Alla kategorier Mäklare Stockholms län Sollentuna HusmanHagberg HusmanHagberg Sollentuna

HusmanHagberg Sollentuna

Kungsvägen 26, 191 28 Sollentuna — Visa karta

4.5 i betyg av 80 omdömen
Här på HusmanHagbergs kontor i Sollentuna gör vi mäklare alltid vårt yttersta för att ta hand om dig och din affär på allra bästa sätt. Varje kund är unik för oss och vi anpassar oss efter varje situation - allt för att affären ska bli så lyckad som möjligt.

Vill du, så hjälper vi också till med bankkontakter, försäkringar och annat som kan underlätta affären. Bostäder är verkligen vår stora passion, vi brinner för vårt arbete, har bred kompetens och massor av erfarenhet att dela med oss av. Kontakta oss så får du veta mer!
 

Läs vad 80 kunder tycker om HusmanHagberg Sollentuna

 • 2018-11-23

  Insamlad av företaget
  Henrik T skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Ludwig gav ett genuint och engagerat intryck genom hela processen. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-11-21

  Insamlad av företaget
  Tatyana K skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Jag har köpt en lägenhet och det har varit ett snabbt affär på två dygn. Mäklare agerat snabbt och målriktat. Han har ordnat en spontan visning då vi haft möjlighet att titta på bostaden och ge ett bud.
  Helt okej mäklare. Trevlig i personlighet. Har inte pratat med honom speciellt mycket så att inte kan säga mer. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-11-21

  Insamlad av företaget
  Sofie V skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Har köpt ett hus i Sollentuna.

  Mäklaren va serviceminded, lättillgänglig, inlyssnande och trevlig. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Kawa K

  2018-11-20

  Insamlad av företaget
  Kawa K skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Jag har sålt en lägenhet i Sollentuna med hjälp av Ludwig Brundin som är mäklare på Husman Hagberg.

  Ludwig är en mycket trevlig person som man lätt tycker om. Han är lyhörd och engagerad och har fokus på förmedlingsuppdraget till 100%!

  Ludwig levde faktiskt upp till mina förväntningar som var relativt höga genom att uppdatera mig under hela försäljningsprocessen samt svara på mina frågor och komma med tips och förslag. Läs mer
  2018-11-20 HusmanHagberg Sollentuna svarar Kawa K
  Hej Kawa!

  Stort tack själv för ert förtroende och för ett gott samarbetet. Varmt välkommen att kontakta mig vid ev funderingar i framtiden. Finns alltid här för att hjälpa er!

  Bästa Hälsningar
  Ludwig Brundin
  Gilla  
  HusmanHagberg Sollentuna gillar detta
 • 2018-11-09

  Spontant omdöme
  Edouard S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Snabb och väldigt effektiv alltså. Han är dessutom själv uppvuxen i Sollentuna och känner därför till området väldigt bra. Till skillnad från vissa andra mäklare i Sollentuna så svarar Ludwig alltid i telefonen. Som person märks det tydligen att han brinner för sitt jobb: ett stort entusiasm, en välutvecklad social kompetens och ett proffsigt bemötande. Men framförallt väldigt ärlig så att han skapar rätta förväntningar. För oss som säljare var det alltså väldigt lugnt och trevligt under hela försäljningsprocessen med Ludwig som mäklare. Rekommenderas varmt och vi ska definitiv ringa honom igen om vi säljer nästa gång!" Läs mer
  2018-11-20 HusmanHagberg Sollentuna svarar Edouard S
  Hej Edouard!

  Tack för rekommendationen och för det goda samarbetet samt förtroendet ni har gett mig i samband med försäljningen av er fina bostad! Tveka inte på att kontakta mig vid ev funderingar, jag finns alltid tillgänglig med mina tjänster för er i framtiden vid en eventuell försäljning.

