Kändes väldigt tryggt med Anna som är både erfaren, proffsig och bra på att kommunicera. För att nämna några superlativ.
Anna Steen
Anna Steen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
.Anna Steen har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Anna Steen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 270 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Steen har haft 1 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
270 omdömen om Anna Steen
Anna Steen är trevlig, ambitiös, känner till Hammarby Sjöstad mycket bra och är en duktig förhandlare. Rekommenderar starkt!
Professionell. Effektiv. Ihärdig. Smart. Trovärdig. Kommer anlita Anna nästa gång och rekommenderar henne till alla som ska sälja sin lägenhet.
Anna är Superproffsig och snabb!
Anna hjälpte oss till en snabb och smidig affär på ett mycket elegant sätt. Direkt i kommunikation till skillnad från många andra vi har stött på.
Trevligt bemötande och snabb med återkoppling.
Bra bemötande och smidig affär utan problem. Som helhet mycket nöjda med bostadsköpet.
Vilken mäklare! Anna gjorde hela processen enkel och smidig. Hon jobbar snabbt och effektivt. Med trygghet så lämnade jag över tyglarna och hon levererade. Jag är nöjd med resultatet och Anna gjorde ett fantastiskt jobb. Stark rekommendation!
Mycket bra bemötande. Bättre än mina förväntningar. Bra avslut i budgivningen.
Trevlig. Objektiv. Ärlig. Ger bra tips.