Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

En del av Svensk Fastighetsförmedling www.svenskfast.se
  • BadgeEightYears
4.8

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Hägersten! Här möts du av kunniga fastighetsmäklare som kan Hägersten och omgivningarna häromkring väldigt väl. Med påtaglig närhet till Mälaren, vackra promenadstråk och närheten till Södermalm och Stockholm City finns det mycket att tycka om här i Hägersten vilket också märks på...

999 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Sedan starten hos Reco 2016

Sofia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Hägerstensåsen

Trevlig, tillmötesgående och hjälpsam.

Linnea B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Helmerius en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden/Örnsberg

Ida har visat ett proffsigt och personligt bemötande och varit tydlig och informativ under hela försäljningen. Vi är jättenöjda och skulle utan tvekan anlita henne igen! :-)

Filip H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Ångström en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Vi fick ett varmt bemötande av Anders. Han hjälpte till att ordna en extra visning på vår efterfrågan. Han visade och svarade på alla frågor han kunde. Kändes tryggt att handla av honom.

Bo Håkan R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Helmerius en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden/Örnsberg

Duktig och entusiastisk mäklare.

Lars E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Ångström en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Erfaren, rak i kommunikationen. Stabil.

Reginald G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Aktion brådskande excellent, toppenbra

Osvald I
Aspudden

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Anders och hur smidigt och bra det gick att sälja lägenheten med honom! Vi skulle definitivt anlita honom i framtiden igen! Han var tydlig i kommunikationen och vi fick bra stöd genom hela säljprocessen, allt från stylingkonsultation och fotografering till budgivningsprocessen och kontraktskrivandet. Det märks att han har lång erfarenhet och speciellt i Aspudden.

Kristina L
Aspudden/Örnsberg

Bra, vänligt och korrekt hantering av köpprocessen.

Svar från Henrik Persson

Tack Kristina! Hoppas ni kommer trivas i er nya fina bostad!

Tereza Å
Aspudden/Örnsberg

Henrik har varit ett fantastiskt stöd under hela säljprocessen!

Svar från Henrik Persson

Tack Tereza för de vänliga orden!

Filip E
Aspudden

Vi har både köpt och sålt med Anders. Anders skapar förtroende hos säljare och köpare vilket ger trygghet och goda resultat. ⭐️

Carl-Johan K
Aspudden

Henrik är proffsig i sitt bemötande, han har stor kunskap om marknaden och är en oerhört trygg punkt i en väldigt stor upplevelse. Men mitt största intryck av Henrik är att han agerar rättvist och riktigt gentemot både säljande och köpande part. Han har en professionell kompass som han värnar om och som tar hänsyn till alla så att alla ska känna sig trygga. Det är grymt!

Svar från Henrik Persson

Riktigt kul att höra och kul att du är nöjd. Alltid min strävan att se till att alla känner sig trygga i en så pass stor affär.

Gunnar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Skogman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Enkelt och korrekt .

Svar från Jessica Skogman

Tack för ett fint betyg och för ett smidigt och bra samarbete! Hälsningar Jessica Skogman

Maria S
Midsommarkransen

Jessica är seriös, uppriktig, transparent, har hög tillgänglighet och vänlig.

Svar från Jessica Skogman

Stort tack för ett fint omdöme! Kul att ni känner er nöjda med min hjälp! Hälsningar Jessica

Teresa I
Mälarhöjden

Vi har jobbat flera gånger med Anders och är alltid jättenöjda. Anders är extremt kunnig om området, duktig på att driva försäljningsprocessen framåt och lätt att ha att göra med. Ett tryggt stöd i försäljningen, helt enkelt! Utöver det är han också tillgänglig efter en försäljning. Vi kan varmt rekommendera honom!

Paula H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Skogman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Fruängen

Jätte proffsig och tillmötesgående! Kan starkt rekommendera

Svar från Jessica Skogman

Stort tack Paula för ett fint omdöme! Kul att du känner dig nöjd med min hjälp vid köpet av din nya bostad. Vi ses på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S

Beatrice N
Fruängen

Jessica är väldigt proffesionell och har bra koll på allting. Du kan ringa eller kontakta henne superenkelt och hon svarar snabbt.

Svar från Jessica Skogman

Tusen tack Beatrice för dina fina ord! Det var väldigt roligt att hjälpa dig med försäljningen! Tack för ett fint samarbete! Hälsningar Jessica S

Petar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ninos Simonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Skärholmen

Ninos har gedigen förmåga att styra upp bra fastighetsaffärer. Materialet som togs fram var av hög kvalitet och kommunikationen har varit toppen. Korta men effektiva visningar vid rätt tidpunkt. Bra rådgivning gällande att inte acceptera för lågt bud.

