud vi accepterat.

Gunilla K
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Insjön

Väldigt lugn och fin, stor förståelse för att jag ville ta det i min egen takt. Bra upplägg och information, snabb återkoppling hela tiden. Mycket trevlig och ansvarsfull trots sin unga ålder, en toppenkille.

Karolina B
Eknäs

Bra kommunikation med snabb återkoppling och svar på våra frågor!

Carl Fredrik H
Vikingshill

Väl och sakligt bemött och det är vad jag hoppa på från en fastighetsmäklare

Carl Fredrik H
Ektorp

Duktig på att hålla fokus och göra det hela begripligt för oss kunder, Henrik var dessutom vänlig och korrekt även i detaljer

Micael A
Västra Orminge

Jätteduktig mäklare. Tydlig och trevlig. Högsta betyg.// Micke

Catrin E
Eknäs

Hej ! Henrik Hallqvist har varit en fantastisk mäklare och med sin fina framtoning och sitt erfarna kunnande genomfört min försäljning av min mors lägenhet i Saltsjö-Boo ,Höjdvägen 5 A ! Han har ställt upp och hjälpt mig utöver det vanliga ! Han får högsta betyg av mig ! Kan verkligen rekommendera honom ! Mvh Catrin Ekström