Aktion brådskande excellent, toppenbra
Henrik Persson
Henrik Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Henrik Persson har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Henrik Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.7. Henrik Persson har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
130 omdömen om Henrik Persson
Bra, vänligt och korrekt hantering av köpprocessen.
Tack Kristina! Hoppas ni kommer trivas i er nya fina bostad!
Henrik har varit ett fantastiskt stöd under hela säljprocessen!
Tack Tereza för de vänliga orden!
Henrik är proffsig i sitt bemötande, han har stor kunskap om marknaden och är en oerhört trygg punkt i en väldigt stor upplevelse. Men mitt största intryck av Henrik är att han agerar rättvist och riktigt gentemot både säljande och köpande part. Han har en professionell kompass som han värnar om och som tar hänsyn till alla så att alla ska känna sig trygga. Det är grymt!
Riktigt kul att höra och kul att du är nöjd. Alltid min strävan att se till att alla känner sig trygga i en så pass stor affär.
Kunnig, trevlig och proffsig! Rekommenderar starkt!
Stort tack! Värmande ord, hoppas ni hittar ny bostad snart:)
Henrik var proffesionell men samtidigt ödmjuk genom hela försäljningen. I osäkra tider var vi lätt nervösa men Henrik var hjälpsam och tydlig vilket underlättade. Våra förväntningar uppfylldes med råga och vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare! Henrik är en mäklare som kör med öppna kort utan fulspel. Pålitlig, stabil och väldigt trevlig.
Tack Stellan! Alltid lika kul att få hjälpa återkommande kunder!
Henrik var alltid trevlig och tillmötesgående - han hade koll på området vilket kändes mycket tryggt.
Riktigt kul at höra Susanna! Försöker alltid göra mitt bästa!
Proffsig. Guidade oss mycket bra i osäkra tider. Mycket nöjda!
Tack och bock det värmer! Alltid skönt att höra att ens kunder är nöjda:)
Gjorde väl sitt jobb men inte mycket mer. Verkade ha lika mycket fokus på att försäkra sig om nästa försäljningsuppdrag som att se till våra intressen. Så upplevde i alla fall jag det.
Trevlig mäklare med mycket kunskap om bostaden och området!
Kul att höra! Hoppas du kommer trivas!