Elin är en trevlig, tydlig och professionell mäklare. Efter en del fram och tillbaka mellan oss och köparna lyckades hon ro affären i hamn på ett bra sätt. Vi är nöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera henne.
Elin Bellander
Elin Bellander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
.Elin Bellander har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Elin Bellander har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 653 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Bellander har haft 28 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
653 omdömen om Elin Bellander
Bra och responsiv mäklare, kan rekommendera!
Vi kom i kontakt med Elin första gången när vi köpte vår lägenhet i Hammarby Sjöstad. Hon visade ett lugn och stor kunnighet vilket gjorde att vi valde att anlita henne på nytt när det några år senare var dags att sälja samma lägenhet. En affär vi blev väldigt nöjda med. Kan varmt rekommendera Elin!
Jag tycker att Elin är en jättebra och trevlig mäklare som gör sitt jobb fantastiskt. Hon är tydlig och har varit väldigt hjälpsam. Hon har varit öppen för fler visningar och hjälp till med allt jag undrar över. Lätt tillgänglig på telefon vilket jag tycker underlättar också.
Elin genomförde sitt uppdrag med engagemang, professionalitet och driv. Hon inger förtroende vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen.
Elin har varit väldigt trevlig, tydlig och engagerad. Även väldigt hjälpsam med alla möjliga frågor under processen!
Kunnig, trevlig och förtroendeingivande. Väldigt snabb och tydlig i kommunikationen, något som verkligen känns bra när man inte säljer boende sådär jätteofta. Kom med bra råd och rekommendationer hela vägen. Mycket nöjd med hela processen!
Trevlig, rak och seriös. Bra bemötande. En snabb och smidig affär - allting med ordning och reda. Rekommenderar varmt Elin som mäklare.
Elin är en trevlig, engagerad och professionell mäklare. Vi har anlitat henne både när vi köpt och sålt bostad och har varit mycket nöjda med hennes insats vid båda tillfällena. Hon är väldigt hjälpsam och tydlig genom hela processen. Vi rekommenderar henne varmt!
Professionellt och trevligt bemötande.