Sofia Nilsson Westman
Sofia Nilsson Westman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Sofia Nilsson Westman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Sofia Nilsson Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Nilsson Westman har haft 2 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2022-02 - 2022-04
Läs vad 103 Läs vad Sofia Nilsson Westman
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Super duktig och trevlig. Känns tryggt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Lugn och saklig och ingav en känsla av trygghet då jag som säljare stundtals upplevde oro.Sofia var mitt ankare.Oerhört professionell och inkännande.
Lätt att ha att göra med och proffsig
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mycket bra bemötande, kunnig och engagerad
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Sofia var väldigt professionell, och försäljningen gick smidigt och bra!
skrev om Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Jättenöjd med köpet, duktig och kunnig mäklare och så flexibel. Rekommenderar starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Bra bemötande, inget att klaga på!!
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Trevligt och professionellt bemötande. Fick mig att känna mig trygg genom hela processen, från visning till köp av bostaden.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vi tog kontakt med henne då hon tidigare sålt objekt åt oss. Trevlig och enkel att ha att göra med. Vi fick också tips av henne i samband med försäljningen. Kan varmt rekommendera henne.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mycket trevlig, kunnig och ser verkligen till både säljare och köpares bästa!