Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad

Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad

• BadgeEightYears
1 154
4.9

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Hammarby sjöstad kan Sjöstan utan och innan och kan det här med hem. Vi säljer inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda, vi säljer ett hem där människor bor. Vi har sålt i alla föreningar i Sjöstaden och vet vad som är skillnaden mellan de olika bostadsrättsföreningarna...

1154 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad

Sedan starten hos Reco 2016

Helena S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Bellander en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Maria

Jag fick ett väldigt proffsigt och trevligt bemötande av Elin vid mitt lägenhetsköp. Hon höll mig informerad under hela processen och var flexibel och kreativ när det behövdes. Mina bästa rekommendationer!

Maid D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Ah-King en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Sofia

Fantastisk mäklare. Lyhörd, professionell, kunnig och en bra säljare.

Svar från Daniel Ah-King

Stort tack för förtroendet och fint omdöme Maid. Det var ett rent nöje att hjälpa dig med din bostadsförsäljning! :)

Mats R
Katarina

Elin hjälpe oss att hitta en perfekt lgh rekordsnabbt. Från första kontakt till kontraktsskrivning på 3 dagar. Det som kännetecknar Elin är inlyssnande, professionell, och lösningsorienterad. Dessutom med en mycket positiv approache. Vi vill verkligen rekommendera Elin

Alexander S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Bellander en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Katarina

Elin, har varit ett superproffs! Hjälpt till med alla skeden i försäljningen, plus hjälpte till med köpet så att det blev en trygg affär för alla parter. Alltid tillgänglig och svarar snabbt. Jag rekommenderar Elin till alla som vill sälja och köpa - i synnerhet på Södermalm.

Mathilda E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonna Sommarhed Sjöstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Engagerad och ett trevligt bemötande. Snabb och lättsam att kommunicera med.

Denitsa Dimitrova D
Katarina

Jag fick nyligen samarbeta med Elin Bellander som mäklare för försäljningen av min bostad på Tjustgatan 4 i Stockholm. Från första kontakt till avslutad försäljning var hennes arbetsätt engagerat och profecionnellt . Elin var lyhörd för mina önskemål och behov, och hon visade en bra förståelse för marknaden och området. Hennes medverkan ledde till en snabb och smidig försäljning som även överträffade mitt prisförväntningar. Elin var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge rådgivning, och hon skapade en trygg och...

Filip K
Hammarby Sjöstad

Jonna är trevlig och duktig. Som förstagångsköpare fick vi all information och hjälp som behövdes för att komma in på bostadsmarknaden. Tack!

Therese F
Katarina

Elin är proffsig och trovärdig. Kände mig trygg som köpare!

Camilla A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonna Sommarhed Sjöstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Väldigt professionell, kommunikativ och aktiv mäklare! Vi har känt oss väldigt trygga med Jonna. Hon har hållt oss involverade under hela processen genom att diskutera stretegier och alternativ i en spännande marknad. Vi rekommenderar henne verkligen som mäklare!

Ulrika A
Södermalm

Daniel bemötte oss som säljare på ett kunnigt, erfaret och professionellt sätt, vi kände att han hela tiden höll oss uppdaterade och informerade. Daniels kunskap om marknadsläget och hans förväntade försäljnings pris stämde väl med vad slutförsäljningen landade på så vi kände oss trygga under hela processen.

Svar från Daniel Ah-King

Stort tack Ulrika för förtroendet och det fina omdömet. Är så glad över att fått hjälpa er och att ni är så nöjda med mitt arbete! :)

Frank-Johan L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Ah-King en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Södermalm

Bra och tydlig kommunikation. Gjorde processen smidig från visning till budgivning och kontraktsskrivning.

