Mäklarringen Sollentuna

Mäklarringen Sollentuna

www.maklarringen.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Välkommen till Mäklarringen Sollentuna - din pålitliga partner för bostadsaffärer i Sollentuna med omnejd. Vi är inte bara mäklare, vi är dina personliga guider till en smidig och trygg affär. Med vår lokala expertis och engagemang strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi förstår att en bostadsaffär handlar...

149 omdömen om Mäklarringen Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2023

Nezameddin L
Kärrdal

Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Professionell, lyhörd och alltid ett steg före. Tack för allt stöd och för att du gjorde försäljningen både smidig och trygg😊.

Arash J och Nezameddin L gillar detta
Nezameddin L
Sjöberg

Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Professionell, lyhörd och alltid ett steg före. Tack för allt stöd och för att du gjorde försäljningen både smidig och trygg.

Stig L

Trevlig Svarar på frågor Tillgänglig

Maria P
Centrala Sollentuna

Arash är mycket trevlig, kunnig, förtroendeingivande och påläst. Precis så som man vill att en mäklare ska vara!

Xizhen Y
Centrala Sollentuna

Raka svar och ärlig lätt och har en bra känsla svarar allltid bra kundbemötande , framtidmäklare

Peter W
Centrala Sollentuna

Duktigt , professionell och väldigt trevligt bemötande. Skulle lätt rekommendera Arash igen /Peter

Maryna B
Runö/Centrala Åkersberga

Thank you very much, Arash D. for your professionalism, quick and timely assistance. My husband and I are buying real estate in Sweden for the first time and Arash was happy to help us, as we are not experienced, his advice helped us a lot and simplified the purchase!

Max H
Häggvik

Arash är väldigt passionerad och jobbar efter kundens önskemål. Processen från början till slut har varit jätte smidig. Jag rekommenderar Arash stark att ha som sin mäklare.

Antonio Javier N
Centrala Sollentuna

This is the second time we partner with Arash and we couldn't be more satisfied with him. It was a really smooth selling process, with a very personal treatment and always in close contact with us. We came back to him after our first property purchase operation and we would do the same again in the future! Really recommended.

Bachar M
Skärholmen

Arash är förmodligen den bästa mäklaren jag har haft ett göra med hittills. Proffsig, hjälpsam och alltid tillgänglig. Jag slängde på honom ett svårsålt objekt som andra mäklare misslyckats med att sälja men Arash lyckades till slut ro hem en affär. Rekommenderas starkt!

Kagendo K
Vällingby Centrum

Lätt att samarbeta med och alltid tillgänglig till mina frågor. Kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare.

Rachel H
Vaxmora / Törnskogen

Jag upplever Arash som kunnig och engagerad

Robert Johannes T
Sålde sitt hus med hjälp av Arash Jamie en del av Mäklarringen Sollentuna
Vaxmora / Törnskogen

Arash Jamie har en mycket vänlig framtoning och en god förmåga att möta människor och skapa en god social upplevelse. Och som jag bedömer det en god förmåga att övertala köpare att se det positiva i bostaden. Han lyckades i mitt fall pricka exakt rätt pris som marknaden sedan ville betala.

Arvand A
Kärrdal

En utomordentlig mäklare, alltid tillgänglig och var mycket hjälpsam under hela processen. Varmt rekommenderat!

Ulf A
Centrala Sollentuna

Vi valde Arash efter att ha träffat flera mäklare. I ett kärvt marknadsläge med många objekt och få spekulanter nådde vi ett utmärkt resultat. Arash kan sin marknad, är trevlig, målmedveten och effektiv. Han har hållit tät kontakt med oss och spekulanterna och avslutade affären med största effektivitet. Det har varit ett nöje att samarbeta med Arash och gör det mer än gärna igen när tillfälle ges.

Måns Krister L
Sålde sitt hus med hjälp av Arash Jamie en del av Mäklarringen Sollentuna
Helenelund

Arash är en utomordentlig skicklig mäklare. Han kan svara på alla våra frågor.

Ida F
Skrev om Arash Jamie en del av Mäklarringen Sollentuna

Vi är väldigt nöjda med hur Arash hanterade bostadsaffären för oss som köpare. Han var lyhörd och fanns alltid till hands.

Arash J gillar detta
Tina H
Centrala Sollentuna

Från första mötet kände jag direkt att Arash var målmedveten och effektiv. Men var också lyhörd över mina önskemål. Med Arash blev det ett bra samarbete där vi varje vecka stämde av hur vi skulle gå vidare efter en visning. Jag kan verkligen rekommendera Arash som en professionell, trevlig och lättsam person som gjorde att hela försäljnings processen gick smidigt PS. Ett extra plus till Mäklarringen för en bra fotograf och fina bilder.