  Bästa Hälsningar
  Ludwig Brundin
  HusmanHagberg Sollentuna gillar detta
 • Christoffer S

  2018-10-17

  Spontant omdöme
  Christoffer S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Hade bestämt att vi skulle skriva avtal om köpt bostadsrätt dag 1 på kvällen, varpå själva kontraktskrivningen skulle ske dag 2 ett visst klockslag på em. Istället för att hålla detta, tog man in fler köpare som drev upp priset. Möjligen är detta spelets regler (för att det inte fanns en signatur på ett papper, men säljarna hade accepterat priset), men inget förtroende kvar här så jag kan inte rekommendera denna mäklare som drivs av girighet och opportunism. Säger en sak och gör sedan en annan. Ska det till någon förändring av fastighetsbranschen och mäklare så är det viktigt att vissa beteenden inte accepteras. Läs mer
  2018-10-17 HusmanHagberg Sollentuna svarar Christoffer S
  Hej Christoffer. Grattis till ditt köp av bostad och hoppas du trivs bra. Du erbjöds skriva avtal samma kväll och tackade nej, detta enligt vår smshistorik. Jag var då tydlig med att inget är klart innan avtal är skrivet. Det är korrekt att säljare erhöll flertalet högre bud dagen efter vilket jag som mäklare enligt Fastighetsmäklarlagen §8 ( mäklaren skall särskilt beakta uppdragsgivarens ekonomiska intressen ) redovisade till säljare varvid de valde att gå vidare med budgivning. Det är mycket få säljare som tackar nej till att få mer betalt. En fastighetsmäklare har ingen bestämmanderätt över det. Tänk dig in i säljares situation, hade du tackat nej till att få mer betalt?
  MVH JOHAN
  2018-10-17 Christoffer S svarar HusmanHagberg Sollentuna
  Att jag erbjöds skriva avtal stämmer absolut. Men inte det delgavs inte att flera köpare var på väg in. Varför ändra mitt beslut om att signera avtal till ett accepterat pris när det inte finns någon information som påvisar att denna överenskommelse ska brytas eller att det finns information som kan ändra mitt val? Hade ni delgett den information ni medvetet höll på hade det inte varit samma val jag hade ställts inför. Fullt medveten om att det är så här fastighetsbranschen fungerar, men det betyder inte att det accepteras eller är rätt. I det här fallet fick ert agerande en väldigt missnöjd kund då ni valde att agera utifrån ett egenintresse, vilket ni får leva med och se konsekvenserna av. Detta är inte personligt, men nånstans är inte detta en fungerande marknad och alla aktörer på marknad, mäklare i synnerhet, har ett väldigt stort ansvar. Ni har säkert följt alla lagar och regler till punkt och pricka, men som sagt det betyder inte att det är rätt och peka på säljarintresset påvisar för mig att det finns en avsaknad av en balans. För mig är det viktigt att markera det.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2018-10-15

  Insamlad av företaget
  Rebecca G skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Personligt och proffesionellt bemötande. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-10-13

  Verifierad kund
  Thomas K skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  2:a på 56 kvm
  Alltid väl och snabbt informerad hela vägen.
  Kom alltid med goda råd, redo att bolla mina frågeställningar. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-10-11

  Insamlad av företaget
  Maya W skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Vi har köpt vår första lägenhet och är mycket nöjda med den mycket informativa och inkluderande processen. Vi har fått en mäklare vi kan lita på och som alltid svarar på våra frågor. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Pekka R

  2018-10-11

  Insamlad av företaget
  Pekka R skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Villa två plan med 3 lägenheter, totalt ca 260 kvm. Jag blev väldigt trevligt bemött av en seriös och synnerligen kompetent mäklare. Jag rekommenderar mäklaren å det allra starkaste. Jag ger betyg 5 av fem möjliga utan tvekan. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-10-11

  Insamlad av företaget
  Joakim S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Vi har köpt en bostadsrättslägenhet i Sollentuna. Vi ringde och ”störde” mäklaren ganska sent en fredagskväll, men fick jättebra bemötande. Tack vare jättebra service och idogt arbete kunde vi och säljaren ses på mäklarkontoret tidigt dagen efter och skriva kontrakt. Läs mer
  2018-10-11 HusmanHagberg Sollentuna svarar Joakim S
  Hej Joakim!

