Christopher Storm
Christopher Storm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Christopher Storm har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Christopher Storm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Storm har haft 28 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
160 omdömen om Christopher Storm
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Inget att klaga på. Christoffer är otroligt proffsig och han lyckades sälja till vår lägenhet till ett fantastiskt pris.
sålde sitt hus med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Trevligt bemötande och leverans i linje med förväntan.
Christoffer är trevlig och proffsig.
Trodde kanske att det skulle bli fler eller bokas in fler visningar av lägenheten, även när vi redan hade en (1) intressent för att öka trycket på kunden som hade svårt att bestämma sig.
Hade hoppats mer på ert inre nätverk under hela hösten och som Christoffer talade så varmt för.
För övrigt är vi nöjda och Christoffer visade stort engagemang i slutfasen av affären
Hälsar Carin o Reidar -
köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Trevligt bemötande och leverans enligt våra förväntningar.
Christopher är trevlig, tillgänglig och levererar på sina löften. Han ligger på för att få till affären på bästa sätt.
Jag anlitade Christopher att sälja min lägenhet och trots väldigt lågt intresse för min lägenhet så hittade han en köpare. Med Christopher kände jag mig så bekväm och trygg genom hela processen, med hans proffsiga noggrannhet på alla sätt. Vill rikta ett stort tack för hans engagemang för detta uppdrag.
Jobbade på bra!
Sålde lgh
Vi blev nöjda efter rådande situation! -
Ett mycket bra bemötande.
Mäklaren levde upp till våra förväntningar på bästa sätt.
Återstår att finna en lägenhet till mig.
Mycket bra utfört! -
Christopher är noggrann och professionell och gör alltid sitt bästa. Jag kan bara lämna honom de bästa rekommendationer.
Anders Degerstedt, Nacka -
Professionell och kreativ, vilket gjorde att vi lyckades uppnå vårt mål och är därför väldigt nöjda! Kan inte annat än rekommendera Christopher!