Fastighetsbyrån Nacka

Fastighetsbyrån Nacka

• BadgeTenYears
1 090
4.6

Vi vet att den erfarenhet och kunskap vi har kring bostadsmarknaden i Nacka kommun kan vara ett bra stöd i din stundande bostadsaffär. Vi har full koll på Saltsjöbaden, Sicklaön, Boo och Älta och här har vi hjälpt många hitta sitt nya hem genom åren. Eftersom vi jobbar nära med Swedbank och Juristbyrån får du enkel och snabb...

1090 omdömen om Fastighetsbyrån Nacka

Sedan starten hos Reco 2013

Anjalee Indeevaree Loku Kankanamge D
Saltsjöbaden Ljuskärrsberget

Olivia är trevlig,hjälpsam och kunnig. Lätt att kontakta henne när vi behöver. Rekommenderar varmt Olivia till alla.

Anna Cecilia V
Sålde sitt hus med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Storängen

Jag kan varmt rekommendera Amir på Fastighetsbyrån Nacka som vi kom i kontakt med på rekommendation. Han förstod verkligen våra behov och guidade oss igenom hela processen på ett lugnt och oerhört professionellt sätt. Han är alltid tillgänglig och tillmötesgående.

Niklas B
Köpte sitt hus med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Storängen

Erfaren och trevlig mäklare som skötte affären på ett seriöst och smidigt sätt. Uppfattades av oss som lyhörd för alla inblandade parter.

Anne-Lie B
Finntorp

Snabb och effektiv. Bra bemötande och god kunskap om Nacka området.

Madeleine L
Nacka Strand

Otroligt snabb på återkoppling i hela processen och vid alla frågor. Tillmötesgående, ärlig, proffsig och hjälpsam!

Emma B
Finntorp

Trevlig, professionell, ärlig och snabba svar ! Väldigt nöjd.

Giulio B
Finntorp

Trevligt och professionellt bemötande med snabb försäljning till ett bra pris. Vi är väldigt nöjda.

Peter L
Köpte sitt hus med hjälp av Maximillian Broman en del av Fastighetsbyrån Nacka
Kummelnäs

mycket professionell, trevlig och snabba svar!

Svar från Maximillian Broman

Tack så mycket för din rekommendation! Hoppas ni kommer att trivas i det fina parhuset ni köpt :)

Oliver R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maximillian Broman en del av Fastighetsbyrån Nacka
Björknäs

Ständigt proffsig och bra rådgivare.

Svar från Maximillian Broman

Tack så mycket för din rekommendation! :) Trevlig att få hjälpa till med din försäljning.

Jannicke R
Älta Hedvigslund

Det har varit tryggt att resonera med Tobias i viktiga beslut. Jag har känt tillit till honom som mäklare. Tobias är lättsam att ha att göra med och är pragmatisk i sitt sätt.

Niklas S
Älta Hedvigslund

Jag hade inte mycket att göra med mäklaren. Det jag uppfattade var bra

Caroline S
Älta Hedvigslund

Mäklaren har haft gått bemötande. När vi kontaktade honom svarade han väldigt fort och var mycket samarbetsvillig. Även under kontraktskrivningen var han pedagogisk, det uppskattades mycket då det var vårat första bostadsköp. Har inget ont att säga om mäklaren.

Anton L
Jarlaberg

kontakt på tidigare visning mycket kunnig, ärlig och enkel att ha att göra med

Lena M
Jarlaberg

Tobias är vänlig och proffsig. Svarar snabbt i telefon.

Christer L
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Jarlaberg

Erik är mycket professionell i sitt yrke och gör ett kanon jobb. Han kom med matnyttiga tips inför fotograferingen och jobbar med duktiga medarbetare. Erik tack för allt.

Annmarie Elisabeth G
Sålde sitt hus med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
Älta Centrum/Stensö

Elisabeth är en väldigt trevlig och sympatisk kvinna. Hade väl inga större förväntningar bara huset blev sålt, men Elisabeth har verkligen utfört sitt arbete till stor belåtenhet och så fort hade jag inte i min vildaste fantasi kunnat tänka mig endast 10 dgr tog det. Jag kommer att varmt rekommendera Elisabeth om jag vet någon som ska sälja

Beatrice L
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Jarlaberg

Bra och tydlig informat i hela säljprocessen. Erfaren och duktig i vårt område.

