Sofia Nilsson Westman

Sofia Nilsson Westman

Sofia Nilsson Westman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Sofia Nilsson Westman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Sofia Nilsson Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Nilsson Westman har haft 39 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

190 omdömen om Sofia Nilsson Westman

Sedan starten hos Reco 2019
Katarina H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Hägerstensåsen

Det kändes väldigt bra att ha Sofia som mäklare. Sofia är professionell, engagerad, transparent. När jag hade frågor fick jag alltid svar. Katarina H

Victoria J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Mälarhöjden

Jag har både köpt och säljt bostad med Sofia som mäklare och är jättenöjd, väldigt duktig och med personligt och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera henne.

Kristina H
Hägerstensåsen

Saklig, trevlig, pedagogisk, tolerant och orimligt tillgänglig.

Eva N
Örnsberg/Hägerstenshamnen

Vår försäljning med Sofia som mäklare var mycket lyckad. Tydlig och bra kommunikation, kunniga och insatta råd och trygg känsla från start till slut. Jag kan varmt rekommendera henne!

Klara K
Aspudden/Örnsberg

Sofia var lyhörd, förstående och gjorde att jag kände mig trygg

Margita L
Mälarhöjden

Tillmötesgående,effektiv,engagerad och kunnig. En mycket positiv upplevelse! Högsta betyg!

Laura C
Fruängen

Trevligt bemötande rakt igenom och Sofia kändes väldigt lugn och kompetent i alla moment. Tack!

Hannes S
Fruängen

Trevligt och lugnt bemötande som underlättade affären.

Sofia Ulrika Viktoria B
Fruängen

Rak och tydlig i all kommunikation, både professionell och omtänksam.

Josefine L
Aspudden/Örnsberg

Jättetrevligt bemötande! Väldigt hjälpsam och snabb på att svara samt få till visning och kontraktsskrivning! Hon är grym!