Fastighetsbyrån Nacka

Fastighetsbyrån Nacka

• BadgeTwelveYears
1 372
4.7

Vi vet att den erfarenhet och kunskap vi har kring bostadsmarknaden i Nacka kommun kan vara ett bra stöd i din stundande bostadsaffär. Vi har full koll på Saltsjöbaden, Sicklaön, Boo och Älta och här har vi hjälpt många hitta sitt nya hem genom åren. Eftersom vi jobbar nära med Swedbank och Juristbyrån får du enkel och snabb...

1372 omdömen om Fastighetsbyrån Nacka

Sedan starten hos Reco 2013

Margareta E
Saltsjöqvarn

God erfarenhet. Bättre än den förra som Olivia tog över efter. Vet att det är betydligt svårare att hitta den rätta säljaren idag. Olivia har varit tillmötesgående.

Johan I
Saltsjöqvarn

Kunnig och kommunikativ mäklare.

Hampus B
Saltsjö Duvnäs

Vi var och fortfarande enormt frustrerade över processen och hur den gick till. Lars gick många gånger inte att få tag på, återkopplade inte och vid ett flertal tillfällen skickade vi över frågor och fick antingen inte svar alls eller endast svar på några. Vi fick driva processen att kontakta ansvarig besiktningsman och säljare för att få svar på många av de frågor vi hade. Vi framförde bland annat ett bud på torsdagen men fick i efterhand reda på av säljaren att det inte förmedlades förrän på måndagen 3 dagar efter. Inför...

Anna H
Saltsjö Duvnäs

Vår upplevelse av mäklaren i fråga är tyvärr väldigt dålig. Svår/omöjlig att få kontakt med. Gav ej svar på våra frågor. Vi fick påminna om och om igen. Exempelvis, vi ställde 4 frågor i ett sms och fick svar på 2. Bistod inte med sådant som mäklaren förväntas bistå med. Allt som allt en väldigt frustrerande upplevelse som tog bort delar av glädjen kring vårt husköp.

Ann Tove Kristin E
Saltsjöbaden Båthöjden

Våra erfarenheter av mäklaren är mycket Goda!

Liselott G
Norra Lännersta

Tobias har en öppen och transparent dialog med oss som köpare samt delar med sig av och använder sin gedigna erfarenhet i säljprocessen.

Maria Teresa B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Nacka
Västra Orminge

Proffsig, engagerad och en bra omvärlds analys gällande relevant prissättning.

Sandra P
Norra Lännersta

Bra kommunikation och snabb återkoppling. Mycket uppskattat!

Kristian M
Lilla Björknäs

Lars var mäklare när vi köpte vårt hus och vi är väldigt nöjda med hela processen. Han var professionell, tillgänglig och lyhörd för våra frågor och behov. Vi kände oss trygga genom hela köpet och kan varmt rekommendera honom

Lena W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Folin Hällgren en del av Fastighetsbyrån Nacka
Kvarnholmen

Fint, trevligt, professionellt bemötande och service hela vägen!! Toppklass!

Petra S
Saltsjöqvarn

Neda har utfört sitt uppdrag professionellt och har haft ett väldigt trevligt och positivt bemötande. Hon har varit otroligt aktiv och haft mycket kontakt och informerat fortlöpande om vad som händer i processen. Jag kan varmt rekommendera Neda att bli er mäklare för en trygg och positiv försäljning.

Göran G
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka

Vi sålde vår villa vid sämsta tänkbara tidpunkt. Under tiden som förberedelser och marknadsföring pågick, så sjönk villapriserna som en sten och slutpriset blev långt under det förväntade. Orsaken hette Trump, Putin och Gaza. Trots det upplevde vi att Tobias gjorde allt som stod i hans makt för att under dessa omständigheter uppnå bästa möjliga slutpris. Tobias är en lyhörd, trevlig och alltid tillgänglig mäklare som vi gärna rekommenderar. Sigrid o Göran

Louise Estella M
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Wikstrand Delic en del av Fastighetsbyrån Nacka

Anna fick oss att känna oss trygga med detta stora beslut från början till slut. Proffsig, ödmjuk och väldigt erfaren. En av oss är dessutom engelsktalande och det var inga som helst problem utan Anna skötte alla kommunikation på engelska. På en annars rätt så skör och stillastående marknad så fick vi bostaden såld efter de initiala visningarna. Så vi kan verkligen med varm hand rekommendera Anna.

