Enkelt och korrekt .
Jessica Skogman
Jessica Skogman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Jessica Skogman har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Jessica Skogman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 202 omdömen med ett betyg på 4.9. Jessica Skogman har haft 34 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Du kommer få en trygg hantering av din bostadsaffär och känna dig delaktig! Jag sätter alltid kvalité framför kvantitet och med det sagt så är jag inte den mäklare som säljer flest bostäder i mitt område, men jag har då tid att verkligen pyssla om mina säljare och köpare.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden tycker jag om att vara aktiv tillsammans med min familj där långpromenader, vandring och odling tillhör favoriterna. 2021 förverkligade jag och sambon en dröm och byggde ett litet fritidshus på Muskö. Och när tid finns besöker jag gärna släktgården i Härjedalen.
2022-09 - 2023-08
202 omdömen om Jessica Skogman
Tack för ett fint betyg och för ett smidigt och bra samarbete! Hälsningar Jessica Skogman
Jessica är seriös, uppriktig, transparent, har hög tillgänglighet och vänlig.
Stort tack för ett fint omdöme! Kul att ni känner er nöjda med min hjälp! Hälsningar Jessica
Jätte proffsig och tillmötesgående! Kan starkt rekommendera
Stort tack Paula för ett fint omdöme! Kul att du känner dig nöjd med min hjälp vid köpet av din nya bostad. Vi ses på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S
Jessica är väldigt proffesionell och har bra koll på allting. Du kan ringa eller kontakta henne superenkelt och hon svarar snabbt.
Tusen tack Beatrice för dina fina ord! Det var väldigt roligt att hjälpa dig med försäljningen! Tack för ett fint samarbete! Hälsningar Jessica S
Jessica var en toppenhjälp i försäljningen av min lägenhet. Jag kunde lita på henne tack vare att hon alltid var rak och ärlig. Jag uppskattar Jessicas noggrannhet och öga för detaljer, och jag tror att det är ett par av anledningarna till att hon kunde sälja min lägenhet till en nivå som jag var mycket nöjd med.
Tusen tack för ett fint omdöme! Roligt att höra att du känner dig nöjd med både slutpriset och min hjälp. Ha en fin sommar och så ses vi på tillträdet framåt hösten! Hälsningar Jessica S
Förtroendeingivande och trygg mäklare. Jag är supernöjd från början till slut. Kan varmt rekommendera Jessica! /Johanna
Tack snälla för ett fint omdöme! Det gör mig glad att höra att du känner dig nöjd. Tack för ett fint samarbete! Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S
Seriös, professionell och lugn. Fick många spekulanter till förvisning.
Stort tack för ett fint omdöme! Det var verkligen roligt att hjälpa er med försäljningen! Ha en fin sommar! Hälsningar Jessica S
Jessica var tillgänglig och tillmötesgående på ett sätt som kändes genuint. Väldigt nöjd med att ha henne som mäklare!
Tusen tack Elin för ett fint omdöme! Kul att höra att du känner dig nöjd och stort tack för ett fint samarbete! Ha en fin sommar! Hälsningar Jessica S
Vi fick fantastiskt bra hjälp och goda råd vid vår försäljning. Kan verkligen rekommendera Jessica!
Stort tack, det har varit ett nöje att hjälpa er! Ha en fin sommar! Hälsningar Jessica S
Proffsig och engagerad mäklare med kännedom om Hägerstensområdet. Jessica höll tät kontakt med oss säljare vilket gjorde processen väldigt trygg. Rekommenderar henne varmt.
Tusen tack Marie för ett fint omdöme! Det har varit superkul att hjälpa er med försäljningen! Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet lite längre fram! Hälsningar Jessica S