Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt är mäklare på HusmanHagberg Nacka

Emma Bivstedt har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Emma Bivstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 329 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Bivstedt har haft 37 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

329 omdömen om Emma Bivstedt

Sedan starten hos Reco 2018
Jessica E
Ektorp/Saltängen

Emma är en erfaren, trygg och mycket kunnig mäklare. Det här är andra gången jag anlitar henne och hon får mina starkaste rekommendationer. Som säljare har jag känt mig trygg hela vägen och jag vet att Emma inte ger sig förrän lägenheten är såld och jag som säljare är nöjd.

Päivi T
Nacka strand

Emma är effektiv och agerar snabbt. Det är lätt att ha kontakt med henne. Hon är hjälpsam och förklarar tydligt vad man behöver göra i olika faser. Jag blev bemött med respekt och mina önskemål togs i beaktande. Det hade inte kunnat vara lättare att sälja lägenhet än det var med hjälp av Emma!

Jenny M
Tollare

Emma är oerhört proffsig och aktiv som mäklare. I en trög bostadsmarknad fick hon till en snabb försäljning och även budgivning. Snabba återkopplingar och alltid ett trevligt bemötande samt stort engagemang. Jag skulle rekommendera Emma alla dagar i veckan!!!

Johan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Ektorp

Engagerad och väldigt kunnig i sitt arbete

Jakob Mars B
Skogalundsklippan

Snabb, effektiv och professionell denna gång

Birgitta L
Västra Orminge

Klara besked. Inga konstigheter. Mycket trevligt bemötande. Tack Emma.

Lina Elisabeth L
Sålde en tomt med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Skuru

Emma Bivstedt har varit vår mäklare två gånger nu. Hon har fått förtroendet för att hon är så professionell. Upplever henne som mycket kunnig och hon ger goda råd som gör att man känner sig trygg med henne. Hon är också driven i uppdraget och ser till att det sker progress hela tiden. Samtidigt är hon inlyssnande och förstår våra behov. Kan varmt rekommendera henne!

Thomas S
Centrala Nacka

Ett proffesionellt och personligt bemötande som uppfyllde alla våra förväntningar. Mvh/Thomas &Gunilla

Henrik L
Skuru

Extremt trevlig och hjälpsam. Duktig på aterkoppling och svarade snabbt vid funderingar.

Veronica L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Västra Orminge

Trevlig och professionell. Tillgänglig.