Dödsbo Efter Margot S
Älta Centrum/Stensö

Han är vänlig positiv o proffsig. Punktlig och effektiv.

Svar från Maximillian Broman

Tack så mycket för din rekommendation. :)

Kristina E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Jarlaberg

Erik är engagerad, lyhörd och kunnig. Mycket lätt att samarbeta med.

Petter H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nacka
Kummelnäs

Vi tog hjälp av Fastighetsbyrån för vi trodde att dom hade kunskap som krävds för att sätta rätt pris och förmedla snabbt. Strukturerat och snabbt samarbetade vi annons, visning och budgivning. Allt enligt plan gick i lås. Toppen mäklare!

Anne W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
Henriksdalsberget

Proffesionellt och vänligt bemötande både vid visningar och möten. Bra admministration och hantering vid köpet av bostaden.

Marianne G
Nacka Forum

Vi är inte klara med vårt arbete med försäljningen ännu. Men hon har varit hjälpsam och trevlig. Vi har lite kvar att göra. Önskar allt henne allt gott under sin fortsättning inom Detta yrke.

Eva B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
Henriksdalsberget

Elisabet Östlund kombinerar hög professionalitet i sin yrkesroll med personlig värme. Jag är mycket nöjd med resultatet av försäljningen och kan varmt rekommendera Elisabet som mäklare.

Bill K
Älta Centrum/Stensö

Väldigt trevlig och tillmötesgående. Återkopplade snabbt om frågor och var lättillgänglig på telefon och sms.

Svar från Olivia Lindblom

Tack för ditt fina omdöme och en smidig affär!

Åke L
Saltsjöqvarn

Elisabet har uppfyllt alla mina förväntningar på en bra mäklare. Elisabet har förstått och hanterat mina önskemål och varit en bra rådgivare under hela försäljningen och varit snabb med svar. Jag kan varmt rekommendera Elisabet som mäklare och kommer att kontakta henne vid framtida uppdrag. Med vänlig hälsning, Åke Larsson

Cecilia A
Östra Orminge

Lyhörd, erfaren och serviceminded. Bra att bolla olika tankar och scenarier med. Lätt att få förtroende för.

Felice P
Västra Orminge

Elisabet var tydlig i sin kommunikation och hur hon gick till väga för att nå det gemensamma målet.

Svar från Elisabet Östlund

Tack Felice, jag hoppas du ska trivas bra i din nya lägenhet!

Gabriel S
Sålde en tomt med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka

Trevlig, seriös mäklare som gör sitt yttersta för en bra affär

Cecilia Maria K
Sålde en tomt med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka

Förtroendeingivande och alltid intresserad av att skapa en bra affär för alla parter

Katarina L
Saltängen

Tydlig och informativ, gav snabb återkoppling på frågor!

Sofie H
Sickla

Trevlig mäklare engagerad och glad. Kan rekommendera honom, har varit l tillgänglig hela tiden, snabbt svar.

Max Von K
Saltängen

Tobias är vänlig, tydlig och svarar alltid fort vid eventuella funderingar. Han får saker gjorda och är närvarande genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom!

Hans-eric E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Järla Sjö

Kunnig, hjälpsam, tillgänglig och kreativ mäklare.

Martin L
Björknäs

Vi är mycket nöjda med Tobias arbete från start till mål. Bra kommunikation med oss om säljare och tydlig i vad som behövdes från oss för att lyckas med en bra försäljning. Vi upplever även att Tobias gjorde ett bra arbete att sälja in vår bostad till potentiella köpare.

Caroline K
Björknäs

Tobias var oerhört proffsig som mäklare från start till slut. Vi är väldigt nöjda med hur försäljningen har hanterats från Tobias håll, han är lyhörd, tillgänglig och en duktig säljare. Rekommenderar Tobias och Fastighetsbyrån.

Axel A
Järla Sjö

Olivia är en strålande mäklare! Hon var professionell, tålmodig och hjälpsam genom hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar henne starkt.

Svar från Olivia Lindblom

Tack så mycket för de fina orden och för förtroendet. Nöje att jobba med er!

Adrian K
Finntorp

Extremt duktig och professionell, hon var tillmötesgående och hjälpte oss hela vägen på ett ärligt och bra sätt.

