Vi fick ett varmt bemötande av Anders. Han hjälpte till att ordna en extra visning på vår efterfrågan. Han visade och svarade på alla frågor han kunde. Kändes tryggt att handla av honom.
Anders Ångström
Anders Ångström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Anders Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Anders Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 375 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Ångström har haft 50 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
375 omdömen om Anders Ångström
Erfaren, rak i kommunikationen. Stabil.
Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Anders och hur smidigt och bra det gick att sälja lägenheten med honom! Vi skulle definitivt anlita honom i framtiden igen! Han var tydlig i kommunikationen och vi fick bra stöd genom hela säljprocessen, allt från stylingkonsultation och fotografering till budgivningsprocessen och kontraktskrivandet. Det märks att han har lång erfarenhet och speciellt i Aspudden.
Vi har både köpt och sålt med Anders. Anders skapar förtroende hos säljare och köpare vilket ger trygghet och goda resultat. ⭐️
Vi har jobbat flera gånger med Anders och är alltid jättenöjda. Anders är extremt kunnig om området, duktig på att driva försäljningsprocessen framåt och lätt att ha att göra med. Ett tryggt stöd i försäljningen, helt enkelt! Utöver det är han också tillgänglig efter en försäljning. Vi kan varmt rekommendera honom!
Vi var jätte nöjda från start till mål. Vi kan starkt rekommendera Anders.
Professionell och tydlig. Snabba återkopplingar.
Bra bemött, vi har anlitat Anders ett par ggr nu och är alltid lika nöjda.
Mycket duktig och erfaren mäklare!
Vi är mycket nöjda med val av mäklare. Försäljningen sköttes bra från start till mål.