Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga •  Kista

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby, Hässelby, Spånga och Kista.

Vi har varit verksamma i Vällingby med omnejd sedan 1980-talet och genom åren har vi skapat oss en riktigt stark lokal förankring och vi kan verkligen både bostadsmarknaden här och området som sådant. Dessutom har vi koll på hela processen när det gäller bostadsaffärer, så vi kan svara på frågor och hjälpa till i alla skeden.

Den bästa servicen kan vi erbjuda om du kommer förbi vårt kontor och pratar med oss personligen. Du hittar oss på Pajalagatan 19 i Vällingby centrum. Självklart kan du även kontakta oss via telefon eller mejl.

Utmärkelser

977 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Ekedahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    • Tensta
    2023-03-25 Verifierad kund
    Superbra. Snabb och effektiv. Höll oss uppdaterade hela vägen genom affären.
    2023-03-23 Verifierad kund
    Pålitlig som följde upp och höll oss som säljare informerade kontinuerligt. Bra.
    Tack Carina för ditt omdöme, ha en fin dag! Mvh Elin Elin Ekedahl
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2023-03-23 Verifierad kund
    Mäklaren har upplevt våra alla förväntningar. Se tidigare bedömning.
    Stort tack Göran! Är så himla glad för att vi hittade en sådan bra lösning. Hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    • Kista/Ärvinge
    2023-03-22 Verifierad kund
    Bra bemötande snäll och hjälpsam
    Grattis till er nya bostad! Jag tror och hoppas att ni kommer trivas fint. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2023-03-18 Verifierad kund
    Bästa mäklaren i Vällingby :)
    Stort grattis till dig! Och stort tack för omdömet ovan, det uppskattats verkligen! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2023-03-11 Verifierad kund
    Hon är så trevlig och har bra kommunikation
    Stort grattis till ett underbart hus! Och tack snälla för omdömet ovan. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2023-02-25 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande. Väldigt smidigt att göra affär med Tommy vid rodret!
    2023-02-22 Verifierad kund
    Trevlig och snabb på respons. Kände att hon ville vårt bästa.
    Stort grattis till en lyckad försäljning! Och tack snälla för ovan omdöme, uppskattas verkligen! Vi hörs på torsdag som planerat! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2023-02-10 Verifierad kund
    Fick förtroende på en gång, fått löpande information. Vi är jättenöjda med Camilla.
    Stort tack för förtroendet! Och grattis igen till en lyckad försäljning av er mammas lägenhet! Vi hörs snart igen. Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2023-02-10 Verifierad kund
    Glad och positiv under hela processen. Hon löste dom frågor vi ville ha svar på. Våra förväntningar uppfylldes helt. Vi var förvånade över att hela processen gick så fort trots nuvarande läge på bostadsmarknaden. Det tog 4 dagar från första visningen tills avtal skrevs.
    Stort tack Göran för det fina omdömet ovan. Och igen - stort grattis till er underbara nya lägenhet! Tveka inte att höra av er framåt. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2023-02-10 Verifierad kund
    Camilla väldigt leende, snäll, trevlig, mycket professionell och kunnig om huset, mina förväntningar är mycket högre på huset, jag trodde jag skulle spendera mycket mer pengar😄 tack så mycket
    Tack Juri för omdömet och gratulerar till ditt bostadsköp! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2023-02-09 Verifierad kund
    Hade kontakt med flera mäklare inför försäljningen. Valde Camilla då hon var systematisk och välorganiserad och visade god kunskap om den lokala marknader i våra kontakter.

Under försäljningen har detta intryck förstärkts. Camilla har koll och driv, återkopplar alltid som överenskommet till både säljare och köpare och har lotsat oss, såväl köparen som säljare, framåt till en affär trots osäkra tider och en stökig marknad.

