Great service and good communication
Tobias Widén
Tobias Widén är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Tobias Widén har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Tobias Widén har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 302 omdömen med ett betyg på 4.8. Tobias Widén har haft 37 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
302 omdömen om Tobias Widén
Agerade snabbt när det blev dags för oss, vi har haft kontakt under ett par år och när vi var redo och behövde sälja snabbt så löste han det och vi gick i mål långt innan vår deadline. Dessvärre fick vi lite lägre än värdering men utifrån förutsättningarna är vi nöjda. Rekommenderas absolut.
Professionell, engagerad och framför allt väldigt hjälpsam genom hela processen. Alltid snabb på att svara och såg till att allt kändes tryggt och smidigt. Kan varmt rekommendera!
Vi är väldigt nöjda med vår erfarenhet av mäklare Tobias vid försäljningen av vår bostad. Hela processen gick smidigt och professionellt från början till slut. Tobias visade stort engagemang, hade bra koll på sitt arbete och gav oss ett tryggt intryck genom hela försäljningen. Han var alltid kommunikativ, återkopplade regelbundet och höll oss uppdaterade under processen. Vi uppskattar verkligen hans engagemang och rekommenderar honom varmt!
Positiv, resultatinriktad och kunnig
Bra och trevligt bemötande genom hela processen!
Supertrevlig och professionell! Skulle alltid rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. Man kommer alltid känna sig trygg med honom! 5 av 5 ⭐️!
Vi är väldigt nöjda med Tobias. Han var alltid tillgänglig och väldigt engagerad under hela processen vilket var det viktigaste för oss. Vi rekommenderar honom varmt!
Superbra mäklare! Smidigt och tydligt hela vägen.
Trevligt, snabbt och smidigt. Precis den mäklaren man vill ha!