Emma Bivstedt
Emma Bivstedt är mäklare på HusmanHagberg Nacka
.Emma Bivstedt har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Emma Bivstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Bivstedt har haft 46 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
184 omdömen om Emma Bivstedt
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Mycket nöjd med mitt val av mäklare. Emma gav ett professionellt intryck, var lyhörd för mina tankar och väldigt flexibel gällande förändringar under processen.
sålde en tomt med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Mycket duktig , kompetent och lämnade information när hon hade något nytt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Hon var engagerad och hjälpte oss med vårat lägenhetsköp och lägenhetsförsäljning
Trevligt bemötande -
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Emma är en Superhjälte. Engagerad, professionell och lyhörd. Behövde inte tänka på något, Emma fixade allt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Affären gick snabbt och bra återkoppling vid frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Emma var lyhörd. Jobbade aktivt på en svår marknad. Bra på att återkoppla efter varje visning.
Det kändes tryckt med Emma. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Emma har varit vänligen, hjälpsam och haft en bra kommunikation genom hela affären så här långt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Vi har varit jättenöjda hela vägen, och fått utmärkt stöd och värdefulla rådgivning från Emma, med mycket positivt energi trots jobbig läget mitt i marknadskris. Stort rekommendation!
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Allt som en mäklare ska vara. Proffsig
sålde sitt hus med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Emma har varit en så fantastisk mäklare från början till slut. Lyhörd och inlyssnande som också kommer med egna input. Noggrann, närvarande och med stor kompetens. Vi kände oss direkt trygga med att jobba med Emma och vi rekommenderar henne till alla i vår närhet.