Sofia Nilsson Westman

Sofia Nilsson Westman

Sofia Nilsson Westman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Sofia Nilsson Westman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Sofia Nilsson Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Nilsson Westman har haft 17 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

123 omdömen om Sofia Nilsson Westman

Sedan starten hos Reco 2022
Jessica W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Midsommarkransen/Telefonplan

Väldigt bra bästa service, med ett stort tålamod. Kommer verkligen rekommendera Sofia till vänner!

Oscar H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Nilsson Westman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Midsommarkransen/Telefonplan

Sofia är en stjärna! Jag har letat efter en lägenhet i flera månader och träffat flera mäklare i flera olika områden, och Sofia är utan tvekan den bästa mäklaren jag träffat. Hon är trevlig, kunnig och väldigt professionell vilket gjorde hela processen till en fröjd. Kan inte annat än att rekommendera henne!

Göran W
Midsommarkransen/Telefonplan

Vi är så imponerade av Sofia! Professionell, entusiastisk och tillmötesgående. Vi fick ett väldigt bra intryck av Sofia genom vår säljprocess. Hon tar engagemang till en ny nivå jämfört med tidigare mäklare som vi har använt. Rekommenderar Sofia starkt om ni letar efter en bra mäklare.

Erik H
Aspudden

Ett helt igenom proffsigt och positivt bemötande. Snabbt genomförd visning och etablering av kontakt med köpare och skrivning av överlåtelseavtal till ett bra pris. Fick SMS precis att köpare erlagt handpenning till Svensk Fastighetsförmedling därför kommer säkert affären att genomföras till full belåtenhet ! 100% nöjd hittills !!!

Parvaneh S
Aspudden

Jag blev bemöt på ett utmärkt sätt av Sofia. Jag ville att allt skulle gå smidig och Sofia levde upp till det. Sofia är en lyhörd , respektfull och proffsig person.

Nathalie J
Aspudden

Sofia är toppen! Hon förstod direkt vilken typ av säljare vi var och de behov vi hade. Hon stöttade oss genom hela resan. Sofias kunskap och magkänsla ledde till en lyckad försäljning på en osäker bostadsmarknad.

Fredrik J
Aspudden

Trevlig, informativ, mån om en bra affär för köpare och säljare, "lagom" på för att genomföra budgivning och affär

Louise Viktoria L
Aspudden

Sofia är en supermäklare som är trevlig, lyhörd för våra förväntningar o önskemål och noggrann. Hon känns proffsig genom hela processen och vi blev supernöjda med försäljningen. Vi sålde då under ett tillfälle då marknaden är väldigt oviss och budgivningen krävde mycket av mäklaren. Även spekulanter gav oss bedöm för Sofias insats som mäklare vilket känns väldigt tryggt. Vi kan starkt rekommendera Sofia!

David P
Aspudden

Bra struktur och trevligt bemötande genom hela processen. Vi är väldigt nöjda!

Ulrika D
Fruängen

Serviceminded, trevlig och mycket hjälpsam och informativ i processen.