  Härligt att ni är nöjda som kunder. Ni är mer än välkomna att alltid störa mig. Hoppas ni kommer att trivas och ring om det skulle dyka upp något framöver.

  //Johan Styrsvik, Sollentunas mest rekommenderade mäklare senaste året, enl Hittamäklare
  Gilla  
  HusmanHagberg Sollentuna gillar detta
 • 2018-10-11

  Insamlad av företaget
  Ronny G skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Rekommenderar verkligen Johan ! Läs mer
  2018-10-11 HusmanHagberg Sollentuna svarar Ronny G
  Stort tack för rekommendationen Ronny! Hoppas vi ses vid fler försäljningar!
  //Johan Styrsvik, Sollentunas mest rekommenderade mäklare senaste året.
  Gilla  
  HusmanHagberg Sollentuna gillar detta
 • Kent M

  2018-10-02

  Verifierad kund
  Kent M skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Har sålt en 2-rumslägenhet i Sollentuna.

  Mäklaren var mycket trevlig, tillgänglig och lyhörd, med ett starkt fokus på att kommunicera och hjälpa oss på alla möjliga sätt.

  Första gången vi använde en mäklare - vi blev verkligen mycket positivt överraskade över mäklarens kundvänlighet och vilja att ge oss en optimal service.

  Vi är mycket nöjda och kan på det varmaste rekommendera mäklaren Ludwig Brundin. Läs mer
  2018-11-20 HusmanHagberg Sollentuna svarar Kent M
  Hej Kent!

  Tack för rekommendationen och för det goda samarbetet samt förtroendet ni har gett mig i samband med försäljningen av er fina bostad! Varmt välkomna att kontakta mig vid ev funderingar, jag finns alltid tillgänglig med mina tjänster för er i framtiden vid en eventuell försäljning.

  Bästa Hälsningar
  Ludwig Brundin
  Gilla  
  HusmanHagberg Sollentuna gillar detta
 • 2018-10-01

  Insamlad av företaget
  Thomas K skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålde en bostadsrätt.

  Mäklaren höll god kontakt hela tiden, satte tydligt "mål" från början, var oerhört lätt att ha att göra med, driven och målmedveten. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-27

  Insamlad av företaget
  Britt Monica L skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålt en villa.bemötandet var trevligt och förtroendegivande. Mina förväntningar uppfylldes.min första försäljning .jag var nöjd med den. Har fått bra hjälp och ett trevligt bemötande. Hälsn. Britt Lundell Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-27

  Insamlad av företaget
  Jan L skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Jag har anlitat Robert Grahl vid flera tillfällen. Både då vi har sålt min mammas villa och nu senast hennes bostadsrätt. Jag har varit lika nöjd båda gångerna med hans sätt att hantera dessa affärer på ett proffesionellt och trevligt sätt. Jag rekommenderar andra att anlita Robert när de har behov av att sälja en bostad i Sollentuna. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-27

