Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

• BadgeTenYears
2 531

Vi på Svensk Fastighetsförmedling hjälper dig till ett nytt läge! Eftersom Svensk Fastighetsförmedling är rikstäckande, med lokala mäklarkontor, har vi alla fördelar av att vara ett stort bolag när det kommer till t.ex. marknadsföring, men vi är också experter på vårt område och vet vad som fungerar just här i Årsta. Vårt...

2531 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Sedan starten hos Reco 2016

Mathias A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Ribby

Driven mäklare som arbetar intensivt för att affären ska bli verklighet.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en riktigt bra Reco. Grattis till ett fint hem

Gabriela B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Ribby

Han hjälpte oss på ett proffsigt sätt

Stort tack för en bra Reco. Stort grattis till försäljningen

Therese S
Vega

Gått smidigt hittills med att lås på affären :)

Tack för en bra Reco. Stort grattis till försäljningen

Danny Richard Thomas K
Vega

Trevlig, proffsig och bra bemötande.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Grattis till en lyckad försäljning

Lars E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Bertilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Johanneshov

Enbart 100% positivt. Det märktes att hon kunde sin sak och jag fick stort förtroende för henne första gången vi möttes. Jag rekommenderar starkt att anlita henne.

Ionut B
Ribby

Jimmy är en av de bästa mäklare. Är lugn, har tålamod, är duktig på förhanling och säljer bostaden till bästa möjliga priset!

Tack Ionut för en magisk Reco. Grattis till en bra försäljning

Gunilla S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victoria Berglin en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Årsta

Tyckte hon va. Lugn och tog tid på sej att förklara bra mäklare

Malin F
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Söderby

Driven och resultatinriktad. Professionellt bemötande.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Stort grattis till en lyckad affär

Bengt K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Farsta Centrum

Mycket trevligt och professionellt bemötande .vi hade kanske förväntat oss lite högre försäljningspris ( men vi fick en mycket snabb affär istället) så vi är nöjda . En snabb och välskött affär av en trevlig mäklare !

Pal S
Vega

Han är professionell och riktigt kunnig. Jag kan bara rekommendera honom.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en bra Reco. Grattis till försäljningen och all lycka till familjen

Jean-Baptiste Marcel Pierre L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Super reactive Easy to talk to Knowledgeable

Fredrik S
Sålde sitt hus med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Skärholmen

Förtroendeingivande och hjälpsam. Kan rekommenderas.

Guro L
Bandhagen

Smidig försäljning och nöjd med priset!

Signe H
Västerhaninge

Jimmy - Mäklarnas mäklare! Ett personligt och professionellt samarbete hela vägen. En målmedveten mäklare som vet vad han sysslar med. Rekommenderar starkt.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en fantastisk Reco och grattis till en lyckad försäljning

Jesper Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kajsa Bergklint en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Bandhagen

Kajsa är väldigt trevlig och professionell. Hon var alltid tillgänglig och kunde verkligen svara på alla våra frågor vi ställde. Detta var mitt första bostadsköp och jag kunde verkligen inte få en tryggare mäklare än Kajsa. Hon gjorde vår resa enkel och rolig! Kajsa är toppen!

Mizori C
Köpte sitt hus med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Skärholmen

Mäklaren var jätte bra och var jätte snäll

Renato S
Västerhaninge

Jimmy är en kunnig och professionell mäklare som skapar trygghet genom hela försäljningsprocessen. Han är engagerad, lyhörd och har ett bra kundbemötande, vilket gör det lätt att samarbeta med honom. Jag hade gett full pott i betyg om bostaden hade sålts för utgångspriset eller det pris vi accepterat som tänkbart försäljningspris. Därför överträffades inget stordåd just denna gång vad gäller försäljningen. Men i det stora hela är Jimmy en väldigt bra mäklare, och jag kan varmt rekommendera honom. Jag känner mig trygg att anlita honom igen i framtiden.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en väldigt bra Reco och ärliga ord. Kul att vi ändå fick väldigt bra betalt i den tuffa marknaden

Hanna M
Bandhagen

Kajsa är bäst! Trygg, geniun, kommunikativ och pedagogisk. Kan inte tänka mig en bättre mäklare och skulle utan tvekan ringa henne vid nästa köp eller sälj!

Acke A
Handen

Jimmy var proffsig, lyhörd och kunnig – hela affären kändes smidig och trygg. Stort tack!