Rdmon B
Aspudden/Örnsberg

Vi var jätte nöjda från start till mål. Vi kan starkt rekommendera Anders.

Susanne J
Aspudden

Professionell och tydlig. Snabba återkopplingar.

Tommy L
Aspudden

Jessica var en toppenhjälp i försäljningen av min lägenhet. Jag kunde lita på henne tack vare att hon alltid var rak och ärlig. Jag uppskattar Jessicas noggrannhet och öga för detaljer, och jag tror att det är ett par av anledningarna till att hon kunde sälja min lägenhet till en nivå som jag var mycket nöjd med.

Svar från Jessica Skogman

Tusen tack för ett fint omdöme! Roligt att höra att du känner dig nöjd med både slutpriset och min hjälp. Ha en fin sommar och så ses vi på tillträdet framåt hösten! Hälsningar Jessica S

Christer J
Aspudden

Bra bemött, vi har anlitat Anders ett par ggr nu och är alltid lika nöjda.

Johanna H
Aspudden

Förtroendeingivande och trygg mäklare. Jag är supernöjd från början till slut. Kan varmt rekommendera Jessica! /Johanna

Svar från Jessica Skogman

Tack snälla för ett fint omdöme! Det gör mig glad att höra att du känner dig nöjd. Tack för ett fint samarbete! Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S

Staffan F
Hägerstensåsen

Snäll, lugn, trevlig, professionell.

Staffan K
Aspudden

Seriös, professionell och lugn. Fick många spekulanter till förvisning.

Svar från Jessica Skogman

Stort tack för ett fint omdöme! Det var verkligen roligt att hjälpa er med försäljningen! Ha en fin sommar! Hälsningar Jessica S

Elin B
Hägerstensåsen

Jessica var tillgänglig och tillmötesgående på ett sätt som kändes genuint. Väldigt nöjd med att ha henne som mäklare!

Svar från Jessica Skogman

Tusen tack Elin för ett fint omdöme! Kul att höra att du känner dig nöjd och stort tack för ett fint samarbete! Ha en fin sommar! Hälsningar Jessica S

Ulrika S
Aspudden

Mycket duktig och erfaren mäklare!

Carl J
Aspudden

Vi är mycket nöjda med val av mäklare. Försäljningen sköttes bra från start till mål.

Andrew A
Aspudden

Kunnig, trevlig och proffsig! Rekommenderar starkt!

Svar från Henrik Persson

Stort tack! Värmande ord, hoppas ni hittar ny bostad snart:)

Fredrik S
Aspudden

Vi fick fantastiskt bra hjälp och goda råd vid vår försäljning. Kan verkligen rekommendera Jessica!

Svar från Jessica Skogman

Stort tack, det har varit ett nöje att hjälpa er! Ha en fin sommar! Hälsningar Jessica S

Marie B
Aspudden

Proffsig och engagerad mäklare med kännedom om Hägerstensområdet. Jessica höll tät kontakt med oss säljare vilket gjorde processen väldigt trygg. Rekommenderar henne varmt.

Svar från Jessica Skogman

Tusen tack Marie för ett fint omdöme! Det har varit superkul att hjälpa er med försäljningen! Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S

Vera F
Aspudden/Örnsberg

Vi är mycket nöjda med Anders och Svensk fastighetsförmedling! Enkel kommunikation, väl avvägda val kring allt som rörde försäljningen vilket också gav bra resultat. Det kändes väldigt tryggt att Anders kan området så pass bra. Rekommenderas starkt!

Pontus H
Aspudden/Örnsberg

Bra bemötande, pricksäker uppskattning av slutpris. Bra tips på saker att göra och tänka på. Positiv upplevelse.

Jiang Q
Gröndal

I had good experience works together with Jessica for selling my apartment. These are the key words that I would like to put: Good listener, responsive, empathic, strategic. Above that she is such a nice person.

Svar från Jessica Skogman

Thank you so much for your kind words! I am so glad to hear that you had a good experience with me and Svensk Fastighetsförmeding! Best Regards Jessica S

Tomas Erik D
Midsommarkransen

Lite hetsig i början, men väldigt seriös och sympatisk. Transparent och ärlig.

Sara E
Aspudden

Det har känts väldigt tryggt att genomföra vårt första bostadsköp med Jessica som mäklare. En varm, pålitlig och tydlig person från början till slut.