Svar från Olivia Lindblom

Tack för ert fina omdöme, så kul att höra att ni känner er nöjda. Allt gott!

Pernilla J
Sickla

Tobias är en otroligt kompetent och duktig mäklare. Han har varit tillgänglig och snabb på att kommunicera uppdateringar. Genomgående har säljprocessen varit smidig på alla sätt och det är tack vare Tobias. Rekommenderar varmt att anlita honom

Svar från Tobias Widén

Hej Pernilla, Tack så mycket för din fina rekommendation. Nu ska vi hitta något för dig att köpa också :) Ha det fint så hörs vi framåt. /Tobias

Patrick Alexander B
Finntorp

Helpful, professional, personable, contactable, knowledgeable.

Svar från Olivia Lindblom

Thankyou so much for the kind words!

Lotta R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Ehrenpil en del av Fastighetsbyrån Nacka
Jarlaberg

Erik är förtroendeingivande, proffsig, hjälpsam och effektiv. Toppennöjd, rekommenderas varmt.

Johan F
Tollare

Alltid lika proffsig i sitt arbete och när marknaden surnade lite så gav inte Maxi upp och löste så lägenheten blev såld, stora rekommendationer!

Svar från Maximillian Broman

Tack för din fina rekommendation Johan! Fy skam för den som ger sig trots tuff marknad och jag måste tacka er för att ni orkade ställa upp med alla privatvisningar som krävdes för att få det sålt :)

Nils L
Köpte sitt hus med hjälp av Lars Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Nacka
Skuru

Lars agerade seriöst. aktivt , trevligt samt visade på stor kunskap isamband med köpet .

Kristoffer F
Ektorp

Tobias är verkligen 10/10, hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare. Han överträffade verkligen våra förväntningar. Kommer absolut använda Tobias i framtiden.

Svar från Tobias Widén

Hej Kristoffer, Stort tack för din rekommendation. Nu ska vi bara hitta något nytt fint till dig! /Tobias

Lalmohammad O
Västra Orminge

Bra, men kanske kan bli bättre med att vara tydlig med med kunder.

Svar från Elisabet Östlund

Ja det är tråkigt med oseriösa budgivare som hoppar av. Jag hoppas du ska trivas bra i lägenheten!

Johanna H
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Widén en del av Fastighetsbyrån Nacka
Ektorp

*Tobias gav ett positivt och väldigt proffesionellt bemötande. Svarade snabbt på samtal och sms, speciellt i samband med budgivningen och därefter köpet. *Hade inga speciella förväntningar men Tobias var/är som sagt en i mina ögon en väldigt bra mäklare och fick mig att känna mig trygg hela vägen från visning till köp.

Svar från Tobias Widén

Hej Johanna, Stort tack för din rekommendation. Jag hoppas du ska trivas i det fina huset. /Tobias

Margarita R
Västra Orminge

Hej! Jag träffade Elisabet och från första gången gjorde hon ett mycket underbart och trevligt intryck på mig. Jag såg hos henne en mycket lyhörd, uppmärksam och mycket bra person när vi började kommunicera närmare med henne i processen att sälja en bostad. Resultatet av Elisabets goda arbete överträffade alla mina förväntningar, eftersom allt var så professionellt och med stor intelligens att båda parter, jag och köparen, var mycket nöjda med resultatet. Stort, uppriktigt tack till Elisabet för ett väl utfört jobb som...

Svar från Elisabet Östlund

Tack själv för förtroendet och jag önskar dig allt gott framöver!

Linda Marie G
Kvarnholmen

Toppenbra! 🌟 Vi upplevde Tobias som proffsig, trevlig och som en pålitlig mäklare :) Rekommenderar!

Hej Linda, Jag tackar och bockar för din fina rekommendation. :) /Tobias

Fredrik M

Mycket bra service, snabba svar och trevligt bemötande. 5/5

Svar från Olivia Lindblom

Tack så mycket för fint omdöme och smidig affär!

Patrik L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Neda Kusic en del av Fastighetsbyrån Nacka
Henriksdalsberget

Väl genomförd process från vår sida sett (köpare), god säljförmåga. Positivt bemötande. Skulle anlita för egen ev. försäljning.

Narangerel M
Ektorp

Hon var trevlig och snabb handling. Vi är nöjd på köpet.

Hoppas ni ska trivas bra i Ektorp 🤗