Fredrik B
Centrala Sollentuna

Arash har genomgående varit hjälpsam, hängiven, förtroendeingivande och snabb på svar vid frågor. Mycket bra stöd, särskilt för oss som förstagångsköpare!

Iraklis K
Kista

Helt ok rekommenderar, Helt ok rekommenderar Helt ok rekommenderar

Cristoffer H
Edsängen

Arash gav ett proffsigt och genuint intryck från första början, och lossade mig sen genom hela processen på ett väldigt tryggt och personligt vis. Han gav verkligen det lilla extra, och jag var hela tiden trygg på att inget lämnades åt slumpen och att inget kunde göras bättre. Då jag befann mig utomlands under stora delar av försäljningen så tog han totalt ansvar för lägenheten, visningar m.m. Vi hade god dialog kring inkommande bud och förväntningar, och jag är nöjd med slutresultatet. Jag rekommenderar Arash varmt! En personlig mäklare i världsklass!

Felicia V
Edsängen

Min upplevelse har varit mycket bra ända från start. Mina förväntningar var ett snabbt & smidigt köp vilket denna process verkligen levde upp till. Jag har blivit väldigt bra bemött av Arash som har varit väldigt trevlig och hjälpsam.

Floriana M
Rotsunda

Arash är väldigt duktig mäklar! Väldigt engagerad, professionell och kunnig. Processen gick smidigt, som köpare kände man sig trygg. Rekommenderar starkt!

Natalya B
Rotsunda

Vi vill uttrycka vår uppriktiga tacksamhet till mäklarbyrån ”Mäklarringen” mäklare Arash Jamie för hans höga professionalism och individuella inställning till kunden samt stöd och deltagande. Tack för din lyhördhet och ditt engagemang Arash!

Dilvin Ö
Ursvik

Engagerad, kunnig och supertrevlig! Arash Jamie var ett fantastiskt stöd genom hela processen. Han var alltid tillgänglig, lyhörd och tog sig tid att förklara allt på ett lugnt och tydligt sätt. Jag kände mig trygg från början till slut – och dessutom är han otroligt sympatisk! Rekommenderas varmt.

Said K
Ursvik

Stort tack, Arash, för din hjälp, ditt tålamod och din professionalism! Du har varit med oss från början till slut och gjort hela processen smidig och trygg. Rekommenderas starkt!

Areej A
Ursvik

Arash har gjort ett fantastiskt jobb genom hela processen med försäljningen av vår lägenhet. Han är engagerad, kunnig och vi kände oss trygga från början till mål. Vi kan varmt rekommendera Arash, du kommer inte att bli besviken 😊👌.

Matin A
Centrala Sollentuna

Trevlig, lyhörd och flexibel! Arash träffade oss utanför arbetstid på kort varsel, mycket bra!

John E
Edsängen

Supertrevlig, lyhörd och professionell.

Pär C
Edsängen

Arash är otroligt tillmötesgående och engagerad, han hjälpte mig med att hitta min framtida bostad Inom kort. En genuin mäklare med hjärtat på rätt plats. Med vänlig hälsning, Pär Stenberg

Stefan F
Midsommarkransen

Jag tänker att en mäklare som är trygg, tydlig och trevlig i sitt bemötande skapar en positiv upplevelse för köpare. Genom att vara lyhörd och informativ kan mäklaren guida köparen genom hela processen av att köpa en ny bostad. Ovan text beskriver Arash till punkt och pricka. Arash har en god förmåga att förklara komplexa aspekter av fastighetsaffären på ett enkelt sätt, vilket minskar stress och osäkerhet. Genom att alltid vara tillgänglig för frågor och ge stöd, har Arash säkerställt att jag och min respektive känt...

Dan M
Midsommarkransen

Min erfarenhet med Arash är att han alltid levererad till Max. Otroligt nöjd med mitt samarbete med honom. Riktigt stjärna. Rekommenderar stark

Pär C
Centrala Sollentuna

Vi letade efter mäklare för försäljning av vår bostad tills vi fann Arash Jamie. Inte bara det att han gjorde ett fantastiskt arbete kring försäljning han visade också professionell service och hängivenhet. Han lyckades sälja våran bostad för mer än vad vi förväntat. Vi använder även Arash i steg två, att finna ny bostad vilket han hjälpt oss med på kort tid! Utan tvekan den bäste jag stött på i branschen Med vänlig hälsning, Pär Stenberg

Rebecka R
Midsommarkransen

Nu är det andra gången vi säljer med Arash och däremellan fick vi även hjälp med att hitta bostad tack vare honom. Vi är lika nöjda som vid förra försäljningen och kan varmt rekommendera Arash till alla som vill ha en trygg och professionell försäljning!!

