Charlotte Folin Hällgren

Charlotte Folin Hällgren

Charlotte Folin Hällgren är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka

Charlotte Folin Hällgren har varit registrerad mäklare sedan 2024-11. Charlotte Folin Hällgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.9. Charlotte Folin Hällgren har haft 16 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

22 omdömen om Charlotte Folin Hällgren

Matteo S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Folin Hällgren en del av Fastighetsbyrån Nacka
Skuru

Utöver att hon är otroligt duktig på sitt jobb, löser läget och är en duktig försäljare har Charlotte även andra egenskaper som sticker ut. Hon inger en stark känsla av trygghet och är mycket lyhörd. Kvaliteter som enligt min erfarenhet är ovanliga hos många mäklare. Guldstjärna! //Matteo

Tanja H
Skuru

Vi kan varmt rekommendera Charlotte! Hon är utan tvekan den bästa mäklaren vi har haft. Mycket kompetent, professionell och trevlig!

Natalie L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Folin Hällgren en del av Fastighetsbyrån Nacka
Järla Sjö

Otroligt nöjd med Charlotte! Professionell och tydlig - kände mig trygg genom hela processen.

Jasmine J
Nacka Forum

Vi är otroligt nöjda att vi hade Charlotte som mäklare vid försäljning av vår lägenhet i Nacka. Hon är otroligt professionell och samtidigt en väldigt trevlig och snäll person som är lyhörd och som vill sina kunder det allra bästa. Vi kunde inte fått en bättre mäklare!

Ulrika V
Kvarnholmen

Jag köpte via Charlotte och hon gav ett mycket fint och professionellt bemötande.

Kajsa B
Nacka Forum

Snabb, professionell och lätt att samarbeta med. Mycket nöjd!

Kerstin B
Nacka Forum

Uppträdde väldigt professionellt och vänligt sätt

Christer S
Finnberget

Mycket tillmötesgående och lyhörd. Lyssnade till alla mina behov och svarade på alla frågor och tankar jag hade med en hjälpsam och professionell attityd. Inte så ”säljig” som jag tidigare upplevt att andra mäklare kan vara. Erfaren och stabil.

Björn L
Västra Orminge

Alltid tillgänglig, tillmötesgående och väldigt lyhörd och professionell.

Gloria P
Västra Orminge

Charlotte är en fantatisk person, lätt att prata med, fullt av gladje någon man skulle önskar att spendera mer tid med, men tyvårr 30mins var för visning och då kunde inte förtsätta med skratt och gladje. Det var första gången vi såg varandra men det kändes som vi hade känd oss tidigare. Jag tror att allt beror på den erfarenhet Charlotte har som gör att man känner sig välkommen till visningen. Hon är snäll, omtanksam, en person som ger råd under visningen på objecten. Jag tycker att hennes bra bemötande gjörde kommunikation...