Carolina Ramsten

Carolina Ramsten

Carolina Ramsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Carolina Ramsten har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Carolina Ramsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 141 omdömen med ett betyg på 4.8. Carolina Ramsten har haft 29 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

141 omdömen om Carolina Ramsten

Sedan starten hos Reco 2018
  • köpte sitt hus med hjälp av Carolina Ramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
    • Båthöjden
    2023-01-31 Verifierad kund
    Jag fick vid vårt första möte ett förtroende för Karolina. Vårt beslut att flytta tillbaka till Båthöjden efter 8 år i Skillinge har varit ganska svårt men Karolina har tacklat vår tveksamhet på ett mycket bra sätt.
    Till sist så bestämde vi oss definitivt och Karolina rådde affären i hamn på ett proffsigt sätt.
    Karolina är i vårt tycke en mycket inkännande och proffsig mäklare
    Tack Margareta och Börje, det har varit så trevligt att föra en dialog med er och välkomna åter till Nacka och Saltsjöbaden! Carolina Ramsten
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Ramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
    2022-12-30 Verifierad kund
    Mycket trevlig och proffsig. Alltid snabb återkoppling, mycket hjälpsam och lätt att kommunicera med. Kanonmäklare helt enkelt!
    Tack Marie och jag hoppas att ni alla tre ska trivas. vänligen Carolina Carolina Ramsten
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Ramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
    2022-12-06 Verifierad kund
    Vi är väldigt nöjda med Carolina som mäklare. Från första stund blev vi bemötta på ett vänligt och omsorgsfullt sätt och fick god uppföljning genom hela processen. Carolina var väldigt professionell och effektiv och försäljningen av lägenheten gick över förväntan.
    Tack för dem vänliga orden och jag önskar er all lycka framåt och hoppas att allt går väl. Vänliga hälsningar Carolina Carolina Ramsten
    2022-10-15 Verifierad kund
    Carolina är jätteduktig! Otroligt trevlig, kunnig, påläst och noggrann. Det var smidigt att kommunicera med henne och hon återkopplade snabbt på diverse frågor som man hade. Jag upplevde att köpprocessen var snabb och smidig tack vare henne.
    Tack snälla Caroline för dem fina orden och jag tror att du får ett härligt boende där :-). All lycka till! Carolina Ramsten
    2022-10-12 Verifierad kund
    Carolina har under hela processen varit mycket hjälpsam och lyhörd. Hon har varit otroligt tillmötesgående och verkligen gjort det lilla extra. Vi är väldigt tacksamma för Carolina och vi vill varmt rekommendera henne till alla som är i tankarna för bostadsköp.
    Tack rara ni ett sant nöje och en fin dialog. Hoppas att ni ska trivas bra! Vänligen Carolina Carolina Ramsten
    2022-10-12 Verifierad kund
    Jag har väldigt bra erfarenhet av henne, duktig och lätt att vara i kontakt med. Jag känner mig mycket nöjd med hennes insats.
    Tack Pirjo för många goda samarbeten önskar dig all lycka med nya utmaningar. Hälsningar Carolina Carolina Ramsten
  • Anders K
    2022-10-06 Verifierad kund
    Mäklaren var mycket lugn samlad och förstående. Dessutom mycket kunnig i det hon gör.

Vill varmt rekommendera henne för andra uppdrag.
    Tack Anders jag är så glad för er skull hoppas att allt bara blir bra nu. Bästa hälsningar Carolina Carolina Ramsten
    2022-10-04 Verifierad kund
    Carolina har hjälpt mig att hitta en ny lägenhet och hon har hållit mig uppdaterad om allt som händer och återkopplat tillräckligt snabbt. Som köpare har det känts tryggt att få hjälp av henne.
    Tack Kerstin och jag är glad att du känner dig nöjd och ser fram emot ert nya boende. Allt gott! Vänligen Carolina Carolina Ramsten
    • Sickla
    2022-09-29 Verifierad kund
    Jag och mina systrar är väldigt tacksamma och nöjda med Carolinas arbetet och bemötande under hela denna process

Carolina har varit väldigt vänlig, tillmötesgående, hjälpsam och
    lättsam att prata med.
    Givit konstruktiva råd
    Och varit väldigt effektiv i sitt arbete.

Mvh
    Christine
    🌷
    Hej Christine, Chatarina och Eva tack för ett fint samarbete. Vänliga hälsningar Carolina Carolina Ramsten
    • Vikdalen
    2022-09-27 Verifierad kund
    Hon är professionell och hjälpsam.
    All lycka till i nya huset. Vänligen Carolina Carolina Ramsten