Cecilia R
Centrala Sollentuna

Känner mig väldigt nöjd med mäklare Arash Jamie’s insats. Han är inlyssnande och familjär och man känner ett förtroende. Tycker han väglett oss på ett bra sätt och varit informativ med det vi behövt veta inför försäljning. Det har känts smidigt och att det gick relativt snabbt från det vi sågs första gången tills försäljningen nu är klar. Kan varmt rekommendera honom.

Roni A
Centrala Sollentuna

Vi fick kontaktade Arash och vi fick snabbt kontakt med han och bokad tid för lägenhetsvisning. Hela processen gick smidig till och han är jätte proffsig av sig i sitt arbete. Rekommenderar starkt!

Leila Esther M
Centrala Sollentuna

Som förstagångsköpare kan jag inte tänka mig någon bättre än Arash. Jag har fått ett otroligt stöd och guidning genom hela processen. Mer hjälp än vad en mäklare behöver ge. Arash är lyhörd, flexibel, tålmodig och kunnig. Jag har känt mig trygg och omhändertagen sedan första dagen.

Suleman K
Sjöberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ I had an incredible experience working with Arash as my property agent. From start to finish, he was professional, knowledgeable, and truly dedicated to helping me find the perfect home. His attention to detail and deep understanding of the market made the entire process smooth and stress-free. Arash was always available to answer my questions and went above and beyond to ensure I felt confident in every decision. His honesty, patience, and commitment to his clients set him apart from the rest. If you’re looking...

Arooj S
Sjöberg

Arash’s dedication went beyond just finding us a property—he ensured that every detail was considered, from neighborhood vibes to the finer points of each home’s features. His supportive approach made us feel confident and well-informed, even when the journey seemed overwhelming. We are very thankful to all his support

Jana S
Sjöberg

Anlitade Arash som mäklare till försäljning av vår bostadsrätt där vi genom hela säljprocessen från början till slut blev trevligt och professionellt bemött, Arash skapar förtroende genom att vara pålitlig och alltid tillgänglig för kunden vilket ger trygghet genom hela säljprocessen. Rekommenderar varmt Arash som mäklare! Jana// Säljare Lomvägen 613.

Malin G
Centrala Sollentuna

Vi är mer än nöjda över Arash och det arbeta han lade ner. Han överskred våra förväntningar. Det han lovade, höll han. Alltid tillgänglig, trevlig och professionell bemötande. Försäljningen gick snabbt och smidigt och Arash satte försäljningsrekord i föreningen, högst betalda objektet. Tack!

Karl A
Skrev om Arash Jamie en del av Mäklarringen Sollentuna

Säljaren till bostaden vi köpte använde Arash som mäklare. Vi upplevde Arash som oerhört kompetent, kunnig och engagerad. Det var en fröjd att göra affärer med Arash som med sitt trevliga sätt och stora kompetens såg till att både vi säljaren blev mer än nöjda.

Arash J gillar detta
Lukas K
Silverdal

Bra bemötande och snabb affär:)

Media Idrees Saadeeq S
Kista

Hej, jag blev fin och väl bemöt av honom. Han är pålitlig, ärlig, snäll och mycket hjälpsam. Jag rekommenderar honom som mäklare. Han är rätt person på rätt plats. Jag är nöjd med honom och jag tackar honom för all hjälp han gjorde för mig. Jag uppskattar hans hjälp. Man kan lita på honom. Jag ger betyg 5/5 till Arash. MVH Media

Cathrin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Arash Jamie en del av Mäklarringen Sollentuna

Vi är jättenöjda med affären. Kände förtroende och trygghet med mäklare Arash.

Daniel A
Rissne

En grym mäklare som hjälpte mej med både köpa och sälja. Kan starkt rekommendera honom.

Arash S
Vaxmora

Arash är en seriös, noggrann och väldigt ambitiös mäklare. Har varit otroligt hjälpsam i hela säljprocessen och bidragit mycket med sina branschkunskaper. Arash skapar trygghet och gör det lilla extra genom att avsätta tid och energi enligt kundens önskemål.

Ulf Anders L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Arash Jamie en del av Mäklarringen Sollentuna

Trevlig och proffesionellt bemötande som klarade av att tillgodose både säljarens och köparens intresse.

Erik Johannes B
Rissne

Arash har ett trevligt och professionellt bemötande i alla lägen! Har han inte direkt svar på en fråga så tar han reda på det och återkommer när han har ett svar. Jag kände mig trygg genom hela processen och jag kan varmt rekommendera Arash till dig som ska köpa eller sälja bostad.

Amanda L
Rissne

Mycket bra bemötande. Trevlig och tillmötesgående vilket verkligen uppskattas.