Erik skötte allt proffesionellt.
Erik Ehrenpil
Erik Ehrenpil är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Erik Ehrenpil har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Erik Ehrenpil har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 5.0. Erik Ehrenpil har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
70 omdömen om Erik Ehrenpil
Tack Erik! Du var väldigt hjälpsam Hälsningar Pramila
Personlig, trygg, kunnig o proffesionell.
Erik är kompetent och har god kunskap om området. Han är serviceminded och lätt att få kontakt med. Vi är nöjda
väldigt professionell och gör att man är lugn vid sin försäljning. Stort tack Erik!
Erik är verkligen lyhörd och uppfattar varje detalj åsikt och fundering. Man kan alltid ställa frågor och få snabba svar . Kan verkligen rekommendera Erik då man också känner sig trygg hela vägen !
Trevligt och vänligt bemötande. Förväntningarna var att det var ett svårt läge för säljare och att Erik jobbade hårt för att hjälpa mig med försäljningen. Det gick smidigt med kontraktsskrivningen.
Vi anlitade Erik för vår försäljning i Nacka och är super nöjda. Erik är en väldigt förtroende ingivande och ödmjuk person som vi definitivt skulle anlita igen om tillfället ges. Erik gjorde allt som krävdes och lite till, stort engagemang och tydlig info under hela proccessen. Vi rekommenderar starkt Erik Ehrenpil och ger han 10 av 10 poäng. Micke & Lotta
Utmärk !!. Mycket professionell och mycket empatisk, kunskap om fastigheten. Rekommenderas varmt.
Proffsig och bra! Smidigt och snabb affär vid försäljning. ………………..