Tack Acke för en riktigt bra Reco. Grattis till ett unikt hem

Mikael G
Handen

Jimmy har hela tiden varit positiv och aldrig gett upp, trots en väldigt knepig bostadsmarknad. Vi har uppskattat hans engagemang och hans regelbundna återkoppling om status kopplat till försäljning. Jimmy har hela tiden varit tydlig i sin information till oss!

Tack Mikael för en väldigt bra Reco. Tack för ett fint samarbete

Kim B
Haninge

Hjälpsam och trevligt genom mitt köp av lägenhet. Man har även kunna höra av sig till honom om det har varit några frågor eller liknande.

Tack för en bra Reco och fina ord. Stort grattis

Obos Kärnhem B
Haninge

Kompetent, kunnig mäklare som verkligen kan sitt Vega. Besitter ett enormt tålamod och visar med envishet bostaden om och om igen om det behövs. Har ett stort engagemang i sitt jobb och som Jimmys kund känner man sig viktig!

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en otroligt bra Reco. Ett sant nöje att jobba med er

Anna R
Handen

Kunnig och effektiv , affären gick smidigt trots några bakslag.

Tack Anna för en väldigt bra Reco. Grattis till försäljningen

Annabelle D
Vega

Super bra bemött, snabba puckar och verkligen en mäklare som ställer upp och lyssnar på ens önskemål, smidig försäljning i dessa tider!

Tack Annabelle för en fin Reco. Grattis till försäljningen

Björn L
Bandhagen

Fixade försäljning utan att behöva gå ut på hemnet. Smidig och bra affär!

Jenny A
Vega

Väldigt proffsig samt trevlig. Bara positivt.

Tack Jenny för en väldigt bra Reco. Grattis till ett fint hem

Goran M
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Rossetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Han är jätte duktig 👏👍 Han är proffs på jobbet. Jag ska rekommendera honom till alla mina vänner och kollegor.

Stort tack Goran för en väldigt bra Reco. Kul att ni är nöjda

Kristofer W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Bertilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Älvsjö-Långbro Park

Trevlig, hjälpsam och väldigt snabb på att återkoppla.

Joakim H
Bandhagen

Andy var trevlig, professionell och enkel att ha kontakt med. Han såg till att affären gick smidigt till, från budgivning till kontraktskrivning.

Svar från Andy Shabo

Stort tack för ditt fina omdöme Joakim, hoppas ni skall trivas i er nya bostad!

Danijela M

Jätte proffsigt, bra samarbete

Tack Danijela för en mycket bra Reco. Grattis till ett fint hem

Lisa H
Vega

Vi kan varmt rekommendera Jimmy som mäklare! Han var otroligt tålmodig, lyhörd och en genuint trevlig person att ha vid vår sida under hela bostadsjakten. När vi nästan hade gett upp hoppet, lyckades Jimmy hitta vårt drömhem - och vi kunde inte vara mer tacksamma! Han är professionell, engagerad och sätter verkligen sina kunder i första rummet. Tack för allt, Jimmy! 🌟

Svar från Jimmy Rossetti

Tack Lisa för en underbar Reco. Stort grattis till att ni äntligen fick det perfekta hemmet

Jan R
Älvsjö-Långbro Park

Har ju flyttat några gånger här i livet och hon är den mäklare som gjort störst intryck på mig. Hon gör allt för kundens bästa. En mycket värdig representant för mäklaryrket. Hon är kanon helt enkelt.

Adnan P
Vega

Jimmy var väldigt professionell, pålitlig och mycket närvarande under tiden vår uppdrag fortlöpte. Vill du ha en mäklare som får saker gjorda så bör du anlita honom.

Tack Adnan för en grym Reci. Grattis till en bra försäljning

Malin G
Vega

Professionell, lyhörd, förtroendeingivande, snabb och kunnig.

Tack Malin för en riktigt bra Reco. Grattis till försäljningen

Pia R
Tungelsta

Jag kan varmt rekommendera Jimmy Rosetti om du ska sälja ditt hus eller lägenhet. Han är lugn, trygg och väldigt kunnig. Han har hjälpt mig på genom hela min försäljningsprocess så den gick igenom på bästa sätt.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack Pia för varma ord och en riktigt bra Reco. Stort grattis till försäljningen

Yamur A
Östbergahöjden

Professional och snäll. Kajsa vet hur beskriva och hälpa till på olika sätt.