Sammanfattningsvis - Camilla är kanon!
    Stort tack Hans för förtroendet och samarbetet hela vägen. Jag villl även passa på att igen gratulera er till den lyckade försäljningen! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2023-02-08 Verifierad kund
    Snabb och duktig. Alltid trevlig. Rekommenderas varmt.
    Stort tack för förtroendet! Ett väldigt fint samarbete och jag vill även tacka stort för det fina omdömet ovan. Vi hörs snart igen! Camilla Alfredsson
    2023-02-07 Verifierad kund
    Trevlig och kunnig person. Har varit till stor hjälp under köpets gång och även varit stöttande för oss som förstagångsköpare. Vi ger Tommy därmed våra varmaste rekommendationer!
    Hej Vidar! Tack för ditt omdöme! Hoppas ni kommer trivas i huset nu - och hoppas bli inbjuden på en fika i framtiden, när ni kommit i ordning :)! Tommy Andersson
    2023-02-07 Verifierad kund
    Underbart
    Allt gick bra med köp and hjälp har hon gav som professional .
    Stort tack Imran för omdömet ovan, uppskattas! Och igen - gratulerar till en fantastisk bostad! Hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
  • Camilla Lise-lott L
    • Sundby
    2023-02-01 Verifierad kund
    Eftersom jag och min syster skulle sälja dödsboet efter våra föräldrar, vårat gamla barndomshem, är jag glad att vi tog Tommy Andersson som Mäklare.
    Han är väldigt ödmjuk och förstod hur vi kände det.
    Han förklarade väldigt noga hur allt gick till och hur han jobbar. Kände mig väldigt trygg med honom. En sak som var positivt och fint var att Tommy bad oss skriva fina minnen om tiden vi bodde i vårat föräldrahem, det blev som en bearbetning i sorgen.
    Dessutom är vi väldigt nöjda med köparna, känns som dom är perfekta för huset och att vi fick ett bra pris trots dåliga tider.

