Anders Ångström

Anders Ångström

Anders Ångström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Anders Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Anders Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 444 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Ångström har haft 62 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

444 omdömen om Anders Ångström

Sedan starten hos Reco 2016
Frida L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Ångström en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden/Örnsberg

Snabb och proffsig hantering av vår försäljning

Johan S
Aspudden/Örnsberg

Flexibel, snabb, effektiv och framförallt trevlig!

Oscar M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Ångström en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Hägersten

Proffsig, rakt på sak och sympatisk.

Jakob K
Aspudden

Hade en väldigt bra dialog med Anders i samband med köpet, frågor besvarades på ett effektivt och tydligt sätt vilket uppskattades. Jag skulle varmt rekommendera Anders som mäklare

Billy N
Aspudden

Ångström svarade upp mot våra förväntningar på ett bra (och förväntat) sätt. Hyfsat lätt att komma i kontakt med och goda råd.

Martin W
Aspudden/Örnsberg

Bra bemötande, professionell, förtroendeingivande, tillgänglig, och framförallt kunnig på området.

Matilda K
Aspudden

Bra bemötande, trygg, effektiv och mycket kunnig! Lätt att kommunicera med. Kan starkt rekommendera!

Kimmy S
Aspudden/Örnsberg

Anders var effektiv och omtänksam genom hela processen

Ingbritt N
Aspudden/Örnsberg

Trygg, seriös o känns mycket kunnig om mitt område. Väldigt nöjd med mitt val av mäklare

Julia H
Aspudden/Örnsberg

Anders var lyhörd, tillgänglig och professionell i sitt bemötande. Jag som förstagångsköpare kände mig trygg hela vägen. Stort tack Anders!