Svar från Daniel Ah-King

Stort tack för fint omdöme Frank. Jag är övertygad om att ni kommer att stormtrivas i ert nya fina hem! :)

Ingrid R
Katarina

Trevligt bemötande, effektiv information, snabb affär

Tor H
Katarina

Elin var väldigt professionell och följde snabbt upp på frågor från oss

Malin S
Södermalm

Bra och tydlig i kontakten, allting kändes genomtänkt hela vägen och Jonna var också tydlig med alla steg vilket kändes mycket bra och tryggt

Ulf I
Katarina

Elin är kommunikativ och snabb på att svara. Har god kännedom om bostadsmarknaden i stort och den lokala marknaden, i vårt fall gällande lgh. Lämnar goda råd och snabb service. Vi hade förväntningar om ett högre pris, men är nöjda med att "få pengarna tillbaka".

Christina W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Chelie Stahlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Stockholm

Vänligt bemötande, kunnig, respektfull, hjälpsam och positiv! Det kunde inte blivit bättre!

Maria O
Katarina

Erfarenhet som köpare: rejäl, rak och trovärdig mäklare. Omsorgsfull i detaljerna.

Vanja B
Katarina

Elin Bellander var mer än vad man kan förvänta sig !. Hon var toppen på alla sätt och vis ! Känner mig mycket nöjd ! Mvh. Vanja Bergström Krupa Ringväg 87 118 61 Stockholm Mobil: 070-768 46 46

Anders J
Stockholm

En kunnig mäklare på sitt område ich med ett trevligt och glatt humör

Inga-Lill S
Hammarby Sjöstad

Hon var både mycket trevlig och kunnig. Vi fick ett mycket gott intryck.

Maria E
Stockholm

Elin bemötte mig på ett väldigt trevligt och personligt sätt, från visning av lägenheten hela vägen fram till kontraktskrivning. Med mycket engagemang och humor har Elin gjort detta till det smidigaste och roligaste bostadsköpet jag gjort och jag känner mig tacksam för det. Mina varmaste rekommendationer, Maria Engberg

Aina Anette Vivi-Ann L
Södermalm

Mycket proffsig och bra på alla sätt!

Lars Vidar L
Södermalm

Seriös, bra och vettig. ………………………………..

Michaela C
Högalid

Trevligt snabbt bemötande, bra bollplank även för köpprocessen!

Karin N
Hammarby Sjöstad

Jonna har en förmåga att tydligt beskriva vad du kan förvänta dig inför och under försäljningsprocessen och vilken plan hon har för din försäljning på ett sätt som gjorde att jag kände mig trygg med att hon skulle göra ett bra jobb. Upplevde henne som driven i att få ett bra slutresultat i försäljningen och att hon hade en tydlig plan för hur det målet skulle nås.

Susanna D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Steen en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Kändes väldigt tryggt med Anna som är både erfaren, proffsig och bra på att kommunicera. För att nämna några superlativ.

Gabriel S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann-Chelie Stahlén en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Maria

Kunnig. Svarar adekvat på alla frågor, vet vad hon pratar om. Ger ett seriöst intryck.

Jessica R
Högalid

Trygg affär från start till slut! Resultat över förväntan!

Vanja B
Katarina

Elin Bellander är mycket trevlig, bra och samarbetsvillig, och har lätt för att känna av ens behov. Jag är Mycket Nöjd ! Stort Tack Elin ! Mvh, Vanja Bergström Krupa Mobil: 070-7684646 070-7684646

Clara S
Katarina

hon var mycket kunnig, gav bra råd, bra och snabb kommunikation, direkt och pålitlig. det var fantastiskt att jobba med henne, jag känner mig väldigt lycklig över att ha hennes stöd när jag sålde första gången

Robert K
Södermalm

Bra bemötande och mäklaren levde upp till våra förväntningar!

Dennis F
Hammarby Sjöstad

Jätte bra bemötande snabb och flexibel vid skrivning Vi är super nöjda

Tebogo M
Hammarby Sjöstad

Mycket trevlig och enkel att jobba med! Jordnära och hjälpsam.

Susanna D
Hammarby Sjöstad

Jag uppfattade Jonna som väldigt kunnig, driven och ansvarsfull och jag kände mig helt trygg med Jonna som mäklare vid försäljningen av min lägenhet.