Varma hälsningar
    Camilla Ljungberg
    Tack Camilla för de fina orden - blev jätteglad att ni var nöjda med mina tjänster. Tyckte ni inte bara tog till er av mina råd - utan gjorde det med spets! Kommer särskilt att minnas din, och din systers berättelse om hur det varit att leva & bo i huset.
    Tack för gott samarbete!!!
    Tommy Andersson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    • Sundby
    2023-02-01 Verifierad kund
    Jag fick ett mycket bra bemötande av Tommy. Min uppfattning är att han är mycket noggrann och kunnig som mäklare. Han har varit noga att informera under resans gång. Jag kan varmt ekommendera honom till andra hussäljare. / Rose-Marie
    Hej Rose-Marie - och stort tack för ditt fina omdöme! Det har varit ett sant nöje att hjälpa dig och din syster med era föräldrars villa. Ni har lyssnat till alla mina råd och verkligen levererat i er del av vårt samarbete! Vi hörs snart igen! Tommy Andersson
    2023-01-23 Verifierad kund
    Från första kontakten tills avtalen var signerade gick allt smidigt och enkelt till. Omtänksam och anpassningsbar mäklare för mig är viktigt vilket Camilla är. Behöver inte skriva någon uppsats utan Camilla får 5/5.
    Stort tack för förtroendet och omdömet ovan. Uppskattas verkligen! Även stort grattis till ert fina hus! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2023-01-21 Verifierad kund
    På ett professionellt och mycket lättsamt och vänligt sätt.
    Första gången för mej att sälja bostad.Upplevde klara svar som var lätta att förstå.Bra råd som jag kände var rätt för mej.
    Kände aldrig att jag störde då jag kontaktade min mäklare.Eller att jag ställde
    dumma frågor.Blev alltid bemött vänligt,hon
    återkom alltid snabbt om hon inte direkt kunde ta mitt samtal.Har varit en mycket
    positiv upplevelse.Skulle verkligen varmt
    rekommendera min mäklare om någon
    skulle fråga mej.
    Mvh Eva Allberg
    Stort, stort tack Eva för dina vänliga ord! Uppskattas verkligen! Vill även, igen, passa på att gratulera till en lyckad försäljning! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2022-12-20 Verifierad kund
    Hon var mycket engagerad och positiv genom hela processen. Hon guidade oss bra och kunde ge svar på våra frågot och funderingar.
    Stort tack Patrik för det förtroendet ni visat mig genom både er sälj- och köpprocess. Omdömet ovan uppskattas verkligen. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
  • Mina D
    • Hässelby Gård
    2022-12-19 Verifierad kund
    Rekommenderar starkt Elin som mäklare. Lyhörd, bra kommunikatör, närvarande och bryr sig verkligen om sina kunder. Hade tappat hoppet om att kunna sälja lägenheten. Är tacksam för Elin och sitt engagemang!
    Tack så mycket Mina för ditt vänliga omdöme, det värmer! Vi ses på frånträdet! Varma hälsningar Elin Elin Ekedahl
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    • Hässelby Strand
    2022-12-16 Verifierad kund
    Super service på alla sätt och viss, toppen mäklare, väldig engagerad och smart.
    Hej Oscar,
    Vad kul att höra att du är så nöjd med mitt arbete! Det har varit ett trevligt samarbete.
    Hälsningar Stefan
    Stefan Berglund
    2022-12-16 Verifierad kund
    Bemötande var väldigt vänligt och hon var väldigt hjälpsamt, svarade på alla mina fundering och frågor.
    hon hade god kunskap om området.
    Stort tack Helen för omdömet ovan. Och stort grattis igen till en underbar bostad! Vi hörs snart igen Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    • Vällingbyhöjden
    2022-12-02 Verifierad kund
    Camilla är mkt professionell och fick oss att känna oss väldigt trygga i vår försäljning. Hon var också ett ovärderligt stöd i vårt köp av nytt radhus. Vi kan varmt rekommendera henne!
    Stort tack för förtroendet. Kändes väldigt fint att få vara en del av er resa både när det gäller försäljningen och som stöd i ert köp. Tackar även för det fina omdömet ovan- uppskattas verkligen! Vi hörs snart! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    • Hässelby Södra Villastad
    2022-11-30 Verifierad kund
    Snabb återkoppling, lätt att ha att göra med.
    Hon levde upp till förväntningarna.
    Alltid positiv!
    Stort tack Katrin för förtroendet. Och igen - stort grattis till en lyckad försäljning! Vi hörs snart! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    • Råcksta
    2022-11-14 Verifierad kund
    Köpet av vårt första hus gick verkligen smidigt med Camilla som mäklare. Trevlig och proffsig, samt noggrann med alla handlingar och information. Vi är supernöjda :)
    Stort tack för omdömet ovan, uppskattas verkligen. Även igen - stort grattis till ert första hus! Är säker på att ni kommer att trivas många år framöver. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    • Råcksta
    2022-11-09 Verifierad kund
    Camilla var alltid tillgänglig och svarade snabbt och proffsigt på frågorna.
    Stort grattis till er! Nu väntar nästa kapitel. Vill även tacka för förtroendet under hela resans gång! Hörs snart! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2022-11-08 Verifierad kund
    Vi blev mycket professionellt bemötta av Tommy Andersson hela vägen, från första mötet. Han förklarade tydligt hur en husförsäljning går till och allt vi skulle tänka på. Tommy har varit hjälpsam och tydlig hela vägen och tagit hela processen i tur och ordning. Till exempel såg han till att fotograferingen skedde medan det fortfarande var sommar ute. Han informerade på ett bra sätt vilka som varit på visningarna och vilka som verkade intresserade. När det sedan blev dags att skriva kontrakt var han också mycket hjälpsam och tydlig. Vi är mycket nöjda med Tommy Andersson!
    Hej Eva. Blev hur glad som helst för ert fina omdöme. Vi hade klart stora fördelar med att starta förberedelserna tidigt - och måste säga att du tog till dig mina råd på ett förträffligt sätt! Tack för fint samarbete och detta fina omdöme! Passar även på att önska God Jul och Gott Nytt År! Tommy Andersson
    2022-11-06 Verifierad kund
    Tommy hade väldigt god lokalkännedom, hade svar på våra frågor och väl påläst in i minsta detalj gällande objektet. Han var som mäklare och medmänniska tillmötesgående och införlivade en tryggande känsla inför vårt köp. Att vi därför rekommenderar Tommy är givet!
    Hej Gabriel, och supertack för ert fina omdöme! Hoppas ni ska trivas och bo i ert hus länge nu! Tommy Andersson
    2022-10-31 Verifierad kund
    Köpte genom Camilla. Rak, ärlig, framåt men ändå inte för på som jag personligen tycker vissa mäklare kan vara & jättetrevlig!
    Grattis igen till köpet av ett helt underbart hus! Tror verkligen hela familjen kommer trivas där i många år framöver.

