Johan Markelius

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
4.8
Affärer senaste året

Johan Markelius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Johan Markelius har varit registrerad mäklare sedan 1992-07. Johan Markelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Markelius har haft 11 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

73 omdömen om Johan Markelius

Sedan starten hos Reco 2016
Johan L
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Markelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mensättra

Jag är väldigt nöjd med Johan som mäklare. Från början till slut har han varit lyhörd, tillmötesgående och engagerad. Det har känts tryggt att ha honom med genom hela processen, och jag har verkligen uppskattat att han varit lätt att få tag på och alltid tagit sig tid att svara på frågor. Johan har också kommit med bra tips och rekommendationer längs vägen, vilket har gjort processen både enklare och smidigare. Jag har uppskattat hans sätt att vara professionell utan att det känts opersonligt. Tack Johan för ett riktigt bra jobb och för ett väldigt trevligt bemötande genom hela processen!

Jakhongir M
Eriksvik

Vi är supernöjda med Johan Markelius som mäklare! Mycket imponerad över hans arbete som resulterade i en försäljning av mitt fritidshus där både jag och min fru är mycket nöjda.

Jenny O
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Markelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Björknäs

Tydlig kommunikation och proffsig mäklare.

Solveig H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Markelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Björknäs

Positiv, vänlig och korrekt. Bra information, lyssnande. Lätt att kommunicera med. På det hela taget ett positivt bemötande och handläggning.

Lucille Lussan W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Markelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Lovisedalsområdet

Förtroendegivande och engagerad. Har stöttat mig fint under försäljningsprocessen och vi har haft en bra kommunikation. Johan Markelius har stor ju kännedom om fastigheten på Storkällans väg då han sålde in projektet tillsammans med byggherren och Swedbank, så för mig var det självklart att kontakta Johan.

Eva S
Björknäs

Jag är mycket nöjd med att ha haft Johan som mäklare. Han är tydlig, lugn, svarar tydligt på det jag funderat över. Trevlig och lätt att ha och göra med.

Lars-Erik T
Hästhagen

Mycket kompetent och visste vad han talade om. Lyssnade på våra synpunkter och fick tag i rätt köpare till vårt hus. Snabb och smidig kontraktsskrivning utan några förbehåll. Tack så mycket Johan.

Björn W
Finnboda

Jag tyckte det var profsigt skött genom hela processen

Helena T
Lännersta

Professionellt bemötande med bra erfarenhet att hantera både säljare och köpare. Tydlig och bra idéer kring hur och när försäljningen skulle gå till. Positiv och respektfull. Kan området väl.

Nicklas A
Nacka

Tydlig, proffesionell och trevligt bemötande