Oscar Lindberg
Oscar Lindberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta
.Oscar Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Oscar Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.9. Oscar Lindberg har haft 9 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 11 Läs vad Oscar Lindberg
2021-01-10Verifierad kund
Oscar har varit min mäklare vid försäljning av en lägenhet.
Lugn, pedagogisk, trygg, kunnig.sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta -
2020-12-23Verifierad kund
Vi har köpt en fristående villa av Oscar. Han har uppträtt väldigt proffesionellt under hela processen. Vi har uppskattat hans snabba svar och tydliga återkoppling på alla frågor som dykt upp under processen.
köpte sitt hus med hjälp av Oscar Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta -
2020-12-23Verifierad kund
Vi har köpt bostad genom Oscar Lindberg. Han har varit snabb med återkoppling och har ett trevligt bemötande.
2020-12-21Verifierad kund
Sålt en Villa genom Oscar. Min totala upplevelse är mkt bra. Duktig, förtroendegivande och professionell och lyhörd i relationen med både säljare och köpare.
2020-12-10Verifierad kund
Vi har sålt ett radhus med hjälp av Oscar.
Han var väldigt bra på att återkoppla, komma med förslag och var väldigt engagerad.
Han är mån om att det ska bli bra både för säljare och köparen.sålde sitt hus med hjälp av Oscar Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta -
2020-12-10Verifierad kund
Oscar sålde vårt radhus och har visat engagemang hela vägen. Han är noggrann och tillgänglig och vill både köparen och säljaren bästa
2020-10-09Verifierad kund
Väldigt trevlig mäklare som tog sig tid för att svara på frågor. Hade kontakt med Oskar under en längre tid då huset vi köpte va ute som kommande. Ringde och fick uppdatering om hur läget va.
2020-10-09Verifierad kund
Väldigt tillmötesgående och har under hela processen informerat oss om våra valmöjligheter samt sett till att vi hela tiden känt oss säkra och trygga med att sälja vår bostad.
2020-10-06Verifierad kund
Oscar hjälpte mig att sälja en bostadsrätt.
Jag upplevde Oscar som mycket kunnig och seriös. Han höll mig informerad under hela processen. Han var väl insatt i området och utbudet. Om ni vill ha tag på en bra och seriös mäklare så kan jag verkligen rekommendera Oscar.sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta -
2020-09-21Verifierad kund
Sålt bostadsrätt. Mycket bra bemötande. Lugn, inlyssnande och engagerad. Toppen!