Björn Olsson
Björn Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta
.Björn Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2001-09. Björn Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.1. Björn Olsson har haft 54 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 56% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 14 Läs vad Björn Olsson
2020-12-16Verifierad kund
Har köpt en lägenhet i ett nyuppfört projekt på Guldregnsbacken.
Det blev ett snabbt och smidigt köp.köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta -
2020-11-30Verifierad kund
Köpt en bostadsrätt via Björn. Blivit bra bemött. Mina förväntningar är klara och tydliga besked och direktiv - vilket jag tycker Björn har gett och varit. Bra upolevelse!
2020-10-15Verifierad kund
Proffsig, tydlig och flexibel!
2020-07-01Verifierad kund
Björn har på ett föredömligt sätt skött hela försäljningsprocessen från objektsbeskrivning till övertagande. Både säljare och köpare har varit nöjda vilket är det bästa betyg man kan få.
sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta -
2020-06-29Verifierad kund
Jag hade inte valt denna mäklare för eventuell försäljning. Jag har endast köpt via honom, men uppföljningen var otroligt bristfällig. Kontaktade Björn gällande ett objekt vi var intresserade av men där vi missat visningen, informerade om att vi hade lånelöfte och sett en liknande lägenhet i samma förening och var väldigt intresserade. Han lovade att kolla med säljarna och återkomma för ev extra visning, men återkom aldrig. Kontaktar honom igen några dagar senare och får information om att han redan haft en extra visning dagen innan, men av någon anledning inte meddelat oss om detta. Vi får tillslut en visning ändå efter påtryckning av oss, och i slutändan är det vi som vinner budgivningen, men om jag inte legat på hade vi aldrig fått komma och kolla på lägenheten. Tycker synd om säljarna när jag tänker på vilka fler eventuella budgivare de gått miste om på grund av deras mäklare.
2020-04-16Verifierad kund
Snabb och bra affärer.
Rekommendera Björn.köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta -
2020-03-22Verifierad kund
Sålde lägenhet om två rum och kök i Årsta. Professionell, kunnig och lättillgänglig via e-post och telefon. Lyfte fram lägenhetens förtjänster på ett välbalanserat sätt i marknadsföringen. Slutresultatet blev en snabb och smidig affär trots speciella omständigheter (försäljningen genomfördes vid tiden för oroligheter kring covid-19).
2020-03-07Verifierad kund
Trevlig och kunnig. Bristande öga för detaljer som märktes genom flera missar i prospekt och avtal.
2020-02-07Verifierad kund
Snabb och smidig affär! Tillmötesgående mäklare. Helnöjd!
2020-02-03Verifierad kund
Pålitlig och trevlig mäklare, kan varmt rekommendera honom.
sålde sitt hus med hjälp av Björn Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta