Mitt i prick! Trevlig, skicklig, flexibel, trygg.
Johan Lindelöf
Johan Lindelöf är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
.Johan Lindelöf har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Johan Lindelöf har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Lindelöf har haft 13 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2025-11
6 omdömen om Johan Lindelöf
Aktiv, troverdig, holder selger fortlöpende orientert, lytter til selgers synspunkter, leverer som lovet, behagelig vesen, skaper tillit
Mycket bra affärsman och förmåga att engagera spekulanter.
Johan är oerhört kunnig och professionell. Trots att min lägenhet var svårsåld lyckades han hitta en köpare snabbare än jag vågat hoppas på – och dessutom till ett bättre pris än förväntat. Det jag uppskattade allra mest var att jag knappt behövde tänka på något själv, vilket var viktigt för mig. Jag kände mig dessutom helt trygg i att Johan skötte försäljningen på bästa sätt, och han höll mig ständigt uppdaterad genom hela processen. När det uppstod något var han dessutom snabb med att komma på lösningar. Jag rekommenderar Johan varmt och skulle utan tvekan anlita honom igen!
Johan was very professional in his service. He was always available for consultation and the whole process went incredibly smooth!
Trevlig och kunnig mäklare...................................