HusmanHagberg Nacka

HusmanHagberg Nacka

• BadgeSixYears
4.9

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Nacka! Här hittar du mäklare med god koll på Nackaområdet och bostadsbranschen, och som kan anpassa affären efter din specifika situation. Vi är inte bundna till några som helst banker eller försäkringsbolag och vi har verkligen stor passion för mäklaryrket, lägenheter, villor, radhus,...

370 omdömen om HusmanHagberg Nacka

Sedan starten hos Reco 2017

Viktor A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Tamm en del av HusmanHagberg Nacka
Hammarby Sjöstad

Professionell, tillgänglig och lätt att ha att göra med.

Göran G
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Tamm en del av HusmanHagberg Nacka
Lännersta

Anders gav mest förtroende med sin erfarenhet som mäklare

Sören J
Nacka Centrum

Trevlig o kunnig påläst. En tjej som verkligen kan vårt närområde.

Thomas E
Sickla Sjö

Emma har varit mycket lättillgänglig, transparent och extremt noggrann när det gäller både tele- och fysisk kontakt. Vår affär är inte helt avslutad så önskad bedömning baseras på vad som är utfört till dags datum. Slutlig bedömning kan ske efter 15 dec 2023. 2023-08-28 / Fortsatt trevlig dag! Thomas Ekelund

Trygve L
Graninge

Anders är en mycket kunnig mäklare och jag har köpt 3 våningar med hans hjälp, och sålt en våning. Han är lugn och systematisk och har ett trevligt sätt att umgås med sina kunder.

Hossein F
Nacka Strand

Mycket bra bemötande och bra service. Anders är proffsigt saklighet , goda råd och stor noggrannhet. Jag kommer gärna anlita han i framtiden. Så stort tack för ditt arbete.

Jan H
Nacka Strand

Anders är en professionell och erfaren mäklare han har bemötta oss mycket väl. Vi är mycket nöjda med hela försäljnings processen.

Helena W
Duvnäs Utskog

Kunnig och insatt. Tillgänglig för frågor. Är trevlig i sätt att vara.

Jesus A
Nacka Strand

Emma har varit hjälpsamt, hon har orienterat oss på bästa sättet, hon är mycket kunnig i sitt arbete.

Annika Å
Västra Orminge

Allt har fungerat bra och vi har haft en god dialog. Emma har varit tillgänglig och kunnat svara på våra frågor.

Lars Johan N
Duvnäs Utskog

Emma besitter mycket kunskap och visar stort engagemang för sitt yrke. Trevlig och bra att ha som mäklare

Matthieu Gilbert André R
Nacka Strand

Det är den ändra bostadsaffärer vi gör med hjälp av Emma och har varit mycket nöjda hela vägen, alltid snabbt och värdefull svar på våra frågor samt en väldigt hög trygghetsnivå. Vi absolut rekommenderar!

Ida L
Nacka Centrum

Väldigt trevlig och seriös mäklare :)

Josefin J
Nacka Centrum

Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare! Emma var engagerad och tillgänglig genom hela processen, gav oss flera värdefulla tips. Riktigt professionell och trevlig, bättre än så blir det det inte :)

Anja B
Ektorp

Snabb, tillgänglig och bra på alla sätt!

Stefan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tomas Eriksson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Västra Orminge

Proffsig, kunnig, erfaren, lätt att ha och göra med

Svar från Tomas Eriksson

Tack Stefan och Åse! Ni har också varit supertrevliga att ha att göra med. Lycka till med ert nya boende! Mvh Tomas

Agneta Linnéa M
Saltsjöbaden

Kunnig, tillgänglig, bra bemötande . Hjälper till genom hela processen.

Daniel J
Finntorp

Mycket nöjd med mitt val av mäklare. Emma gav ett professionellt intryck, var lyhörd för mina tankar och väldigt flexibel gällande förändringar under processen.

Lars-olof E
Sålde en tomt med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Mensättra/Saltsjö-Boo

Mycket duktig , kompetent och lämnade information när hon hade något nytt.

Lennart L
Nacka Centrum

Hon var engagerad och hjälpte oss med vårat lägenhetsköp och lägenhetsförsäljning Trevligt bemötande

Urban S
Järla Sjö

Mycket fint bemötande i alla steg i processen. Lyhörd och kunnig.

Maria H
Nacka Strand

Emma är en Superhjälte. Engagerad, professionell och lyhörd. Behövde inte tänka på något, Emma fixade allt.

Sofia L
Ekudden

Trevligt, bra kommunikation, hjälpsam Mälaren skulle vara tillgänglig och hjälpa till med frågor och funderingar, snabb och tydlig återkoppling. Allt enligt ovan stämde bra överens med Anders och jag är nöjd i helhet.