Patrik T
Saltsjöqvarn

Neda har med integritet och hög service grad hanterat denna process väldigt professionellt.

Johnas N
Norra Lännersta

Vänligt bemötande, saklig och följde upp frågor på ett bra sätt. Tydlig kommunikation.

Daniel S
Saltsjöqvarn

Vi är så nöjda med Neda , professionell genom hela processen . Bra på återkoppling och gör alltid det lilla extra . Bra energi . Kan med det varmaste rekommendera Neda .

Mathias W
Rensättra

Tobias är seriös, vaken och pålitlig, hans kommunikation är rapp och han är mån om sina kunder, han kan marknaden och är påläst. Rekommenderas!

Kurt M

Anna was really nice and helpful during the selling process and is helping us to find a new place now that we have sold our home.

Kerstin C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka
Ektorp

Kunnig, trevlig, inte påflugen, närvarande, möter honom gärna igen

Laisan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Wikstrand Delic en del av Fastighetsbyrån Nacka
Ekudden

Påläst och trevlig och lätt att få kontakt med.

Mikael A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Sickla

Erik har varit en fantastisk mäklare genom hela processen. Alltid trevlig, snabb, tillmötesgående och väldigt professionell. Jag kände mig trygg från start till mål och kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin bostad.

Maria Teresa Marianne V
Kummelnäs

Redan från början när vi kom första gången och tittade på huset blev vi mycket väl bemötta av Tobias som visade oss runt och svarade på alla våra frågor vi hade. Under hela processen var han varit mycket hjälpsam och svarar alltid fort på mess och telefon oavsett dag och tid. Hela processen var mycket smidig och vi kände oss hela tiden trygga med Tobias.

Ricardson A
Kummelnäs

mycket uppmärksam, vänlig, svarar snabbt på alla frågor, oavsett tidpunkt

Madeleine K
Tollare

Engagerad och informativ genom hela processen med ett glatt humör och trevligt bemötande!

Patrik S
Tollare

Lyhörd, väldigt kunnig om marknaden. Enorm arbetsmoral och väldigt hjälpsam

Daniel F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Wikstrand Delic en del av Fastighetsbyrån Nacka
Ekudden

Väldigt trevligt och bra bemötande!

Fernando L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka
Västra Orminge

He's very polite, fast responding questions, and professional

Syed Ahmed J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lia Björk en del av Fastighetsbyrån Nacka
Västra Orminge

We had a fantastic experience working with Lia Björk during our home purchase at Skarpövägen 19. From the start, Lia was polite, professional, and incredibly informative. She kept us well updated throughout the journey and always took the time to explain things clearly and thoroughly. Buying an apartment can naturally come with a few twists and turns, but thanks to Lia’s calm and steady approach, we always felt supported and in good hands. We had some important requirements and Lia was attentive to them, followed up promptly,...

Marija J
Kummelnäs

Uthållig, stabil och pålitlig.

Cecilia B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Sickla

Jag blev väldigt bra bemött genom hela köp processen. Från visning till att avtalet var signerat vet Erik väldigt behjälplig och svarade snabbt på frågor. Jag förväntade mig att träffa en trevlig och förtroendeingivande mäklare vilket jag verkligen tycker att Erik lever upp till

Thomas G
Björknäs

Charlotte gav genast ett gott intryck: Pålitlig och kunnig om branchen, med stor erfarenhet av bostadsaffärer. Raka besked och klara och tydliga svar. Rekommenderar henne gärna till andra bostadsökande och -säljare.

Krystyna B
Finnboda Hamn

Neda är en mycket kompetent mäklare som engagerat sig i att hitta en lägenhet som passar oss. Det lyckades hon med på kort tid. Vi är mycket nöjda.

Ola B
Finnboda Hamn

Neda är en mycket kompetent och social mäklare som snabbt hittade vårt framtida hem där vi kommer att trivas.

Sussie I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Folin Hällgren en del av Fastighetsbyrån Nacka
Björknäs

Bemötandet var toppen.Mäklaren levde upp till 100 procent på mina förväntningar..Jag rekommenderarar charlott med varmt hjärta för otroligt bra hjälp med försäljningen av min bostad, hennes fina och lugna sätt betyder mycket.

