Snabb och proffsig hantering av vår försäljning
Anders Ångström
Anders Ångström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Anders Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Anders Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 444 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Ångström har haft 62 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
444 omdömen om Anders Ångström
Flexibel, snabb, effektiv och framförallt trevlig!
Proffsig, rakt på sak och sympatisk.
Hade en väldigt bra dialog med Anders i samband med köpet, frågor besvarades på ett effektivt och tydligt sätt vilket uppskattades. Jag skulle varmt rekommendera Anders som mäklare
Ångström svarade upp mot våra förväntningar på ett bra (och förväntat) sätt. Hyfsat lätt att komma i kontakt med och goda råd.
Bra bemötande, professionell, förtroendeingivande, tillgänglig, och framförallt kunnig på området.
Bra bemötande, trygg, effektiv och mycket kunnig! Lätt att kommunicera med. Kan starkt rekommendera!
Anders var effektiv och omtänksam genom hela processen
Trygg, seriös o känns mycket kunnig om mitt område. Väldigt nöjd med mitt val av mäklare
Anders var lyhörd, tillgänglig och professionell i sitt bemötande. Jag som förstagångsköpare kände mig trygg hela vägen. Stort tack Anders!