Torbjörn Johansson

HusmanHagberg Sollentuna
4.8
Affärer senaste året

Torbjörn Johansson är mäklare på HusmanHagberg Sollentuna

Torbjörn Johansson har varit registrerad mäklare sedan 1994-07. Torbjörn Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Johansson har haft 19 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

161 omdömen om Torbjörn Johansson

Sedan starten hos Reco 2017
Peter E
Köpte sitt hus med hjälp av Torbjörn Johansson en del av HusmanHagberg Sollentuna
Rotebro

Saklig, lugn, professionell hantering. Kunde dock varit lite mer påläst om samfällighetens planer o ekonomi.

Anita Y
Fågelsången

Trevligt och alltid tillgänglig för stödet

Ann H
Sålde sitt hus med hjälp av Torbjörn Johansson en del av HusmanHagberg Sollentuna
Edsviken

Lyhörd mycket trevligt bemötande och återkopplade på allt mycket noggrann.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Ann! Jag hoppas att allt är fint med er. Ett stort tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. Nu hoppas jag att ni hittar något riktigt bra boende som ni kommer att trivas i. Vi hörs igen inför den kommande tillträdesdagen. Ha det fint och hälsa så gott. Mvh Torbjörn Johansson

Emma P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Johansson en del av HusmanHagberg Sollentuna
Häggvik

Torbjörn utstrålar kunnighet, erfarenhet och engagemang. Han är saklig och professionell i bemötandet utan att bli opersonlig.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Emma! Ett stort tack för att ni har tagit er tid att lämna ett så fint omdöme och att ni är nöjda. Nu ser jag fram emot att få hjälpa till med er försäljning. Vi hörs och ses. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson

Patrik K
Väsjön

Torbjörn upplevdes väldigt kunnig och professionell. Köpprocessen stressades inte fram och Torbjörn hade bra kontakt med oss genom hela process - känns riktigt bra!

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Patrik! Tack för ett så fint omdöme och trevligt att ni upplever att allt har gått bra med köpet. Vi hörs igen inför det kommande tillträdet i oktober. Ha det gott. Mvh Torbjörn Johansson

Shabnam J
Edsberg

Torbjörn var professionell, kunnig och mycket lätt att samarbeta med. Han höll mig uppdaterad genom hela processen, svarade snabbt på frågor och gav ett tryggt intryck. Jag är mycket nöjd med hans arbete och kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Shabnam! Tack bästa du för att du har lämnat ett så fint omdöme om mig som mäklare. Nu hoppas jag att du kommer att trivas i din nya lägenhet och jag önskar dig ett stort lycka till. Ha en fortsatt fin sommar. Mvh Torbjörn Johansson

Mats Ivar R
Sjukyrkoberget

Alltid nåbar och engagerad. Bra förslag på och hur man ska tänka. Allt ok.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Mats! Tack för förtroendet att få hjälpa er med husförsäljningen och för att ni har tagit er tid att lämna ett så fint omdöme. Nöjda kunder betyder allt! Vi hörs igen inför det kommande tillträdet. Ha det så bra så hörs vi igen. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson

Ramona R
Sjukyrkoberget

Professionell, hjälpsam och trevlig.

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Ramona! Jag hoppas att allt känns bra efter husköpet och att ni känner er nöjda. Tack så mycket för att ni tog er tid att skriva ett så uppskattat omdöme om mig som mäklare. Jag återkommer till er inför den stora dagen som är tillträdesdagen. Ha det fint och hälsa så gott. Mvh Torbjörn Johansson

Karin Ann-Christin R
Sjukyrkoberget

Alltid tillgänglig och vänlig. Lugn och sansad.Lätt att prata med och förstå!

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Karin! Ett stort tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme här och vad trevligt och kul att höra att ni är så nöjda med mitt jobb vad gäller husförsäljningen. På återhörande inför det kommande avslutet av affären. Allt gott hälsar Torbjörn Johansson

Ahmed S
Odenslunda

Lösningsorienterad, tillgänglig och ärlig mäklare! Rekommenderas!

Svar från Torbjörn Johansson

Hej Ahmed! Tack för din vänlighet att ge ett så fint och trevligt omdöme om mig som mäklare. Jag hoppas att du känner dig nöjd med köpet och önskar dig ett stor lycka till. Ha det fint så hörs vi igen i affären. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson