Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga •  Kista

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

• BadgeNineYears
1 289
4.8

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby, Hässelby, Spånga och Kista. Vi har varit verksamma i Vällingby med omnejd sedan 1980-talet och genom åren har vi skapat oss en riktigt stark lokal förankring och vi kan verkligen både bostadsmarknaden här och området som sådant. Dessutom har vi koll på hela processen när...

1289 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Sedan starten hos Reco 2016

Markus R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kista

Hjälpsam, tillmötesgående och mycket professionell! Stark rekommendation på Joanna.

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dem orden Markus det betyder mycket för mig att höra! Allt gott!

Thomas A
Sålde sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Mycket bra och kunnig samt gav råd som andra mäklare inte tipsade om.

Roweid S
Köpte sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Trevligt och professionellt bemötande. Mycket nöjd, stort tack till dig Tommy!

Natnada J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Gård

Vi känner oss trygga med vårt första bostadsköp med Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla för ert fina omdöme! Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga genom hela processen med ert första bostadsköp. Det har varit ett nöje att få hjälpa er och jag önskar er all lycka i ert nya hem! 🌟

Karl Fredrik Isidor M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Gård

Jag köpte lägenhet i Hässelby via Camilla för ett par år sedan. Och nu, när jag flyttar på grund av jobb i en annan del av Sverige och därmed säljer lägenheten, så kändes det oerhört bra att återigen ha Camilla som mäklare. Hon är realistisk, har god kontakt med både köpare och säljare och är, enligt min mening, ett föredöme inom mäklar-branschen. Ett stort tack, Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Fredrik för dina fina ord och för att du återigen valde mig när det var dags att sälja! Det betyder verkligen mycket att få ditt förtroende både vid köp och försäljning. Det har varit ett nöje att hjälpa dig genom processen, och jag önskar dig all lycka till med ditt nya kapitel på annan ort. Tveka inte att höra av dig om du behöver något i framtiden! Med vänlig hälsning, Camilla

Agneta R
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Nälsta

Västerorts bästa mäklare! Oerhört seriös, kunnig och en härlig kombination av lugn, trygg och ändå synnerligen driven. Ligger några steg före i sin planering hela tiden. Genomförde hela säljprocessen på ett ypperligt sätt. Uppskattar också de kompetenta kollegor och samarbetspartners Anders omger sig av i form av fotograf, Anticimex (försäkring) osv.

Svar från Anders Öberg

Hej Agneta! Stort tack för ditt otroligt fina omdöme – det betyder verkligen mycket. Jag är väldigt glad att du uppskattade processen och vårt samarbete, liksom insatserna från mina kollegor och partners. Återigen tack för förtroendet och för att du valde mig som mäklare! Vänliga hälsningar Anders

Sara N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Jätteduktig! Skulle absolut rekommendera.

Svar från Joanna Bartjokas

Tack snälla för det Sara och lycka till med allt!

Mats S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Nälsta

Lugn och trevlig. Återkom snabbt när man hade frågor. Kan varmt rekommendera honom.

Svar från Stefan Berglund

Hej Mats, Vad roligt att höra! Bockar och bugar för den fina Recon! Vänligen Stefan

Jonas S
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Norra Villastad

Vi är mycket nöjda med Camilla. Att sälja en bostad är en ganska stressig upplevelse, men vi hade ett gott samarbete under hela processen. Hon var lyhörd för våra behov och önskemål och gjorde sitt allra bästa för att få oss att känna oss trygga i alla lägen. Hon hade en fingertoppskänsla i sitt bemötande av både oss och spekulanterna, och vi kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Jonas för dina fina ord och för ert förtroende! 🌟 Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga genom hela försäljningsprocessen – det är precis så jag vill att det ska vara. Det har varit ett nöje att samarbeta med er, och jag önskar er all lycka framöver i ert nya boende! Med vänlig hälsning, Camilla

Ulla R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Nälsta

En duktig , sympatisk och oerhört trevlig mäklare som vi kan rekommendera varmt

Svar från Stefan Berglund

Stort tack för de fina och vänliga orden! Det värmer att höra! Bästa hälsningar Stefan

Liam Anthony B
Kista

Highly recommend Camilla. From the very first meeting she was super professonal and impressive in her preparation. Her communication was great throughout the process. We appreciated her advice and experience. It made the selling process very easy for us as she always had a methodical approach and we were kept informed at every step. One of the best Maklare i have experienced we felt at ease with all the suggestions she made as they were all thought through and backed up with a solid plan. She surpassed my expectations. Great job.

Svar från Camilla Alfredsson

Thank you so much, Liam, for your wonderful review! I’m really happy to hear that you felt supported and well-informed throughout the process. It was a real pleasure working with you, and I truly appreciate the trust you placed in me. Wishing you all the best in your new chapter! Med vänlig hälsning, Camilla

Mikael S
Sålde sitt hus med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Gård

Stefan är kunnig, tillmötesgående och engagerad.

Svar från Stefan Berglund

Hej Mikael, Stort tack för det fina omdömet! Det uppskattas väldigt mycket! Bästa hälsningar Stefan

Alireza A
Hässelby Norra Villastad

Mycket professionell hjälp och kunnig person som hade våra hus. MVH Ali

Kiran S
Köpte sitt hus med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Akalladalen

Vi är så tacksamma för allt stöd, tålamod och engagemang. Joanna är en mäklare som verkligen arbetar från hjärtat – alltid tillgänglig, hjälpsam och genuint mån om att allt ska kännas rätt. Man känner sig trygg från början till slut.

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dem varma orden! Det gläder mig verkligen att ni känt er trygga och väl omhändertagna under hela processen. Tack för ert förtroende!

Aya R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Väldigt professionell och trevlig

Carl C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Norra Villastad

Tillgänglig, lyhörd, hjälpsam och har ordning på allt.

Axel Kristian I
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Camilla är inlyssnande, påläst och vill att både säljare och köpare är nöjda. Jag hade många frågor och Camilla tog sig tid att besvara alla, och det hon inte visste tog hon reda på. Rekommenderar starkt.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack, Kristian, för dina fina ord och för förtroendet att få hjälpa dig i husköpet! Det gläder mig att du kände dig lyssnad på och att jag kunde vara ett stöd genom hela processen. Jag tycker det är viktigt att både köpare och säljare känner sig trygga och välinformerade, så det betyder mycket att du uppskattade det. Önskar dig all lycka i ditt nya hem - vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Cevdet A
Hässelby Strand

Det gick bra tack hoppas du hittar en du vit bra jobbat 🤗🙏

Yosef D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Villastad

Korrekt, ärlig gillade upplevelsen av mäklaren.

Stort tack Yosef, härligt att höra! Grattis till lägenheten! /Anders

Ina M
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Vi kan varmt rekommendera Anders till alla som vill ha en schysst, tydlig och otroligt hjälpsam mäklare. Tack vare honom fick vi vårt drömhus, och hela processen kändes trygg från början till slut. Han var alltid tillgänglig för våra frågor och gav oss det lilla extra hela vägen. Om han hade varit verksam i området där vi ska sälja vår nuvarande lägenhet hade han utan tvekan varit vårt självklara val som mäklare.

Svar från Anders Öberg

Stort stort tack för det Ina, jag blir genuint glad över att läsa om din upplevelse av affären. Återigen grattis till ert köp. Vi ses /Anders

Elias S
Hässelby Södra Villastad

Stabil, ärlig och alltid behjälplig genom en lång och nervkittlande process. Kan inte rekommendera nog!

Svar från Anders Öberg

Stort tack för det, uppskattas stort Elias! Ser fram emot att följa förvandlingen av det fantastiska huset ni köpt!

Charlotta Maria B
Skrev om Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

För mig var fokus en noggrann och kompetent mäklare eftersom jag skulle sälja ett dödsbo där våra minderåriga barn också var arvstagare och överförmyndarnämnden därav var inblandad. Camilla har lång erfarenhet med bred kompetens och svarade jättebra mot mina önskemål. Genom hela försäljningsresan var hon väldigt tillgänglig och hjälpsam och jag kände full tillit till henne. En extra bonus var hennes förtroendeingivande och proffsiga bemötande mot spekulanter och sedermera köparen. Jag rekommenderar henne med varm hand!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Charlotta för dina värmande ord och rekommendation! Jag är så glad att jag kunde hjälpa till och att du kände dig trygg och nöjd under hela processen. Att hantera ett dödsbo med minderåriga arvstagare och involvering av överförmyndarnämnden kan vara en extra utmaning, och jag är glad att jag kunnat ge det stöd och den trygghet ni behövde. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att kunna hjälpa er igen om det skulle behövas. Tack igen för din fina rekommendation!