  Insamlad av företaget
  Johan skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Mycket hjälpsam gällande tips inför försäljningen samt bra löpande kommunikation genom hela affären. Jag är definitivt mycket nöjd som säljare, och jag fick intrycket av att köparna också kände sig nöjda när allt var sagt och gjort. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Marie-Ann W skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålt kedjehus och lägenhet i Viby och Norrviken. Ansvarig mäklare var Robert Grahl. Han var kunnig, pålitlig och gav oss som säljare mycket tid för frågor och tips och råd. Kändes tryggt hela försäljningsprocessen. 100% nöjda med vårt val av mäklare. Vid försäljning nr 2 var valet självklart. Lika nöjda denna gång.
  Familjen Widén Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Matim A skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Bästa mäklaren jag någonsin mött! Kommer aldrig vilja ha någon annan. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Tony G skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sakkunnig och mkt tillmötesgående! Svarade snabbt pp frågor och gav utförliga svar, rekomenderas Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Dick F skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Vi hade en BRF i Sollentuna
  Under försäljningen var vi i vårt spanska hus. Robert fixade dock allt gällande fullmakter och konton, så allt löpte helt smärtfritt ändå👍 Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Kjell K skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Anlitade HusmanHagberg till en försäljning av vårt hus. Resultatet, vi är mer än nöjda.
  Både med slutpriset men framförallt mäklaren Roberts professionalism och kunnighet. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Leif Folke L skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålt villa
  Bemötandet var mycket tillfredställnde
  Mina förväntningar uppföljdes mer än väl
  Jag är helt nöjd, men ämed råge med Robert. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Daniel S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Fick hjälp att sälja våran lägenhet. Trots att den var svår såld så gav aldrig mäklaren upp utan såg till att vi fick den såld till ett mycket bra pris. Trevlig mäklare som är mån om sina kunder! Vi är mycket nöjda. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Agneta F skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Väldigt seriös och duktig mäklare, vi hade fullt förtroende för Robert och kan varmt rekommendera honom!
  Hela affären löpte på utomordentligt och vi kände oss väldigt trygga, alltid nåbar och kunnig! Gick noga igenom alla ekonomiska skeenden i affären, samt slutförande! Väldigt nöjda! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Eva-Lena G skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Mycket nöjd med mäklaren på HusmanHagberg! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Jessica L skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Vi har tagit hjälp av HusmanHagberg vid flera försäljningar och alltid varit lika nöjda. Den senaste försäljningen gällde en villa. Med
  sin breda kunskap och fina sätt att bemöta människor gick allt felfritt. Vi rekommenderar varmt HusmanHagberg. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Tina S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Kändes mycket tryggt o professionellt. Köpte min lgh o fick alltid bra raka svar på mina frågor. Är super nöjd med min lgh o trivs så bra. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Kristoffer L skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Robert agerade proffesionellt rakt igenom hela affären när vi sålde vår villa.
  Trots en trög marknad visade Robert på en uthållighet och förståelse som vi är tacksamma för.
  Proffs Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Therese H skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Flexibel, tillgänglig och trevlig mäklare som hade fokus på rätt saker! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Martin S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Har både köpt och sålt via Robert och jag är 100% nöjd. Robert känns trygg, kunnig och seriös. Jag kommer med största sannolikhet anlita Robert framöver vid ev försäljning. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Kjell F skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Jag sålde ett brf radhus och har
  använt HusmanHagberg tidigare och är supernöjd. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Reza Z skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålde min 3a på 81 kvadrat i Sollentuna.
  Anlitade Robert på husmanhagberg.
  Under processen var han aktiv med visningar och spekulanter och genom detta starka genuina engagemang blev det mycket bra slutresultat för bägge köpare och säljare.
  Jag rekommenderar Robert som en kunnig och påläst samt driven mäklare. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-24

  Insamlad av företaget
  Gunnar L skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålt bostad
  Kan rekommendera Husman Hagberg i Sollentuna. Verkligen bra bemötande och proffisionella i sitt arbete. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-23

  Verifierad kund
  Robert N skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Köpt en lägenhet och allt sköttes mycket bra och professionellt av mäklaren. En sak var dock mindre bra och det försorsakade problem - dvs, parkeringsplatsen ingick inte som sades. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-22

  Verifierad kund
  Victoria S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Jag köpte en lägenhet. Mäkleren hjälpte till att diskutera priset, hjälpte till att underteckna kontraktet på en bekväm tid och klargjorde detaljer om kontrakt på engelska. Jag uppskattar hans hjälp. Läs mer
  Gilla  
  HusmanHagberg Sollentuna gillar detta
 • 2018-09-22

  Verifierad kund
  Mikael Å skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Långsam med återkoppling och dåligt med information runt köpet Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-21

  Verifierad kund
  Jessica A skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålde bostadsrättslägenhet med uteplats. Alla kontakter med mäklaren gick smidigt. Läs mer
  Gilla  
  HusmanHagberg Sollentuna gillar detta
 • 2018-09-21

  Verifierad kund
  Matilda T skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Jag är jättenöjd med vår mäklare Aria. Han fick vår lägenhet såld fort och till det pris vi behövde för att få hela vår bostadsaffär att gå ihop. Han var behjälplig, tillgänglig och engagerad. Kan varmt rekommendera honom. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-21

  Verifierad kund
  Jenny S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Minsta möjliga insatts av mäklaren. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-21

  Verifierad kund
  Alexander L skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare! Kunnig, proffsig och tillmötesgående. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare.

