Bra bemötande, trevlig, artig, professionell. Alltid lika bra på kommunikation med säljare som med köpare!
Anna Steen
Anna Steen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
.Anna Steen har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Anna Steen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 334 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Steen har haft 38 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
334 omdömen om Anna Steen
Känns säker och trygg att göra affärer med positiv affärsmässig och professionell.
Jag uppfattade Anna som både Trevlig, kunnig och, personlig
Väldigt trevlig, professionell. Inger förtroende :)
Fläckfritt stöd! Tillgänglig, hjälpsam, snabb.
Otroligt kunnig om området, gav bra råd och lägenheten såldes snabbt med Annas hjälp. Rekommenderar starkt!
Anna har genom hela processen varit tillgänglig och lyhörd och har uppdaterat oss löpande på nuläget både vad gäller spekulanter och marknadsläge. Vi tycker att Anna har gjort ett toppenjobb och är väldigt glada att vi valde henne som mäklare för vår försäljning.
Bra bemött. Snabb affär. Rak och tydlig kommunikation.
Otroligt trevlig kunig o lyhörd.
Väldigt bra erfarenhet av Anna. Hon var tydlig, trevlig, positiv, snabb i svarsled, väldigt hjälpsam, noggrann och flexibel. Vi hade så bra stöd av Anna genom hela processen, väldigt uppskattat! Kan varmt rekommendera!