Professionell, tillgänglig och lätt att ha att göra med.
HusmanHagberg Nacka
Välkommen till oss på HusmanHagberg i Nacka! Här hittar du mäklare med god koll på Nackaområdet och bostadsbranschen, och som kan anpassa affären efter din specifika situation. Vi är inte bundna till några som helst banker eller försäkringsbolag och vi har verkligen stor passion för mäklaryrket, lägenheter, villor, radhus,...
370 omdömen om HusmanHagberg Nacka
Sedan starten hos Reco 2017
Anders gav mest förtroende med sin erfarenhet som mäklare
Trevlig o kunnig påläst. En tjej som verkligen kan vårt närområde.
Emma har varit mycket lättillgänglig, transparent och extremt noggrann när det gäller både tele- och fysisk kontakt. Vår affär är inte helt avslutad så önskad bedömning baseras på vad som är utfört till dags datum. Slutlig bedömning kan ske efter 15 dec 2023. 2023-08-28 / Fortsatt trevlig dag! Thomas Ekelund
Anders är en mycket kunnig mäklare och jag har köpt 3 våningar med hans hjälp, och sålt en våning. Han är lugn och systematisk och har ett trevligt sätt att umgås med sina kunder.
Mycket bra bemötande och bra service. Anders är proffsigt saklighet , goda råd och stor noggrannhet. Jag kommer gärna anlita han i framtiden. Så stort tack för ditt arbete.
Anders är en professionell och erfaren mäklare han har bemötta oss mycket väl. Vi är mycket nöjda med hela försäljnings processen.
Kunnig och insatt. Tillgänglig för frågor. Är trevlig i sätt att vara.
Emma har varit hjälpsamt, hon har orienterat oss på bästa sättet, hon är mycket kunnig i sitt arbete.
Allt har fungerat bra och vi har haft en god dialog. Emma har varit tillgänglig och kunnat svara på våra frågor.
Emma besitter mycket kunskap och visar stort engagemang för sitt yrke. Trevlig och bra att ha som mäklare
Det är den ändra bostadsaffärer vi gör med hjälp av Emma och har varit mycket nöjda hela vägen, alltid snabbt och värdefull svar på våra frågor samt en väldigt hög trygghetsnivå. Vi absolut rekommenderar!
Väldigt trevlig och seriös mäklare :)
Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare! Emma var engagerad och tillgänglig genom hela processen, gav oss flera värdefulla tips. Riktigt professionell och trevlig, bättre än så blir det det inte :)
Snabb, tillgänglig och bra på alla sätt!
Proffsig, kunnig, erfaren, lätt att ha och göra med
Tack Stefan och Åse! Ni har också varit supertrevliga att ha att göra med. Lycka till med ert nya boende! Mvh Tomas
Kunnig, tillgänglig, bra bemötande . Hjälper till genom hela processen.
Mycket nöjd med mitt val av mäklare. Emma gav ett professionellt intryck, var lyhörd för mina tankar och väldigt flexibel gällande förändringar under processen.
Mycket duktig , kompetent och lämnade information när hon hade något nytt.
Hon var engagerad och hjälpte oss med vårat lägenhetsköp och lägenhetsförsäljning Trevligt bemötande
Mycket fint bemötande i alla steg i processen. Lyhörd och kunnig.
Emma är en Superhjälte. Engagerad, professionell och lyhörd. Behövde inte tänka på något, Emma fixade allt.
Trevligt, bra kommunikation, hjälpsam Mälaren skulle vara tillgänglig och hjälpa till med frågor och funderingar, snabb och tydlig återkoppling. Allt enligt ovan stämde bra överens med Anders och jag är nöjd i helhet.
Trevlig och mycket proffsig. Fullt förtroende för honom.
Affären gick snabbt och bra återkoppling vid frågor.
Utmärkt Serviceinriktad Kompetent Ambitiös Vänlig
Vi är väldigt nöjda med Felix Ramsten. Det är ju inte säljarens marknad just nu men han har ändå lyckats hitta en köpare . Han har hela tiden hållit oss uppdaterade och varit tillgänglig.
Emma var lyhörd. Jobbade aktivt på en svår marknad. Bra på att återkoppla efter varje visning. Det kändes tryckt med Emma.
Emma har varit vänligen, hjälpsam och haft en bra kommunikation genom hela affären så här långt.
Vi har varit jättenöjda hela vägen, och fått utmärkt stöd och värdefulla rådgivning från Emma, med mycket positivt energi trots jobbig läget mitt i marknadskris. Stort rekommendation!
Allt som en mäklare ska vara. Proffsig
Emma har varit en så fantastisk mäklare från början till slut. Lyhörd och inlyssnande som också kommer med egna input. Noggrann, närvarande och med stor kompetens. Vi kände oss direkt trygga med att jobba med Emma och vi rekommenderar henne till alla i vår närhet.
Tillgänglig, trevlig, kunnig, hjälpsam
Emma var engagerad och skötte allting perfekt under affären.
Blev bemött på ett mycket lyhört och samtidigt professionellt sätt, förväntningarna infriades och försäljningen gick smidigt//God Jul :)
Emma var inlyssnande, trevlig, tydlig och snabb på att ge respons! Kändes väldigt professionellt och och lösningsorienterat även mot oss som köpare.
Proffsigt och trevligt bemötande. Jag var förstagångsköpare och kände mig väldigt omhändertagen under processen. Kommer absolut kontakta Emma vid en eventuell försäljning!
Emma är alltid proffsig och hjälpsam och har hjälpt vår familj flera gånger. Bäst i Nacka är hon !!
Mycket engagerad och kunnig genomförde affären snabbt och till ett mycket bra pris.
Trevligt bemötande av mäklare. Som förstagångsköpare bemöttes jag med en trygghet, något som var viktigt för mig. Min erfarenhet är en enkel lägenhetsaffär och ett bemötande som var förtroendeingivande.
Proffsig från start till mål.
Vi vart trevligt bemötta och fick svar och hjälp med våra frågor.
Trevligt bemötande. Kunnig. Realistisk tidsplan och värdering inför försäljning samt förväntat resultat.
Rak och realistisk kommunikation, flexibel och proffsig. Väldigt tacksam över stödet hela vägen från första kontakt fram till försäljning!
Smidig hantering. God förståelse & tålamod från mäklaren i avvaktan på ett ja från banken om lånelöfte. Transparant och öppen hantering. Hjälpsam med att besvara frågor.
Bra och konsekvent i bla förklaring
Mycket bra från start till mål! Noggrann, tydlig och bra på att ta in våra tankar och önskemål. Rekommenderar Emma varmt!
Trevlig tillmötesgående ger snabba svar
Trevlig, kunnig och tog sig tid till frågor. Mycket nöjd med Anders!
Tomas är jättetrevlig och hjälpsam, han lyssnar på både säljare och köpare. Han överdriver inte och är medveten vad han säljer och presenterar på fin sätt. Vi är väldigt nöjda med honom och jag skulle rekommendera honom till alla oavsett om man köper eller säljer.
Åh, tack snälla Amra! Det var roligt att få hjälpa er att köpa lägenhet och ni är så trevliga :) Välkomna till fina Tyresö! Mvh Tomas