Väldigt hängiven och proffsig. Gjorde ett bra jobb för oss😄
Neda Kusic
Neda Kusic är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Neda Kusic har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Neda Kusic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 4.9. Neda Kusic har haft 33 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
230 omdömen om Neda Kusic
Neda skötte allt perfekt från fotografering till försäljning!
Effektiv, josefri, varm och rolig. Väldigt enkel affär där alla blev nöjda.
Jag kan varmt rekommendera Neda! Vi hade kontakt ganska länge innan jag hittade mitt nya boende och ens var redo att sälja. Under hela den tiden var hon otroligt tålmodig och ett grymt bollplank. När vi väl tryckte på knappen var försäljningsprocessen super smidig. Hon var lyhörd, snabb på att svara och höll mig uppdaterad hela vägen. Proffsig och trygg från början till slut!
Neda var väldigt lyhörd och hjälpte oss utöver vad man kan förvänta sig genom hela processen!
Neda var för oss en exceptionell mäklare att ha. Om än vi redan hade höga förväntningar efter att ha träffat henne första gången så överträffade hon dessa förväntningar med råge. Vi är glada att vi anlitade henne och skulle rekommendera henne till alla som ska sälja i Stockholmsområdet.
Vi kan varmt rekommendera Neda! Från första kontakten till avslutad affär har kommunikationen varit toppen. Neda höll oss uppdaterade, vi fick snabba svar på våra frågor och kände oss trygga genom hela processen. Det som verkligen utmärker sig är hennes förmåga att lyssna på våra behov, vara flexibel och agera snabbt när situationen krävde det. Engagemanget, drivkraften och den personliga servicen överträffade våra förväntningar. Neda sålde lägenheten snabbt och till ett pris som vi är väldigt nöjda med, utan att vi ens behövde betala för i annonsering på Hemnet.
Skulle nog rekommendera alla att ha Neda som mäklare.
Neda svarade snabbt när vi tog kontakt, hörde av sig efter visningen och svarade på de frågor vi hade. Hon återkom snabbt med svar när det var något hon själv inte hade svaret på. Vi fick också komma på en andra visning av lägenheten. Hon uppfyllde de förväntningar vi hade på en mäklare. Hon arbetade mycket snabbt med alla dokument, några felskrivningar blev det i hastigheten (men det gick att rätta till). Neda har varit mycket vänlig och tillmötesgående, vi är mycket nöjda med henne. Hälsningar Kerstin Nordman
Neda gjorde ett toppenjobb med att få ett snabbt och smidigt avslut på min försäljning!