Maxine är effektiv, proffsig och trevlig. Upplevde att hon målade upp en realistisk bild av marknaden och gav ett bra stöd kring affären. Är väldigt nöjd med valet av mäklare.
Maxine Mazy
Maxine Mazy är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Maxine Mazy har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Maxine Mazy har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 359 omdömen med ett betyg på 4.9. Maxine Mazy har haft 54 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
359 omdömen om Maxine Mazy
Jag fick ett gott intryck av Maxine och hon agerade professionellt.
Professionell, trygg och en väldigt bra samarbetspartner i vår bostadsaffär.
Med stor kompetens, starkt engagemang, mycket energi och fantastisk återkoppling hela vägen gjorde Maxine vår bostadsaffär till en mycket bra upplevelse!
Jag är verkligen nöjd med Maxine och hur hon var under försäljningen av min lägenhet! Hon är snabb i sin återkoppling, höll mig hela tiden uppdaterad med vad som hände och mycket professionell. Jag kan varmt rekommendera Maxine och jag skulle gärna anlita henne igen!
Fick ett väldigt trygg och proffsig upplevelse av lägenhetsköpet, man känner sig otroligt bekväm och lugn när man köper en bostad av Maxine!
Proffesionellt bemötande med trevlig ton, bra på att informera och återkoppla, skarp och duktig i sitt arbete
Hjälpte oss att snabbt hitta rätt lägenhet. Mycket proffsigt och effektiv.
Jag tycker att Maxine är toppen på alla sätt. Hon är seriös, tydlig, återkopplar alltid när hon säger att hon ska göra det. Vidare ger hon rimliga förväntningar på den försäljning hon ansvarar för och gör inga övervärderingar för att vinna affären mot konkurrenterna. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer! Vänlig hälsning Nöjd säljare
Ett mycket vänligt och proffsigt bemötande!