Seriös och kunnig mäklare som hjälpte mig sälja min 1:a i en svår marknad.
Torbjörn Johansson
Torbjörn Johansson är mäklare på HusmanHagberg Sollentuna
.Torbjörn Johansson har varit registrerad mäklare sedan 1994-07. Torbjörn Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Johansson har haft 44 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
140 omdömen om Torbjörn Johansson
Hej Oscar! Tack för förtroendet och för de fina orden om min mäklartjänst. Skönt att det löste sig på ett snabbt, bra och smidigt sätt, då du har försökt länge med en annan mäklare. Jag önskar dig lycka till med ditt nya boende och ni får ha det gott. Mvh Torbjörn Johansson
Allt har funkat smidigt med vårt radhusköp. Torbjörn är trevlig och tydlig. En reko mäklare!
Hej! Ett varmt tack för de fina orden Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen och jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt fint ert nya hem. Stort lycka till och ett tack för att ni tog er tid att skriva här. Ha det fint hälsar Torbjörn Johansson på HusmanHagberg.
Professionell och noga med formaliteter. Lyhörd och kunnig. Jag som säljare känner mig trygg genom hela förloppet.
Hej Ulrica! Ett varmt och stort tack för förtroendet att få hjälpa dig och för det fina omdömet som du har lämnat om mig som person och mäklare. Nöjda kunder betyder allt! På återhörande inför den kommande tillträdesdagen. Allt gott hälsar Torbjörn Johansson på HusmanHagberg i Sollentuna.
Som köpare är vi mycket nöjda med Torbjörn. Bra kommunikation och ett förtroendegivande intryck!
Hej Mattias! Vad roligt och uppskattat att ni känner er nöjda med köpet och med mig som mäklare. Nu ska vi börja planera för tillträdet så ni kan njuta av våren och sommaren i ert nya hus:) Vi hörs igen! Mvh Torbjörn Johansson
Perfekt jättebra snabb korrekt
Hej Lennart! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och roligt att ni är nöjda. Ja, det här gick snabbt - inte ens två veckor mellan kontrakt och tillträdet, så skönt att det gick att lösa för er skull. Jag önskar er ett stort lycka till och hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra. God Jul och ett lyckosamt 2025 hälsar Torbjörn Johansson på HusmanHagberg
En mycket trevlig mäklare som skapar trygghet! Professionell, tillgänglig och informativ. Rekommenderar starkt!
Hej Gabriel! Trevlig och att du känner dig nöjd med lägenhetsköpet och min tjänst och roligt att du hittade en lägenhet som du säkert kommer att trivas i. Jag önskar dig lycka till så ses vi säkert i kvarteret. Ha det gott hälsar Torbjörn Johansson
Trevlig och tillmötesgående mäklare. Rekomenderas starkt.
Hej Jörgen! Tack för vänligheten att ge ett så fin omdöme om och att du rekommenderar mig till andra kunder. Det är alltid lika uppskattat och trevligt. Ha det gott och på återhörande. Mvh Torbjörn Johansson
Kan verkligen rekommendera Torbjörn om ni behöver anlita mäklare! Massvis med erfarenhet, kunskap, är lyhörd och empatisk och väldigt trevlig att ha att göra med! Högsta betyg!
Bästa Charlotte! Ett varmt och stort tack för så fina ord om mig som mäklare och person. Det uppskattas mycket att du kunde ta dig tid att lämna så fint omdöme. Allt gott till er. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson
Snabb affär, lite stressad vid visningarna. Återkopplade snabbt vid mina frågor och funderingar.
Hej Eva! Tack för att du tog dig tid att svara och att du ville lämna ett fint betyg till oss på HusmanHagberg. Lycka till med nya lägenheten och hoppas att du kommer att trivas bra. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson
Jag tycker att han är professionell i sitt jobb och är tydligt med båda köpare och säljare . Det tycker jag också att han visar vägen till båda för att veta nackdelar och fördelar för köpet .
Hej Fatemeh! Tack för vänligheten och så roligt att få hjälpa dig att hitta din nya bostad. Det är alltid trevligt med nöjda kunder som hittar hem. Lycka till och hoppas att du kommer att trivas. Mvh Torbjörn Johansson