Liten etta i Stockholms innerstad.
Mäklaren kunde hantverket men var oengagerad. Hade inte sett källarförrådet och tyckte att det var normalt att hela taket i lägenheten var sprucket och flagnade. Tyckte också att hon kunde ha varit mer informerad om föreningen och styrelsen.
Sammanfattningsvis en mäklare som kunde pappersjobbet och gången men var oengagerad och inte så trevlig.
2019-11-01
Jessica S
svarar Inger A
Hej Inger,
Stort tack för din feedback, det är viktigt för mig så jag uppskattar att du tog dig tiden!
Vid denna försäljning hade jag svårt att få svar på frågor från föreningens styrelse, vilket tyvärr gjorde att jag inte kunde ge er svar på alla de frågor ni hade. Som mäklare är jag en medlande part och jag kan inte informera om mer än det jag vet eller fått information om.
Det stämmer att jag tyvärr inte hade sett källarförrådet då säljaren inte hade någon möjlighet att visa det för mig och jag inte hade fått någon nyckel till källaren. Dock så hade säljaren mätt upp förrådet och information om detta stod med i prospektet.
En bostadsrätt säljs i befintligt skick och det är inte helt ovanligt att färg kan ha flagnat eller att ett golv kan vara lite slitet. Många tror att flagnande färg har med fuktskador att göra, men det är normalt att det lossnar lite färg med åren.
Jag har tagit till mig av din feedback och hoppas att din son trivs bra i den nya bostaden!
Önskar er en fin helg!
Allt gott! Jessica