Fastighetsbyrån Nacka

Fastighetsbyrån Nacka

• BadgeThirteenYears
1 627
4.7

Din lokala mäklare i Nacka – med hjärtat i området sedan 90-talet Letar du efter en erfaren mäklare i Nacka? Vi har varit verksamma här sedan 1990-talet och är idag en av kommunens mest anlitade mäklarbyråer, med hundratals bostadsaffärer varje år. Vår långa erfarenhet, djupa lokalkännedom och starka engagemang gör att vi kan...

1627 omdömen om Fastighetsbyrån Nacka

Sedan starten hos Reco 2013

Lezan M
Nacka Forum

Vi är otroligt tacksamma för all hjälp och det fantastiska engagemang vi fått av Lia under hela försäljningsprocessen. Tack vare hennes professionalism, kunskap och driv lyckades hon sälja vår lägenhet på mindre än en vecka, vilket överträffade våra förväntningar. Under hela resan tog Lia sig alltid tid att uppdatera oss, svara på våra frågor och se till att vi kände oss trygga i varje steg. Hennes tillgänglighet, omtanke och genuina engagemang gjorde hela processen både smidig och positiv. Vi kan varmt rekommendera Lia...

Piyawan P
Nacka Forum

Professionell och tillmötesgående. Man känner sig trygg och i goda händer. Lia har varit så hjälpsam under hela processen.

Yoko B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Nacka
Saltängen

Daniel gav mig helt fantastisk service! Trots att det var mitt i hans semester, och med barn i bakgrunden när vi pratades vid på telefon (förlåt mig…!), hanterade han allt från visning till kontrakt på ett otroligt smidigt, snabbt och trevligt sätt. Jag är så tacksam för all hjälp!

Eva Ann-Charlotte T
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Eriksvik

Erik är verkligen proffesionell på alla plan. Vi rekommenderar honom starkt då vi är supernöjda,TACK.

Masihullah R
Älta Centrum / Stensö

Skulle nog rekommendera alla att ha Neda som mäklare.

Åsa S
Tollare

Lia var påläst och proffsig från början till slut. Alltid tillgänlig och flexibel.Trots många visningar till en början, en trög marknad med många konkurrerande objekt och relativt lång tid på Hemnet gick det vägen till slut. Kan varmt rekommendera Lia och Fastighetsbyrån! Stort tack för hjälpen!

Kerstin Irené Birgitta N
Saltsjöbaden Tattby

Neda svarade snabbt när vi tog kontakt, hörde av sig efter visningen och svarade på de frågor vi hade. Hon återkom snabbt med svar när det var något hon själv inte hade svaret på. Vi fick också komma på en andra visning av lägenheten. Hon uppfyllde de förväntningar vi hade på en mäklare. Hon arbetade mycket snabbt med alla dokument, några felskrivningar blev det i hastigheten (men det gick att rätta till). Neda har varit mycket vänlig och tillmötesgående, vi är mycket nöjda med henne. Hälsningar Kerstin Nordman

Ebru D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Wilma Danell Magnefelt en del av Fastighetsbyrån Nacka
Älta Centrum / Stensö

Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Hon har varit lyhörd, trevlig och professionell genom hela processen. Kommunikation har fungerat utmärkt och hon har gjort försäljningen smidig och trygg från start till mål. Vi kan varmt rekommendera henne!

HUGO S
Saltsjöbaden Tattby

Neda gjorde ett toppenjobb med att få ett snabbt och smidigt avslut på min försäljning!

Caroline N
Saltsjöbaden Tattby

Mycket engagerad, responsiv, snabb att återkoppla och ta reda på precis varenda liten grej man undrar över, hög tillgänglighet. Om man har många frågor och olika åtgärder man överväger kan behöva göras är hon behjälplig att snabbt undanröja hinder och frågetecken. Vår kontraktskrivning gick extra snabbt på bara ett par timmar efter accepterat bud, vilket bidrog till några felskrivningar i själva kontraktet, vilka gick att åtgärda. Alltid trevlig att ha att göra med.

Tetiana M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Wilma Danell Magnefelt en del av Fastighetsbyrån Nacka
Älta Centrum / Stensö

I’m so grateful for having Wilma by my side throughout this journey. She made what could have been a stressful process feel easy, exciting, and safe. Always kind, professional, and just one message away whenever I had questions. Everything worked out so smoothly thanks to her. Truly couldn’t recommend her more. Thank you so much! 🤍

Jasminé F
Kvarnholmen

Supertrevlig och professionell! Skulle alltid rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. Man kommer alltid känna sig trygg med honom! 5 av 5 ⭐️!

