Mäklare i Nacka

10 rekommenderade mäklare i Nacka kommun

Vill du köpa eller sälja bostad i Nacka? Eller går du och funderar på vad din lägenhet eller villa egentligen kan vara värd? En mäklare som kan din lokala bostadsmarknad kan hjälpa dig med allt från en värdering till att dra in storkovan vid en försäljning, eller hitta ditt drömboende till rätt pris! Här kan du se tidigare kunders omdömen om mäklarbyråer och enskilda mäklare i Nacka.

Läs mer »
  • På Svensk Fastighetsförmedling i Nacka kan vi vårt område och hjälper dig till din bästa bostadsaffär!
    Anna H
    Anna H: Christopher hjälpte oss att hitta ett hus som var perfekt för oss - han var lyhörd för våra behov och önskemål! Vi upplevde honom som proffsig och noggrann.
  • Driver du mäklarfirma i Nacka?

• Fastighetsbyrån Nacka

Verifierat företag
    1,294 omdömen
    Boka en kostnadsfri värdering eller ett förutsättningslöst möte så vi kan få en bild av hur vi kan hjälpa dig i din nästa bostadsaffär i Nacka kommun!
    Sebastian D
    Sebastian D: Jag har både köpt och sålt med Amir som mäklare och allt gick väldigt proffsigt och korrekt till. Hans bemötande genom hela processen var förtroendeingivande och kontakten var samtidigt personlig vilket skapade trygghet. Rekommenderar starkt🌞🌞
  • HusmanHagberg Nacka

Verifierat företag
    492 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och vackra Nacka! Bostäder är vår passion. Vi hjälper dig mer än gärna genom affären.
    Linnea L
    Linnea L: Emma är väldigt trevlig och kompetent. Fick redan från början känslan av att hon var mån om mig som kund och väldigt pedagogisk när hon förklarade saker. Kan varmt rekommendera henne!
  • Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag.
    Camilla B
    Camilla B: Vi sålde vårt hus genom Marielle. Hon och hennes team är mycket professionella och jag kände total trygghet genom hela affären. Marielle är kunnig,trevlig,tillmötesgående och var alltid tillgänglig. Kommer absolut att anlita henne igen om det skulle bli aktuellt.
  • Ludwig J
    Ludwig J: Vi köpte ett radhus i Älta via Peter. Vi har gått på många visningar och även haft kontakt med många mäklare i samband med egna försäljningar och kan enkelt konstatera att Peter är den bästa mäklaren vi varit i kontakt med. Oavsett om vi skulle köpa eller sälja, skulle vi önskat att någon som Peter var mäklare. Peter har fått oss att känna oss trygga i vårt köp genom ett trevligt bemötande och med en gedigen kunskap om huset han sålt. Han höll en grundlig genomgång om husets möjligheter och brister och har varit mycket transparent genom hela processen. Han har även varit skicklig på att få oss att se möjligheter istället för problem med det hus vi köpte.
  • Jouri P
    Jouri P: Äntligen en mäklare jag kan och vill rekommendera! Hjärtat på rätta stället och professionell, lyhörd och en servicenivå utöver det vanliga, oavsett tid på dygnet. Jag är tacksam att jag kom i kontakt med Hans Jonevret från Svenska Mäklarhuset. Snabb och smidig affär och bra betalt trots en tuff marknad. Rekommenderar Hans till alla jag känner!
  • Maria G
    Maria G: Kunnig, engagerad, professionell och alltid ett vänligt bemötande. Finns ingen som kan området Sickla så bra som han.
  • Andreas T
    Andreas T: Vi hade kontakt med Carina iom vårat första lägenhetsköp. Vi fick en mycket positiv bild av Carina! Hon hade ett bra bemötande och var tydlig och lugn i sin person!
  • Paulina M
    Paulina M: Extremt otrevlig praktiskt taget slängde ut mig på visningen, sa att jag gör en jätte dålig affär om jag ville renovera badrummet som va stambytt 1995, jätte tråkigt då jag var väldigt intresserad av lägenheten
  • Driver du mäklarfirma i Nacka?

• Marcus H
    Marcus H: Vi har haft detta företag som förvaltare i några år, uppsagda nu. Tar betalt för saker de inte utför och när de väl gör något blir det fel! Akta er.

Mäklare i Nacka

En bostadsaffär blir för många ett stort projekt och är ofta en av de största affärerna som görs i ett liv. Att då kunna lita på och känna sig trygg med sin mäklare är otroligt viktigt. De har koll på det juridiska, vet hur marknaden fungerar och hur köpare eller säljare ska hanteras på bästa sätt - så att du slipper. Låt bostadsaffären gå som på räls med hjälp av en duktig och trevlig mäklare i Nacka!

Här på Reco.se kan du be om en fri värdering direkt från den eller de mäklare du får förtroende. Vi önskar dig lycka till i din nästa bostadsaffär!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.