Och - Stort tack för omdömet ovan, uppskattas verkligen! Hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla
    • Akalla/Kista
    2022-10-29 Verifierad kund
    Hon är helt enkelt helt suverän och har hjälpt mig massor!
    Totalt engagerad även när det blåst kallt har hon stöttat både mig som säljare och även köparen.
    Superbra återkoppling och ett totalt proffsigt bemötande med svar på frågor och räta ut frågetecken. Hon har helt enkelt gjort mycket mer än vad som krävs av henne.
    På en skala av 10 ger jag henne 100!
    Rekommenderar henne starkt till mina vänner och framtida köp/försäljning.
    Tack Elin, du är bäst helt enkelt!
    Tack så mycket för era vänliga ord, det värmer verkligen! Hjärtliga hälsningar Elin Elin Ekedahl
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Ekedahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2022-10-21 Verifierad kund
    Hon är trevlig och tycker hon är bäst på hennes jobb.
    Tack Danquah för dina fina ord! Jag hoppas verkligen att ni kommer trivas i lägenheten :) Vi ses inom kort! Varma hälsningar Elin Elin Ekedahl
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    • Hässelby Södra Villastad
    2022-10-21 Verifierad kund
    Otroligt trevlig, professionell och engagerad mäklare!
    Vi har tidigare köpt hus av Anders och visste direkt att vid nästa försäljning skulle välja honom som mäklare och det rekommenderar vi ALLA att göra!
    Stort tack Robin, ert fina omdöme betyder väldigt mycket för mig. Återkommande nöjda kunder är det bästa kvittot på att jag levererar! Ser fram emot att se förvandlingen av er nya hem sen. Allt gott, Anders Anders Öberg
    • Akalladalen
    2022-10-20 Verifierad kund
    Bemötandet från vår mäklare Camilla Alfredsson kändes rätt direkt , hon tog sig tid med att förklara hur hela försäljningen skulle gå till och vad som vi behövde göra för att få till en bra och snabb husaffär , Vi är jätte nöjda // Christer Henriksson
    Grattis till er och stort tack för förtroendet. Uppskattar verkligen omdömet ovan - TACK!
    Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla
    • Akalladalen
    2022-10-20 Verifierad kund
    Camilla måste vart den bästa mäklaren just nu som jag har träffat på länge mycket hjälpsam trevlig och hjälpte oss med allt hon kunde skulle lätt utan att tveka köpa och sälja bostad med hjälp av henne i framtiden och kommer rekommendera henne till när och kära ifall dom vill sälja något
    Stort tack för det fina omdömet! Uppskattas verkligen.

Grattis igen till hela familjen, är övertygad om att ni kommer trivas otroligt bra i huset! Hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla
    • Hässelby Strand
    2022-09-29 Verifierad kund
    Effektiv, lättillgänglig, vänlig, flexibel.
    Stort grattis till en helt underbar bostad!
    Tack så hemskt mycket för det fina omdömet ovan. Nu väntar nästa resa - er egna framtida villaförsäljning. Ser verkligen fram emot ett fortsatt samarbete. Hörs och ses snart! Med vänlig hälsning, Camilla
    • Bromsten
    2022-09-15 Verifierad kund
    Jag tycker att Stefan är Mycket trevlig!, han hade stor förståelse för att jag mådde dåligt efter min vän/släktings bortgång och var absolut inte påstridig eller påtrykande.

Till slut så fick han hjälpa mig via Familjens Jurist att sälja lägenheten., och det gjorde han med stor framgång!
    Han hittade verkligen rätt köpare och ska ha ett Stort tack för hjälpen!
    Lägenheten var värderad till en summa och lades ut till en summa strax under värderingen. Men slutpriset blev Långt över både utsatt pris och det den var värderad till.

Tack snälla för hjälpen!
    Hej Per Johan,
    Stort tack för det fina omdömet! Det var skönt att det flöt på så bra med försäljningen så kan ni släppa den biten. Ta hand om er och hör av er om jag kan hjälpa till med något mer. Vänliga hälsningar Stefan
    Stefan Berglund
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2022-09-12 Verifierad kund
    Anders was amaxing as a broker. He invested his time heping with all the information for a couple buying their firsr ever apartment. He is polite, funny and very focused on solving problems answering questions super quickly. I really recommend Anders for everyone interested in buying a house.
    Hi Júlio, the pleasure is all mine. A big thank you for the wonderful review. Just happy to be of help guiding you purchasing this great apartment. Take care and talk to you soon. / Anders Anders Öberg
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2022-09-09 Verifierad kund
    Anders genomförde hela försäljningen på ett mycket professionellt sätt och tillmötesgick våra önskemål.
    Bättre hade knappast varit möjligt i dessa tider.
    Stort tack Tony, och återigen tack för förtroendet. Verkligen roligt att få hjälpa er sälja er fina lägenhet. Anders Öberg
    • Vinsta
    2022-09-05 Verifierad kund
    Professionellt agerande genom hela processen och vi uppnådde mitt förväntade resultat trots lite orolig markanad.
    Hej Helena! Stort tack för ditt fina omdöme och tack för trevligt samarbete! Tommy Andersson
    2022-09-04 Verifierad kund
    Elin är proffesionell, trevlig och hjälpsam. Hon lägger fram genomtänkta alternativ och kommer med väl motiverade förslag.
    Tack Richard för ditt fina omdöme! Har varit ett riktigt trevlig samarbete! Vi ses på frånträdet :) Mvh Elin Elin Ekedahl
    2022-08-28 Verifierad kund
    Camilla var positiv, trevlig och lyhörd när vi träffades. Hon såg möjligheter med huset som vi själva inte tänkt på.
    Våra förväntningar på den mäklare som vi ville ha var just detta.
    Förberedelserna för visningen var smidiga med råden från Camilla.
    Försäljningsprocessen skötte hon utmärkt, hon är aktiv utan att vara för påstridig.
    Stort, stort tack till er för förtroendet! Varit en glädje från början till slut! Är så himla glad för er skull, och jag uppskattar verkligen det fina omdömet ovan. TACK-. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2022-08-25 Verifierad kund
    Camilla och jag möttes i våras, när jag hade bestämt mig för att sälja mitt hus. Redan vid första kontakten kände jag stort förtroende för Camilla. Hon lyssnade och var positiv, hon kändes uppriktig och professionell.
    Camilla har verkligen levt upp till mina förväntningar. Hon har känt min oro inför försäljningen och stöttat mig på ett proffsigt sätt.
    Camilla har också förberett mig på det osäkra läget nu med höjda boräntor och ev svårigheter att sälja nu. Därför blev det så positivt med budgivning och försäljning.
    Jag vill varmt rekommendera Camilla, jag är
    100% nöjd.
    Stort tack Maja för förtroendet! Nu börjar nästa kapitel för dig - och det kommer bli så himla bra, är otroligt glad för din skull! Vill även tacka för det fina omdömet ovan, det värmer verkligen. TACK. Hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    2022-08-25 Verifierad kund
    Jag blev vänligt och sakligt bemött. Mäklaren verkade sakkunnig och svarade på frågor på ett bra sätt.
    Stort grattis till er och framförallt till er dotter och hennes allra första husköp! Uppskattar verkligen omdömet ovan, stort tack! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla Camilla Alfredsson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Stina Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    • Vällingby Centrum
    2022-08-25 Verifierad kund
    Stina gav ett mycket bra bemötande och var tillgänglig för alla typer av frågor!
    2022-08-24 Verifierad kund
    Camilla kändes genuin och personlig både i sitt bemötande mot oss som köpare men också mot säljarna. De var tydligt att hon hade båda parters bästa i intresse.
    Stort tack Maja för dina ord och omdömet ovan. Det uppskattas verkligen! Är så himla glad för er skull! Hörs snart igen, Med vänlig hälsning Camilla Camilla Alfredsson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Stina Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
    2022-08-18 Verifierad kund
    Super engagemang och proffsig vänligt bemötande
    Tack för din rekommendation och förtroende. Jag önskar er allt gott i den nya staden! Stina Andersson
    • Hässelby
    2022-08-10 Verifierad kund
    Tommy var under hela köpprocessen enkel att få tag på, han la ner tid och engagemang för att vi skulle få så bra visningsupplevelse som möjligt. Tommy har en stor kunnighet och ett mycket gott bemötande. Tack vare honom kändes det tryggt genom hela affären. Vi rekommenderar Tommy som mäklare !
    Hej Nina! Just hemkommen från en visning förgyllde ert fina omdöme hela min kväll! Stort tack, Hoppas ni kommer att trivas i huset! Tommy Andersson
    2022-07-27 Verifierad kund
    Supernöjda med Anders! Förväntningarna blev inte riktigt som tänkt, men berodde endast pga dålig marknad just nu.
    Hej Elin, tack för fint omdöme. Jag förstår hur ni känner men helheten hoppas jag känns bra ändå. Skönt för er att kunna flytta till större. Vi ses! /Anders Anders Öberg
    2022-07-25 Verifierad kund
    Anders is an great professional, he helped us with everything we needed, from a simple question to a complete guide on how the things would be step by step. We are more than happy with everything, thank you so much for the great support and all the help Anders!
    Thank you so much for the great review. Just happy happy to help you buy this great apartment. Enjoy the summer and see you soon! / Anders Anders Öberg