Arturas S
Nacka Strand

Vi är väldigt nöjda med Tobias. Han var alltid tillgänglig och väldigt engagerad under hela processen vilket var det viktigaste för oss. Vi rekommenderar honom varmt!

Benjamin W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka
Kvarnholmen

Superbra mäklare! Smidigt och tydligt hela vägen.

Ivo P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lia Björk en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nacka Forum

Bra och saklig i sin information till mig samt bra ödmjuk inställning!

Ulrike H
Sålde sitt hus med hjälp av Michael Ahlström en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Björnkärret

Michael har varit lika delar stöttepelare och medhjälpare i vårt projekt med att sälja. Han har redan från början varit saklig och tydlig samt hjälpt oss hålla våra planer realistiska. Vår process löpte över flera år då vi gått i omlokaliseringstankar länge. När VI till slut tog steget var allt redo och Michael drog direkt igång säljprocessen. Visningarna arrangerades och till slut hittade vi rätt köpare.

Victoria V
Köpte sitt hus med hjälp av Lia Björk en del av Fastighetsbyrån Nacka
Kocktorp

Engagerad och lätt att få tag i!

Lars-Åke M
Finnboda Hamn

Mycket bra kommunikation under hela köpet Neda svarar alltid snabbt när man söker kontakt dessutom är Neda mycket trevlig med ett personligt bemötande kan varmt rekommendera Neda. Stort tack för hjälpen

Simon K
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka
Norra Lännersta

Trevligt, snabbt och smidigt. Precis den mäklaren man vill ha!

Susann Pia K
Norra Lännersta

Oerhört tillgänglig trots egen Student😊 Fint samarbete, vi är supernöjda med precis allt!

Per H
Hjortängen

Tobias hjälpte oss med en realistisk plan och tydlighet genom hela processen som för våran del blev ganska snabbt påkommen. Bra hjälp med tips om vad vi skulle åtgärda innan försäljning och snabb återkoppling efter de visningar vi hade. Slutpriset på vår bostad stämde överens med både våra och Tobias föeväntningar vilket blev ett kvitto för bra samarbete. Tobias har sålt flera av våra grannars hus och vi har bara hört gott om honom. 4 i betyg är lite lågt och vi skulle vilja ge 4,7 istället....betyget 5 är omöjligt att få i min värld:)) // Nöjda fd husägare i Saltsjö-boo

Napaphat Yolao W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nacka Forum

Han gav utmärkt information och följde upp arbetet mycket bra☺️

Ismael E
Tollare

Otroligt duktig, professionell, påläst, engagerad och närvarande. Wilma har varit ett föredöme.

Abbe J
Jarlaberg

Underbar människa och underbar mäklare

Daniel G
Finnboda Hamn

Vi konsulterade ett par olika mäklare men slogs av Nedas energi och persona. Hon jobbar hårt, är tillgänglig och kunnig inom sitt gebit.

Inger A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Folin Hällgren en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nacka Strand

jag upplever Charlotte postift från första gången, förra året, ingen hets, påtryckningar mm. Sen har processen att sälja växt fram, hon är stödjande i "ta det lugnt", hon tipsade mig om lägenhet, "den här är perfect för dig", och jag köpte den sen, tipsade om områden (bra, mindre bra) och kollade också på lägenheter till min man. Hon är uppmuntrande och personlig- det gillar jag! Inga 20 årig, halv-arroganta killar "som vet allt"... om det var nått, så kollade hon upp o återkom. Jag gillar en personlig touchen (kanske...

Martin L
Köpte sitt hus med hjälp av Michael Ahlström en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Eknäs

Vi är otroligt nöjda med Michael. Att köpa hus är en stor affär och ett stort steg i livet, och han gjorde hela processen väldigt trygg, smidig och positiv. Professionell, lyhörd, tillgänglig och genuint engagerad hela vägen. Vi kände stort förtroende från första stund och kan varmt rekommendera honom.

Alexander H
Jarlaberg

Erik är en riktigt vass mäklare. Han hjälpte oss att sälja vår bostad och vi fick mer än vad vi förväntat oss. Stort tack för din hjälp! Rekommenderar starkt!

Sandra G
Finnboda Hamn

Neda är professionell, lyhörd och väldigt engagerad. Hon tog sig tid att förstå våra behov som säljare och var tydlig genom hela processen kring både strategi och vilket pris som var viktigt för oss. Vi är mycket nöjda med hela processen och slutpriset överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar varmt Neda till alla som vill ha en mäklare som verkligen sätter kunden i fokus!