Kristina Mikaela G
Haninge

Trevlig o lätt att ha att göra med. Tog fram objekt som stämde överens med våra förväntningar. Lätt att få kontakt med på telefon o mejl.

Svar från Jimmy Rossetti

Tack för en väldigt bra Reco. Kul att få hjälpa till att hitta det perfekta hemmet

Bhanupriya C
Vårberg

I and my husband purchased an apartment recently where Andy helped us a lot. He was available to answer all of our questions and helped us to understand the basics of apartment buying in Sweden. My overall experience was really good.

Svar från Andy Shabo

Hi Bhanupriya, Im really thankful for the nice recommendation you have writen about me, I wish you the best of luck in your new place!

Molly M
Östbergahöjden

Vi var väldigt nöjda med Andy och kände oss trygga genom processen att köpa vår första lägenhet! Han bevarade våra intressen och tog tid att svara på våra frågor och funderingar.

Svar från Andy Shabo

Stort tack för att ni tagit er tiden att skriva ett omdöme. Hoppas att du och Mattias ska trivas i er nya bostad :)

Peter Vincent M
Vega

Helt enkelt bästa mäklaren, någonsin. Man får verkligen känslan av att han är där för att hjälpa en, det gör han också. Rekommenderas varmt!

Stort tack Peter för en mycket fin Reco. Gratts till försäljningen

Josefine H
Vega

Vi har haft kontakt med Jimmy sedan tidigare och han har både sålt och hjälpt oss att köpa bostäder. Vi känner oss väldigt trygga och bekväma med Jimmy som mäklare. Alltid tillgänglig, hjälpsam och professionell.

Stort tack Josefine för en mycket fin Reco. Gratts till ett fint hem

Gabriel L
Vega

Professionell, serviceinriktad, rakt på sak och välinformerad om objekten han säljer. Lösningsorienterad och väldigt mån om att hjälpa en hitta sin bostad.

Tack Gabriel för fina ord och bra Reco. Stort grattis till en fin bostad

Gabriella A
Vega

Sanslöst proffsig och trevlig och mycket kompetent!

Tack för en riktigt bra Reco Gabriella. Kul att äntligen komma i mål

Alan K
Skärholmen

Väldigt professionell och trevlig.

Svar från Andy Shabo

Tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme Alan, vi ses på tillträdet!

Alexander W
Ormkärr

Vi köpte våran lägenhet av Andy så valet av mäklare var enkelt när vi valde att sälja några år senare! Andy har varit väldigt professionell och mycket väl förstående genom hela processen, alltid lätt att nå och fick enkelt svar på varje fråga vi hade!

Svar från Andy Shabo

Tack för att du tagit dig tiden att skriva ett fint omdöme. Har varit en ära att få hjälpa er med både köp och sälj!

Shubham S
Vårberg

Buying a new home is always challenging as there are so many factors to consider. However, both my wife and I felt that the process became very smooth with Andy at the helm of our apartment-hunt. We found our desired home on Hemnet, where Andy had written a very crisp and clear description of the apartment. Additionally, Andy also hired professional decorators to give us an idea of how the potential new home could look like. As we liked what we saw, we decided to visit the apartment once during the day and once during the...

Svar från Andy Shabo

Thank you SOOO much for writing such a nice recommendation about me. Reading this makes me really happy and I will always be available to help you with what ever!

Anton I
Älvsjö Solberga

Grymt engagerad och målmedveten. Bra rakt igenom

Svar från Andy Shabo

Stort tack för det fina omdömet Anton!

David D
Hagsätra/Ormkärr

En fantastisk och hjälpsam mäklare!

Svar från Andy Shabo

Det har varit superkul att få hjälpa er med försäljningen!

Prabhu K
Bandhagen

Andy is excellent in all aspects. Since I'm new to Sweden's housing market, Andy helped in keeping me cool thru out the process

Svar från Andy Shabo

Thank you for taking your time to write me a recommendation, It really makes me happy! :)

Tobias H
Hägersten

Proffsig, punktlig, lyhörd, passionerad. Sen att han svarar på en söndag kl 21.00 är ju mer än plikten kräver och jag får ju dåligt samvete när jag kommer på att jag själv aldrig skulle göra det. Mina varmaste rekommendationer. Tack Andy. // T

Svar från Andy Shabo

Otroligt fint omdöme som du tagit dig tiden att skriva, uppskattar verkligen det och betyder ENORMT mycket för mig!