Vi tog hjälp av Sofia för försäljning av vår bostad. Är väldigt nöjda med vårt samarbete från start till slut. Enkel och tydlig kommunikation. Kan inget annat än varmt rekommendera.
Sofia Nilsson Westman
Sofia Nilsson Westman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Sofia Nilsson Westman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Sofia Nilsson Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Nilsson Westman har haft 41 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
159 omdömen om Sofia Nilsson Westman
Bra trevlig påläst cxxcccc bjkkkmmmmmm
Proffsig, serviceinriktad och jättenöjda med allt
Trevlig, ambitiös och professionell ut i fingersättning!
Jag kan varmt rekommendera Sofia Nilsson Westman som mäklare. Hennes professionalism, engagemang och djupa kunskap om marknaden gjorde hela försäljningsprocessen smidig och stressfri. Sofia är lyhörd för sina kunders behov och ger alltid utmärkt rådgivning/vägledning. Tack, Sofia!
Proffsigt bemötande och välfungerande kommunikation genom hela affären. Ingav stort förtroende med ärliga och realistiska förväntningar på affären. Samarbetar gärna med henne igen.
Jag tyckte att hon var kompetent. Var rakt på sak kunnig. Snäll. Hade all fakta redo och tillgänglig. Lyhörd. Var tillgänglig på telefon och sms. Levde verkligen upp till mina förväntningar. Suma Sumarum duktig och skulle rekommendera till vänner och familj.
Sofia var otroligt professionell och som säljare kände jag mig väldigt trygg med henne som mäklare. Väldigt nöjd!
Professionell och hjälpsam, försäljningen gick super smidigt.
Vi valde Sofia som mäklare i september 2023 och sålde vår lägenhet i maj 2024. Under den perioden letade vi efter en ny bostad. När vi väl hade köpt en ny bostad var vi tvungna att få till försäljningsprocessen snabbt. Sofia bemötte oss på absolut bästa sätt — ordnade foto snabbt, kunde bolla och diskutera våra önskade datum och löste visning (trots, vad jag tror, flera andra uppdrag samtidigt). Det betydde allt för oss då tidsplanering är vår största utmaning som småbarnsfamilj. Sofia är lätt att kommunicera med, lyhörd,...