Emma N:
Rickard är duktig, snabb, närvarande, hjälpsam och proffsig. Med sitt lugn och erfarenhet har vi känt oss trygga genom hela säljprocessen. Kan varmt och hjärtligt rekommendera Rickard som mäklare.
Vi har koll på Sollentunas bostadsmarknad. Välkommen!
Xia-Ling Y:
Jag har både köpt och sålt mina bostäder med Peter som fastighetsmäklare. Hela hans arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang, driv, flexibilitet och professionalism. Mycket nöjd och mina allra bästa rekommendationer.
Jonas R:
När vi skulle sälja vår lägenhet i Edsberg var valet av mäklare enkelt.
Vi hade höga förväntningar på Cherry och dessa lyckades hon infria med råge.
Cherry har en tydlig plan och håller ständigt kontakten med täta uppdateringar.
Hon är snabb och effektiv och man känner att arbetet hela tiden går framåt. Vi var ute efter en snabb affär och från det att vi ringde Cherry första gången tog det bara två veckor tills vi satt med köparna och skrev kontrakt på hennes kontor.
Cherry hjälpte inte bara till med försäljningen av vår lägenhet, utan kom även med tips och råd gällande köpet av vårt nya boende.
Mahir I:
Köpt lägenhet.
Snabbt och ärligt.
Var i behov av en budget lägenhet i Västerås, och Anders gjorde sitt bästa.
Anders är snabb, ärlig och hjälpsam.
ERIK F:
Köparen behandlas inte särskilt väl. Misstänkliggjord. Nu genomförde vi köpet ändå men har aldrig känt oss så nedvärderande som kunder förut.
Engagemanget är lågt och viktig info förmedlas inte utan att dra den ur mäklaren.
JULIA G:
I första mötet med Amanda fick jag ett gott intryck som en trevlig person och bra säljare, det har jag även fått i de kontakter som jag har haft med henne. Däremot kände jag som säljare hela tiden en bristande återkoppling under processens gång vilket skapar en otrygghet i en sådan stor affär som en bostadsförsäljning är. Utlovad återkoppling efter visningar uteblev så det var vi som säljare som fick jaga svar om hur det hade gått. Detta ledde till slut till att vi valde att byta mäklare och när jag nu jämför är det en helt annan och mycket bättre upplevelse att känna sig informerad om vad som händer under processens gång (även om det inte har hänt så mycket).
Tyvärr vet jag nu även att detta är någonting som flera i min omgivning och andra på marknaden har upplevt med samma mäklare så jag hoppas att detta omdöme kan leda till en positiv utveckling då mitt initiala intryck som sagt var gott!
Soheil D:
Lägger ut annonser på blocket att det finns hyresgäster som letar efter lägenhet på blocket, men i själva verket försöker de bara locka hyresvärdar att skapa annons på deras hemsida så att i framtiden kanske de hittar hyresgäster och tar betalt från dem som hyresgästerna kan i själva verket hitta annonserna på blocket själva.