Bra kundbemötande och proaktivt agerande mot spekulanter
Elin Bellander
Elin Bellander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
.Elin Bellander har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Elin Bellander har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 599 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Bellander har haft 43 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
599 omdömen om Elin Bellander
Elin har skött vår försäljning alldeles utmärkt! Hon har gjort en på kronan korrekt bedömning av vad som är en rimlig förväntan i sin värdering av bostaden, varit trovärdig, saklig och tydlig i sin kommunikation, och på ett bra sätt hanterat dialog med ett stort antal spekulanter, och även med oss, genom processen. Rekommenderar henne varmt!
Elin är en proffesionell mäklare som från första mötet ingav en känsla av trygghet vilket var viktigt för oss under vår försäljningsprocess. Hon är tillgänglig och duktig på att agera som ett bollplank genom hela processen. Jag rekommenderar Elin varmt!
Professionellt och fint bemötande!
Kan starkt rekommendera Elin som mäklare! Trevligt bemötande, förstående och lösningsfokuserad! Jag är så nöjd med samarbetet och resultatet av försäljningen.
Elin är mycket trevlig, kunnig och lyhörd för både säljares och köpares behov. Så nöjd!
Supernöjd med Elin! Effektiv, ärlig och snabb återkoppling. Väldigt hjälpsam och hade svar på alla funderingar jag hade. Kan verkligen rekommendera henne.
Vi fick bra och snabba svar av Elin. Hon var väldigt professionell och vårt köp kändes väldigt tryggt.
Hade kontakt för ett halvår sedan, Elin var positiv och tydlig på ett sätt som passar en gammal person som jag. Ny kontakt nu i april. Fick hjälp att se över marknaden och råd inför säljsituationen pga världsläget o ekonomin. Fin beskrivning i annonsen av lägenhet och närområdet. Alla möten punktliga och positiva och effektiva. Jag är mkt nöjd.
Elin var otroligt proffsig, saklig och samtidigt väldigt vänlig genom hela processen. Hon skapade ett stort förtroende direkt och fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor. Våra förväntningar överträffades – vi kände oss trygga och välinformerade hela vägen fram till kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera Elin till andra som går i köptankar!