Sebastiaan D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Thilde Ångström en del av Fastighetsbyrån Nacka
Sickla

En mycket engagerad och professionell mäklare som inger förtroende genom hela processen. Kommunikationen var tydlig och smidig, och jag uppskattade särskilt det proaktiva arbetssättet och den positiva inställningen. Rekommenderas varmt.

Eric H
Nacka Strand

Mycket nöjd med Tobias! Väl utfört uppdrag.

Therese H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nacka Strand

Trevlig och professionell. Var snabb med återkoppling och kändes genuin.

Anna-Carin J
Järla Sjö

Uppmuntrande utan att vara påstridig (vilket är det värsta jag vet). Engagerad och vänlig. Känns ärlig och uppriktig. Enkel att ha att göra med. Personlig.

Katarina F
Finnberget

Mycket duktig o kunnig mäklare!

Sonia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Jarlaberg

Supertrevlig, proffsig och snabb på att återkoppla!

Miriam L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Folin Hällgren en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nacka Strand

Proffsig och trevlig. Kände mig aldrig bortglömd eller otrygg i processen.

Linnea L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Thilde Ångström en del av Fastighetsbyrån Nacka
Alphyddan

Thilde har varit supertrevlig och professionell! Väldigt tillmötesgående!

Anette S
Jarlaberg

Väldigt nöjd med Erik. Stort stöd i bostadsförsäljningen. Väldigt lugn och hjälpsam med allt i allt som rör en bostadsförsäljning kan varmt rekommendera Erik./ Anette

Rayan D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Thilde Ångström en del av Fastighetsbyrån Nacka
Alphyddan

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som lyckades sälja vår lägenhet inom en månad, efter att andra mäklare försökt i nästan ett år utan resultat. Från första mötet kände vi ett stort engagemang, tydlig strategi och väldigt bra kommunikation genom hela processen. Mäklaren var driven, professionell och gav aldrig upp, vilket verkligen märktes i slutresultatet. Vi kände oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera honom/henne till alla som vill ha en engagerad och kompetent mäklare som verkligen levererar resultat

Jennifer J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lia Björk en del av Fastighetsbyrån Nacka
Tollare

Bra återkoppling, flexibel, snabb och bra på sitt jobb.

Nanna Karin Hedvig M
Insjön

Trevlig och till mötesgående. Dock lite långsam med svar någon enstaka gång. Jag hade uppskattat om vi hade diskuterat lite mer kring skick som man ska lämna sin fastighet i. När det gäller en tomt på närmare 2000kvm så kunde det varit bra att få ta del av "säljes i befintligt skick" utvändigt. // Nanna Munter

Olga Ä
Älta Kolarängen

Neda är ansvarsfull och framgångrik mäklare, hon gör sitt jobb på bästa sätt. Hon är bästa mäklare i Nacka. Hjärtligt rekommenderar!

Moiassar Y
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Nacka
Gustavsvik

Lars är toppenmäklare som har koll på allt och tänker på alla detaljer. Det märks att han har lång erfarenhet och kan sitt område utantill.

Renat B
Älta Kolarängen

Väldig trevlig och duktig! Kämpade hård med försäljningen av vår bostad! Stark rekommenderas!!!

Kamo P
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka
Gustavsvik

Toppmäklare! Kunnig, rak och tydlig! Vi är supernöjda

Ulf H
Nacka Strand

Mycket bra bemötande och med exceptionellt bra känsla för vilken typ av boende vi var på jakt efter. Hittade drömboendet på Charlottes rekommendation strax efter första visningen. Mycket nöjda! Köp processen och löpande informationen var mycket tillfredställande.

Tade I
Finnboda Hamn

Neda was incredibly responsive, considerate, and patient throughout the entire process. As first-time buyers, we had very little knowledge of what to expect, but she made everything feel manageable and far less overwhelming. She took the time to explain each step clearly, answered every question we had with care, and always made us feel supported and informed. Her communication and dedication gave us a great sense of confidence during such an important milestone. Neda has set the bar high for any future real estate experiences!

Charlotta L
Finnboda Hamn

Neda var engagerad från början till slut

Ahmed S
Älta Centrum / Stensö

Neda var fantastisk att ha som mäklare. Allt gick verkligen smidigt och tydligt från start till mål, och hennes fina engagemang gjorde hela processen både trygg och positiv. Kan verkligen starkt rekommendera henne!

Anton N
Nacka Strand

Charlottes engagemang och professionalism gjorde att vi kände oss trygga genom hela vår försäljningsprocess. Vi kan därför varmt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad.