Anders Ångström
Anders Ångström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Anders Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Anders Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 315 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Ångström har haft 80 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 315 Läs vad Anders Ångström
köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Ångström en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Trevlig & enkel process & kontakt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Ångström en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Anders exceeded our expectations every step of the way
Trevlig, professionell bemötande. Höll oss uppdaterat hela tiden om läget under försäljningsprocessen.
Vi vet att han har fått arbete udda tider för att få vår lägenhet såld och vi uppskattade det flexibilitet -
Väldigt trevlig och professionell ☺️
Oerhört proffsig, erfaren och kunnig person från första möte till kontrakt signering. Snabb i återkoppling och alltid väldigt korrekt i sitt bemötande. Han har nu hanterar vår fjärde bostadsaffär en person att rekommendera och som du återkommer till.
Anders är mycket erfaren. Han känner till Aspuddenområdet mycket väl. Han kunde nå målet även om marknaden var mycket stormig under denna period. Han är väldigt tillförlitlig. Han får också stöd av ett fantastiskt team. Högt rekommenderad.
Anders is very professional (knowledable). He underdstands the regulations, house market, and also gave me lots of advice on loan etc.
only thing that wish he can improves is, sometimes if he can reply my message a bit faster that'll be great (before i bought the apartment, was asking other questions, sometimes a bit slow) -
Anders är en erfaren mäklare. Säljare kan uppnå sitt mål enligt tidplan och få ett bra stöd från honom.
Anders har varit mkt bra.
Flexibel och lyhörd under hela processen. -
Snabb respons, proffesionell. Mycket bra