Svar från Jessica Skogman

Stort tack Sara och Felix för ett fint omdöme! Vad roligt att ni känner er nöjda och trygga med ert första bostadsköp! Grattis till en fin lägenhet! Hälsningar Jessica S

Christiane R
Bredäng/Mälarhöjden

Med Ninos Simonsson är jag mycket nöjd. Han är kunnig, assisterar, alltid redo att besvara frågor och leder en genom hela processen av en försäljning. Jag blev bemött på ett trevligt och sympatiskt sätt. Han är också känd som den bäste mäklaren på vårt område Ålgrytebacken, Bredäng.

Jessica W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Midsommarkransen/Telefonplan

Väldigt bra bästa service, med ett stort tålamod. Kommer verkligen rekommendera Sofia till vänner!

Henrik L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Hedbeck en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Telefonplan

Enkel och smidig försäljning, precis vad vi efterfrågade.

Svar från Niklas Hedbeck

Tack Henrik! Ha en fin sommar!

Oscar H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Midsommarkransen/Telefonplan

Sofia är en stjärna! Jag har letat efter en lägenhet i flera månader och träffat flera mäklare i flera olika områden, och Sofia är utan tvekan den bästa mäklaren jag träffat. Hon är trevlig, kunnig och väldigt professionell vilket gjorde hela processen till en fröjd. Kan inte annat än att rekommendera henne!

Neha Siddhivinayak H
Gröndal

Bought with Jessica, very responsible, responsive, and informative. She balanced both buyer's and seller's interests very well

Svar från Jessica Skogman

Thank you so much Neha for your kind words! It was a pleasure to help you buy your first apartment! Best Regards Jessica S

Göran W
Midsommarkransen/Telefonplan

Vi är så imponerade av Sofia! Professionell, entusiastisk och tillmötesgående. Vi fick ett väldigt bra intryck av Sofia genom vår säljprocess. Hon tar engagemang till en ny nivå jämfört med tidigare mäklare som vi har använt. Rekommenderar Sofia starkt om ni letar efter en bra mäklare.

Khatereh M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ninos Simonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Skärholmen

Jag tycker att han är väldigt duktig. Han så snäll och hjälpande oss.

Jennifer J
Västertorp

Jessica ger verkligen det där lilla extra och har varit extremt engagerad i vår lägenhetsförsäljning! Vi har känt oss så trygga och lugna genom hela processen och kunde inte vara nöjdare med slutresultatet av vår försäljning.

Svar från Jessica Skogman

Tusen tack för ett fint omdöme! Det har varit superkul att hjälpa er med försäljningen! Vi ses på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S

Lova G
Aspudden

Bemötandet var utmärkt! Anders är pålitlig, proffsig och uppriktig! Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår bostad och samarbetet med Anders i detta!

Maria B
Sålde sitt hus med hjälp av Ninos Simonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Skärholmen

Ninos är trevlig och lätt att ha att göra med. En av hans styrkor som jag uppskattade var att han är riktigt bra på snabb återkoppling, både på sms, mejl och telefon. Han höll oss hela tiden underrättade om allt som hände under alla steg i processen. Försäljningen gick som förväntat och processen var snabb.

Patrik N
Aspudden

Anders fick oss att känna oss trygga med våran försäljning av våran lägenhet.

Martina N
Aspudden

Super trevlig och bra på det han gör! Gjorde försäljningen enkel och smidig samt stöttade i samtidigt lägenhetsköp. Skulle rekommendera att sälja med Anders hjälp alla dagar i veckan!

Priscila Edith G
Aspudden

Anders is a very professional seller. He has helped us in every detail and has been very attentive. The sales process was very clear and fast. Thank you Anders!

Stellan V
Västertorp

Henrik var proffesionell men samtidigt ödmjuk genom hela försäljningen. I osäkra tider var vi lätt nervösa men Henrik var hjälpsam och tydlig vilket underlättade. Våra förväntningar uppfylldes med råga och vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare! Henrik är en mäklare som kör med öppna kort utan fulspel. Pålitlig, stabil och väldigt trevlig.

Svar från Henrik Persson

Tack Stellan! Alltid lika kul att få hjälpa återkommande kunder!

Ariel Alejandro S
Aspudden

Anders exceeded all our expectations by far. He made the selling process extremely smooth, by asking the right questions at the right time, with great suggestions so that we could speed up the decision-making. Not only he advised well, he was also extremely patient with us as it was our first time selling an apartment in Sweden, and also considering that we don't speak Swedish very well, he was able to explain every single thing in English, which we really appreciated. We had bought the apartment and now sold it with Anders. I can recommend him from both sides, buyer, and seller.