Jessica Skogman

10 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
4.9
Affärer senaste året

Jessica Skogman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Jessica Skogman har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Jessica Skogman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-06 och har fått 297 omdömen med ett betyg på 4.9. Jessica Skogman har haft 32 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Du kommer få en trygg hantering av din bostadsaffär och känna dig delaktig! Jag sätter alltid kvalité framför kvantitet och med det sagt så är jag inte den mäklare som säljer flest bostäder i mitt område, men jag har då tid att verkligen pyssla om mina säljare och köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden tycker jag om att vara aktiv tillsammans med min familj där långpromenader, vandring och odling tillhör favoriterna. 2021 förverkligade jag och sambon en dröm och byggde ett litet fritidshus på Muskö. Och när tid finns besöker jag gärna släktgården i Härjedalen.

297 omdömen om Jessica Skogman

Sedan starten hos Reco 2016
Karin G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Skogman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Jessica är engagerad och närvarnade i mötet. Hon peppar och bidrar med en positiv känsla i en annars lite små stressig situation. Kände mig trygg med att Jessica gjorde det som krävdes och lite till under hela processen. Mycket bra erfarenhet av att anlita Jessica helt enkelt!

Sanaz C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Skogman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Jessica är en kommunikativ och effektiv mäklare som har varit väldigt trevlig att köpa bostad genom. Förtroendeingivande samt enkel att ha och göra med!

Clara R
Midsommarkransen/Telefonplan

Professionell och bra hjälp från Jessica genom hela mitt första bostadsköp! Från första visningen till överlämning av nycklar på tillträdesdagen :)

Gunilla L
Midsommarkransen/Telefonplan

Jessica är lugn, trygg och kunnig. Hon är engagerad och behaglig att ha att göra med, både vid köp- och säljsituation. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Jessica.

Felipe W
Aspudden

Jag välde Svensk Fastighetsförmedling eftersom de har mycket erfarenhet i Hägersten och då samarbetade jag med Jessica. Hon var jättetrevlig, hjälpte mig med frågor och tipsade mig om vad man ska göra för att få det bästa från försäljningen. När vi fick en köpare styrde Jessica allt ordentligt och snabbt. Jag är väldigt nöjd med hela affären!

Jenny H
Aspudden

Min upplevelse har varit väldigt positiv genom hela köpprocessen. Jessica har varit otroligt hjälpsam, kommunikativ och engagerad och har gjort mer än man kunnat förvänta sig för att göra processen smidig och trygg. Jessica får mina allra bästa rekommendationer!

Sarah N
Liljeholmen

Mycket trevlig och kompetent!

Birgitta J
Bredäng/Mälarhöjden

Vänlig, hjälpsam och kunnig. Snabb återkoppling

Kinga M
Mälarhöjden

Hjälpsam, mån om både säljarens och köparens välmående med affären. Svarade på massa mina frågor även efter vi flyttade in i nya lägenheten. Varmt rekommenderar

Patrik L
Hägerstenshamnen

Mycket professionell, trevlig och noggrann!

Svar från Jessica Skogman

Stort tack för en fin Reco! Hälsningar Jessica S