  Vi såle vår villa i Sollentuna och hamnade tyvärr ute med huset, precis efter det att nya amorteringskraven gick igenom. Det tog längre tid än väntat men vår mäklare var toppen! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-21

  Verifierad kund
  Ronny S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  En villa i Sollentuna. En arrogant okunnig mäklare som man borde dra in licensen för. Kommer aldrig använda eller rekommendera HH någonsin. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-21

  Verifierad kund
  Fredrik E skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Sålde min lägenhet. Fick ett väldigt professionellt och bra bemötande. Kan varmt rekommenderas. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-01

  Spontant omdöme
  Wessel v skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Ludwig Brundin lyckades sälja vår lägenhet på toppen av Edsberg inom några dagar efter annonseringen för ett pris som var väl över utgångspriset. Snabb och väldigt effektiv alltså. Han är dessutom själv uppvuxen i Sollentuna och känner därför till området väldigt bra. Till skillnad från vissa andra mäklare i Sollentuna så svarar Ludwig alltid i telefonen. Som person märks det tydligen att han brinner för sitt jobb: ett stort entusiasm, en välutvecklad social kompetens och ett proffsigt bemötande. Men framförallt väldigt ärlig så att han skapar rätta förväntningar. För oss som säljare var det alltså väldigt lugnt och trevligt under hela försäljningsprocessen med Ludwig som mäklare. Rekommenderas varmt och vi ska definitiv ringa honom igen om vi säljer nästa gång! Läs mer
  2018-09-25 HusmanHagberg Sollentuna svarar Wessel v
  Stort tack själv för ert förtroende och hoppas ni trivs bra med er nya bostad. Tveka inte på att kontakta mig vid ev funderingar kring ert nya boende. Finns alltid här för att hjälpa er!

  Bästa Hälsningar
  Ludwig Brundin
  gillar detta
 • Reza A

  2018-06-27

  Verifierad kund
  Reza A skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  I have bought an apartment in Sollentuna in mid April.

  The broker was not responsible after signing the contract. He did not answer my SMS, he was absent in the key-hand-over session and did not provide the practical information regarding the transfer of the apartment.

  All in all, he was working fine up to the point that the contract was signed, after that zero responsibility! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Zerdesht S

  2018-06-14

  Spontant omdöme
  Zerdesht S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Johan Styrsvik hjälpte mig med att sälja min bostad:
  Han är en mäklare som verkligen gillar sitt jobb och det märks på han genom hela processen!
  Engagerad, serviceinriktad, nogrann och tydlig i kommunikationen.
  Han gjorde ett fantastiskt jobb för min försäljning och jag är super nöjd med hans insats.
  Jag kommer definitivt anlita han även för mina kommande bostadsaffärer! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-05-04

  Insamlad av företaget
  Mikael H skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  De är superproffsiga och duktiga. Det är tryggt att anlita dem. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-05-03

  Verifierad kund
  Tina Fateme S skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Köpt lgh i Sollentuna. Trevlig och seriös. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-05-02

  Insamlad av företaget
  fredrik y skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Otroligt duktig och trevlig mäklare. Kompetent på området och inger förtroende. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-05-02

  Verifierad kund
  Anna H skrev om HusmanHagberg Sollentuna
  Köpte en villa. Mäklaren var väldigt trevlig och svarade på alla frågor. Väldigt bra tillgänglighet. Återkommer som lovat. Förväntar mig en kunnig mäklare som kan ge svar på de frågor man har och här tyckte jag att det fungerade väldigt bra. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Kungsvägen 26, 191 28 Sollentuna