Ida Helmerius

Ida Helmerius

Ida Helmerius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Ida Helmerius har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Ida Helmerius har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Helmerius har haft 43 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

111 omdömen om Ida Helmerius

Sedan starten hos Reco 2023
Rosanne B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Helmerius en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Ida är otroligt professionell och lyhörd mäklare som ser till allas behov, samtidigt som hon är personlig och genuin!

Petra P
Mälarhöjden

Smidig, proffsig och serviceorienterad mäklare som effektivt förmedlade och guidade genom processen.

Chloé F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Helmerius en del av Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Mälarhöjden

Varm och härlig! Rekommenderar varmt henne:)

Philip C
Aspudden

Ida har alltid varit likväl proffsig som personlig i försäljningen av vår lägenhet. I både lugna liksom mer tidspressade situationer har hon alltjämt varit en otroligt bra och pålitlig rådgivare. Rekommenderas starkt!

Per M
Aspudden

Ida är alltid hjälpsam, lugn och metodisk. Hon lyssnar alltid på ens funderingar och är ett väldigt bra stöd genom hela säljprocessen.

Johanna H
Aspudden

Ida var mycket professionell, och gav oss mycket personligt stöd i försäljningen av vår lägenhet.

Philip A
Aspudden

Toppen och gav ett trevligt bemötande. Man kände sig trygg med affären.

Elias N
Aspudden

Ida har varit otroligt professionell och stöttande längs hela processen. För mig mitt första bostadsköp och Ida var en väldigt trygg punkt. Rekommenderar henne varmt!

Aleksa S
Hägerstensåsen

Ida was professional, responsive, relentless and showed true dedication to closing the deal. The attitude that you want to see from your realtor!

Jacob W
Örnsberg/Hägerstenshamnen

Glatt bemötande och proffessionellt!