Gabrielle H
Hammarby Sjöstad

Supertrevlig, duktig och professionell mäklare. Man får snabbt ett förtroende för Jonna och jag kommer absolut att anlita henne för framtida försäljningar :)

Kristin A
Hammarby Sjöstad

Vi kändes trygga med Jonna och hon förklarade allt u kontraktet tydligt och transparent.

Henrik K

Transparent, ärligt intryck, trevlig

Robin B
Hammarby Sjöstad

Högt engagemang och bra förberedelsearbete.

Tanja H
Hammarby Sjöstad

En mer engagerad och tillgänglig mäklare får man leta efter. Vi har varit super nöjda med henne under hela processen. Jonna är bäst.

Erica W
Hammarby Sjöstad

Vi fick träffa Jonna som köpare och är supernöjda med samarbetet, hennes engagemang och snabb respons vid frågor/bud och tillslut tillträdes skrivning. Varmt rekommendera henne vidare!

Heidi S
Katarina

Elin är mjuk och empatisk. Duktig på att diskutera och hjälpa med beslut. Hon får saker gjorda. Vi känner det som säljare att hon förklarade bra och gav vägledning åt köparen också vilket känns bra.

Heléne N
Sofia

Vi kunde inte önska oss någon bättre mäklare! På mindre än en vecka var vår lägenhet såld till ett pris vi inte ens vågat drömma om i vår vildaste fantasi. Elin är verkligen supereffektiv, snabb och proffsig ut i fingerspetsarna. Dessutom väldigt trevlig och kommunikativ, vi kände oss hela tiden delaktiga och uppdaterade. Rekommenderas varmt!

Richard B
Hammarby Sjöstad

Jonna är mycket noggrann och professionell i sitt försäljningsuppdrag levererar tydlig plan för att få en lyckad försäljning!

Thomas Edward W
Högalid

Elin was knowledgeable about the apartment, building and association. She was friendly, helpful and helped to make the process easy. Despite a technology error, she was gracious enough to manually enter the 20 odd bids we have for the property. Elin clearly explained the process to us, so that there were no surprises. As we are new to the country and the real estate system here, she was a good advisor in that respect.

Magnus H
Högalid

Elin Bellander överträffade alla mina förväntningar som jag hade på en mäklare. Bemötandet och dialogen var exceptionell från Start till slut. Jag skulle rekommendera alla att välja Elin för sin bostadsaffär.

Hans R
Högalid

Ringde Elin för att sälja min lägenhet. Fick besök samma dag och hon var lyhörd för mina önskemål. Vill du gasa är jag beredd fick jag till svar. Jag ville gasa. Inom en vecka var lägenheten såld till en prisbild som jag är mer än nöjd över. Elin är en naturligt behaglig person som är saklig och professionell. Jag ger Elin mina varmaste rekommendationer.!!

Ellen H
Högalid

Trevlig, snabb återkoppling, förstående, tydlig.

Ioannis Alexandros P
Högalid

Jag köpte min lägenhet från Elin som var otroligt snabb, lättillgänglig och såg till att både köpare och säljare blev nöjda samt att affären genomfördes på rekordtid, enligt både köparens och säljarens önskemål. Fint bemötande, bra kännedom om föreningen och området som gjorde att jag som köpare kunde känna mig trygg.

Ann Britt C
Högalid

Elin är en fantastisk mäklare - Kunnig och strukturerad med en hög ambition och härlig energi genom hela processen. Väldigt professionell, tillmötesgående och också supertrevlig. Rekommenderas varmt!

Evelina M
Högalid

Vi är supernöjda med Elin som mäklare! Hon förmedlade trygghet, pepp och kunskap vilket gjorde processen att köpa fastighet väldigt enkel. Jag rekommenderar starkt Elin då hon är autentisk, trevlig och tillmötesgående samtidigt som hon anstränger sig det lilla extra och finns tillgänglig under hela processen. :)