"En mäklare med högsta möjliga betyg i sitt arbete."
Torbjörn Johansson
Torbjörn Johansson är mäklare på HusmanHagberg Sollentuna
.Torbjörn Johansson har varit registrerad mäklare sedan 1994-07. Torbjörn Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Johansson har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
148 omdömen om Torbjörn Johansson
Hej! Tack bästa ni för ett så fint omdöme. Det har varit ett stort nöje och en ära och trevligt på alla sätt att få hjälpa till med husförsäljningen. Nu önskar jag lycka till i letandet efter ert nya drömboende och hoppas att det kommer att lösas på bästa sätt. Vi hörs igen inför den kommande slutuppgörelsen.
Hej, Undrar bara hur många enkäter av denna typ jag ska svara på. Har redan svarat på några. När det gäller Torbjörn anser jag att han är en utmärkt mäklare med lägesfeeling och bra driv. Mvh Eyvind Lindqvist
Hej Eyvind! Jag hoppas att du har börjat finna dig tillrätta i din nya lägenhet. Ett stort tack för att du tog dig tid för att lämna ett omdöme här då jag vet att du har fått svara på någon tidigare undersökning/enkät. Det betyder mycket för oss att veta vad våra kunder tycker och hur de upplever vår tjänst. Vi ses igen i början av november då vi ska avsluta din affär. Ha det fint och på återhörande. Med vänlig hälsning Torbjörn Johansson
Torbjörn är en trygg person, både lyssnar och hör vad du säger. Han kan marknaden och hur pristrenden går.
Hej Anna! Tack för att ni tog er tid att ge ett så fint omdöme om mig och för förtroendet att få hjälpa er med er försäljning efter att ni också har köpt ert nya hus genom mig. Slutpriset blev också på kronan vad jag värderade huset till, så visst har vi god koll på marknaden. Vi hörs igen inför de båda tillträdena. Ha det gott hälsar Torbjörn Johansson
Mycket trevlig och tillmötesgående! Lätt att ha att göra med. Återkommer snabbt vid frågor. Kan varmt rekommendera honom!
Hej Emelie! Jag hoppas att ni känner er nöjda med husköpet. Ett stort tack för att du har lämnat ett så fint omdöme om mig som mäklare. Det är verkligen uppskattat med nöjda kunder. Ha det gott så hörs vi igen inför den stundande inflyttningen. Mvh Torbjörn Johansson
mycket professionell och kunnig genom hela processen. lyhörd och höll oss uppdaterad i varje steg , vilket gjorde att försäljningen gick smidigt.
Hej! Grattis och lycka till med ert nya hus! Tack för att ni har tagit er tid för att lämna ett omdöme om mig som mäklare. Det betyder allt att mina kunder känner sig tillfreds med sin köpupplevelse och att de känner att de har fått god assistans.. Ha det fint hälsar Torbjörn Johansson
Duktigt mäklare som lyssnar!
Hej Cristofer. Tack för ett trevligt och givande samarbete och för förtroendet att få hjälpa dig med din försäljning. Tack också för att du har tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme vilket uppskattas jättemycket. Allt gott! Torbjörn Johansson
Bra bemötande, gjorde allt för att hjälpa oss med att få huset sålt.
Hej! Ett stort tack för ert fina omdöme och det är så uppskattat att jag fick hjälpa er med försäljningen. Stort lycka med ert nya boende och hoppas att ni kommer att trivas. Allt gott. Mvh Torbjörn Johansson
Lugn och trygg hela vägen till försäljning, påläst om vårt hus och under alla moment så fanns det en saklighet. Tryggt att Torbjörn var med fysiskt i hela processen och fanns tillgänglig vid frågor. Uppskattade att vi fick återkoppling så fort det hände något. Om vi i framtiden kommer att sälja fastighet så har vi redan nu gjort vårt val vad det gäller mäklare. Tack Torbjörn Johansson och Husman Hagberg för den resan vi gjorde tillsammans.
Hej! Det är jag som ska tacka för att jag fick hjälpa till. Det har verkligen varit en trevlig affär och roligt att få hjälpa så noggranna och pedantiska säljare som är måna om att allt ska vara rätt och perfekt för en ny ägarfamilj. Allt blir så mycket enklare då, vilket uppskattas av både mig som mäklare och våra spekulanter. Jag önskar er en härlig sommar och ett stort lycka till i letandet efter nytt boende. V hörs igen inför tillträdesdagen. Bästa hälsningar Torbjörn Johansson
Seriös och kunnig mäklare som hjälpte mig sälja min 1:a i en svår marknad.
Hej Oscar! Tack för förtroendet och för de fina orden om min mäklartjänst. Skönt att det löste sig på ett snabbt, bra och smidigt sätt, då du har försökt länge med en annan mäklare. Jag önskar dig lycka till med ditt nya boende och ni får ha det gott. Mvh Torbjörn Johansson
Allt har funkat smidigt med vårt radhusköp. Torbjörn är trevlig och tydlig. En reko mäklare!
Hej! Ett varmt tack för de fina orden Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen och jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt fint ert nya hem. Stort lycka till och ett tack för att ni tog er tid att skriva här. Ha det fint hälsar Torbjörn Johansson på HusmanHagberg.