Birgitta E
Nacka Strand

Trevlig och mycket proffsig. Fullt förtroende för honom.

Ulrika E
Nacka Strand

Affären gick snabbt och bra återkoppling vid frågor.

Claes Lennart E

Utmärkt Serviceinriktad Kompetent Ambitiös Vänlig

Anita Margareta E
Sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Nacka
Jarlaberg

Vi är väldigt nöjda med Felix Ramsten. Det är ju inte säljarens marknad just nu men han har ändå lyckats hitta en köpare . Han har hela tiden hållit oss uppdaterade och varit tillgänglig.

Stefan C
Ektorp

Emma var lyhörd. Jobbade aktivt på en svår marknad. Bra på att återkoppla efter varje visning. Det kändes tryckt med Emma.

Jörgen S
Ektorp

Emma har varit vänligen, hjälpsam och haft en bra kommunikation genom hela affären så här långt.

Matthieu Gilbert André R
Jarlaberg

Vi har varit jättenöjda hela vägen, och fått utmärkt stöd och värdefulla rådgivning från Emma, med mycket positivt energi trots jobbig läget mitt i marknadskris. Stort rekommendation!

Clay B
Finntorp

Allt som en mäklare ska vara. Proffsig

Tove Billa Margareta Karinsdotter M
Lilla Björknäs

Emma har varit en så fantastisk mäklare från början till slut. Lyhörd och inlyssnande som också kommer med egna input. Noggrann, närvarande och med stor kompetens. Vi kände oss direkt trygga med att jobba med Emma och vi rekommenderar henne till alla i vår närhet.

Kenneth E

Tillgänglig, trevlig, kunnig, hjälpsam

Harriet B
Finntorp

Emma var engagerad och skötte allting perfekt under affären.

Anette G
Kummelnäs

Blev bemött på ett mycket lyhört och samtidigt professionellt sätt, förväntningarna infriades och försäljningen gick smidigt//God Jul :)

Erica W
Lilla Björknäs

Emma var inlyssnande, trevlig, tydlig och snabb på att ge respons! Kändes väldigt professionellt och och lösningsorienterat även mot oss som köpare.

Mazdak M
Västra Orminge

Proffsigt och trevligt bemötande. Jag var förstagångsköpare och kände mig väldigt omhändertagen under processen. Kommer absolut kontakta Emma vid en eventuell försäljning!

Laura K
Kummelnäs

Emma är alltid proffsig och hjälpsam och har hjälpt vår familj flera gånger. Bäst i Nacka är hon !!

Karl Lennart Ö
Skuru

Mycket engagerad och kunnig genomförde affären snabbt och till ett mycket bra pris.

Hanna E
Ektorp

Trevligt bemötande av mäklare. Som förstagångsköpare bemöttes jag med en trygghet, något som var viktigt för mig. Min erfarenhet är en enkel lägenhetsaffär och ett bemötande som var förtroendeingivande.

Magnus A
Östra Orminge

Proffsig från start till mål.

Gunilla G
Krokhöjden

Vi vart trevligt bemötta och fick svar och hjälp med våra frågor.

Krister B
Saltsjöbaden / Ljuskärrsberget

Trevligt bemötande. Kunnig. Realistisk tidsplan och värdering inför försäljning samt förväntat resultat.

Felicia N
Sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Nacka
Västra Orminge

Rak och realistisk kommunikation, flexibel och proffsig. Väldigt tacksam över stödet hela vägen från första kontakt fram till försäljning!

Karin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Nacka
Skogalundsklippan

Smidig hantering. God förståelse & tålamod från mäklaren i avvaktan på ett ja från banken om lånelöfte. Transparant och öppen hantering. Hjälpsam med att besvara frågor.

Jakob Mars B
Köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Nacka
Skogalundsklippan

Bra och konsekvent i bla förklaring

Johan G
Lilla Björknäs

Mycket bra från start till mål! Noggrann, tydlig och bra på att ta in våra tankar och önskemål. Rekommenderar Emma varmt!

Anne O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tomas Eriksson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Nacka Strand

Trevlig tillmötesgående ger snabba svar

Johan G
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Tamm en del av HusmanHagberg Nacka
Björknäs

Trevlig, kunnig och tog sig tid till frågor. Mycket nöjd med Anders!

Amra R
Tyresö Centrum

Tomas är jättetrevlig och hjälpsam, han lyssnar på både säljare och köpare. Han överdriver inte och är medveten vad han säljer och presenterar på fin sätt. Vi är väldigt nöjda med honom och jag skulle rekommendera honom till alla oavsett om man köper eller säljer.

Svar från Tomas Eriksson

Åh, tack snälla Amra! Det var roligt att få hjälpa er att köpa lägenhet och ni är så trevliga :) Välkomna till fina Tyresö! Mvh Tomas