Helen M
Sålde sitt hus med hjälp av Lia Björk en del av Fastighetsbyrån Nacka
Björknäs

Proffsig, man fick svar på frågorna. Tillmötesgående . Våra förväntningar var att hon skulle sälja huset och det gjorde hon. . Hon tog alltid sig tid och ringde upp när vi ville detta. Kan rekommendera henne. Mvh Helen och Janne Mällström

Helena N
Saltsjöqvarn

Charlotte ger ett proffsigt, kunnigt och hjälpsamt intryck . Som köpare känner jag förtroende för Charlotte. Hon har ett trevligt sätt och har varit lätt att komma i kontakt med när jag behövt.

Tanja T
Kummelnäs

I kontakt med Neda blev jag väldigt fint, trevligt och proffesionellt bemöt. Det fanns en del skratt och hon bjöd med en hel del tips och råd att tänka på vid inköp och flytt så det bli så smidigt som möjligt. Neda är lyhörd och finner alltid tid vid funderingar och presenterade förslag som matchade både mina önskemål och möjligheter. Noggrann och tydlig vid förhandlingar och avtals beskrivningar så det inte bli några missförstånd eller att något glöms bort. Väldigt effektiv 😀

Nada A
Tollare

Neda är väldigt snäll, omtänksam, glad, ger energi man får bra bemötande av henne. Skulle rekommendera henne för alla.

Kajsa N
Saltsjöbaden Tattby

Otroligt driven och säker mäklare 👌🏻 Olivia har uppdaterat och återkopplat i toppklass samt fått till en affär där jag som säljare är supernöjd med slutpris och snabbheten i försäljningen. Olivia sticker ut som en oerhört bra mäklare på alla plan!

Carina P
Älta Kolarängen

Ellinore ingav stort förtroende från första mötet lugn saklig och kunnig och så har det varit under hela resan. Vi fick bra pris utan att behöva gå ut på öppna marknaden, snabb försäljningsprocess

Erik L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olivia Lindblom en del av Fastighetsbyrån Nacka
Saltsjöbaden Tattby

Mycket kompetent och svara snabbt på frågor

Margareta H
Sålde sitt hus med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Boo Gård

Vi har haft ett mycket gott samarbete med Amir. Han har på ett proffsigt och kunnigt sätt väglett os igenom säljprocessen. Det har varit enormt värdefullt för oss som har bott på en plats i 60 år. Vi har från start till skrivandet av kontrakt fått tydliga råd om hur vi kunde presentera vårt hus på bästa sätt. Vi har hela tiden känt att Amir haft vårt intresse i fokus samt vid kontraktsskrivandet möjliggjort att bygga en brygga till köparen.

Joakim E
Finnboda Hamn

Neda gav ett bra första intryck med mycket energi och vilja att göra ett bra jobb! I ett speciellt marknadsläge och situation så gav hon aldrig upp trots att försäljningen tog tid då intresset var begränsat. Neda fick lägenheten såld på ett bra sätt.

Christer P
Älta Kolarängen

Har bara positiva omdömen att förmedla gällande bemötande, förväntningar och upplevelse.

Monica W
Insjön

Ellinore Wadelid är en mycket kunnig o skicklig mäklare med sällsynt socialt inkännande hos varje människa hon arbetar med, Hon inger trygghet o förtroende i dessa otroligt svåra ställningstagande o beslut som krävs vid husförsäljning. Hon får härmed bästa rekommendationer ! Monica Vickberg Lindberg

Viktor E
Västra Orminge

Bra och trevlig mäklare! Trots svår bostadsmarknad så fick jag lägenheten såld enligt förväntan.

Jacob R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Vikingshill

Proffsig och engagerad mäklare som lyckades sälja vår bostad i en tuff marknad!

Jonathan K
Köpte sitt hus med hjälp av Ellinore Wadelid en del av Fastighetsbyrån Nacka
Insjön

Vi hade en ganska unik process som tog lite tid och hade många svängningar, men Ellinore höll alltid en proffesionell ton och guidade båda parter väldigt väl genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med Ellinore!

Camilla O
Järla Sjö

Det finns en fin balans i att vara både professionell och personlig, något som Neda bemästrar. Neda är genom hela processen väldigt närvarande och engagerad. Detta har skapat trygghet hos mig och min sambo i två affärer, då vi mött Neda både som mäklare i ett bostadsköp och sedan själva anlitat henne vid egen bostadsförsäljning.

Sandra S
Köpte sitt hus med hjälp av Ellinore Wadelid en del av Fastighetsbyrån Nacka
Insjön

Proffessionell, tillmötesgående och sympatisk. Tusen tack för att du hjälpte oss till vårt drömhus!