Hamid Reza F
Hässelby Villastad

Jag som köpare tycker att hon en av de bästa mäklarna som man kan anlita. För att hon är mycket duktigt och hjälpsam ☺️👍

Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla Hamid för dina fina ord! 🙏 Det gläder mig verkligen att du är nöjd och att du uppskattade min hjälp genom processen. Grattis igen till ett underbart radhus! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Abdur Rahman Karl Ö
Bromsten

Stefan är i världsklas! Proffsig, smart och hjälpsam. Han hjälpte till genom Hela försäljningen och sen blev det ett snabbt och lyckat avslut innan visningen ens hunnit ske. Kanon!

Svar från Stefan Berglund

Hej, Tack så jättemycket för det fina omdömet! Kul att allt gick så smidigt och att även köparen verkar riktig nöjd. Vi hörs snart igen. Vänliga hälsningar Stefan

Dmitry P
Vällingby

Jag är så tacksam för all hjälp jag fick av Joanna Bartjokas under mitt bostadsköp. Hon är inte bara professionell och kunnig, utan också varm och omtänksam. Hon fanns alltid där för att svara på mina frågor, ge råd och hitta lösningar när något kändes svårt. Tack vare hennes stöd kände jag mig trygg genom hela processen. Jag kan verkligen rekommendera henne till alla som vill köpa eller sälja bostad!

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dina fina ord och förtroendet! Det gläder mig att du kände dig trygg genom processen. Jag önskar dig all lycka i ditt nya hem!

Jonas H
Solhöjden

Erfaren och stabil kille som vet vad som behöver göras, samt hur -, och när detta bör göras. Han är engagerad i sitt arbete med att driva affären mot målet, oavsett om det är måndag morgon eller lördag kväll. Kort sagt är Tommy ett säkert kort. /Jonas Holmgren

Svar från Tommy Andersson

Tack Jonas för ett gott samarbete och ditt fina omdöme - mycket värmande! Hoppas att du nu även hittar ett nytt boende inom kort!

Karolina S
Solhöjden

"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och hela försäljningsprocessen. Han var flexibel och lyhörd för våra behov och önskemål, och det märktes tydligt att han genuint ville att allt skulle bli så bra som möjligt för oss. Vi uppskattade verkligen att han alltid var tillgänglig när vi hade frågor, att han tog sig tid att förklara och att han hela tiden låg steget före. Han gjorde mer än vi förväntade oss och skapade en trygghet genom hela resan – från första mötet till avslutad affär. Tack vare hans engagemang och kunnande...

Svar från Tommy Andersson

Tack Karolina! Det har varit jättekul att hjälpa er sälja ert charmiga hus! Och stort grattis förresten till nya lägenheten!

Pirjo J
Vällingby

Ett gott första intryck som höll hela vägen till försäljningen. Jag upplevde Joanna som seriös, påläst och engagerad. Joanna gick lätt att få kontakt med och är hjälpsam om det är något man vill få hjälp med- även inför en visning. Övertygande i att vilja få till ett avslut. Trots den tuffa marknaden nu, så fick vi ett bra resultat 👍 Rekommenderar Joanna för en försäljning ⭐️

Svar från Joanna Bartjokas

Tack så mycket för dina fina ord och för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen! Det gläder mig att du kände dig trygg och nöjd genom hela processen – det är precis så jag vill att det ska kännas. Trots utmaningarna på marknaden är det fantastiskt att vi tillsammans nådde ett bra resultat. Tack igen för rekommendationen och förtroendet – det betyder mycket!

Michaela F
Akalla

From the very first meeting, I knew Joanna was the broker I wanted to work with for the sale of my apartment. She was warm, approachable, and professional. Most importantly, she came across as genuinely honest. I truly valued her openness and the way she explained each step of the selling process clearly, which helped ease my anxiety during what can often be a stressful experience. Her attention to detail stood out, especially in preparing the apartment for photos. The interior styling she suggested made a huge difference,...

Svar från Joanna Bartjokas

Thank you so much for your kind words! It truly means a lot to me that you felt supported and well taken care of throughout the process. Selling a home can be an emotional journey, and I’m glad I could make it feel a little easier and more reassuring for you. I’m especially happy to hear that both you and the buyer felt comfortable and confident – that’s always my goal. It’s been a real pleasure working with you, and I’m grateful for the trust you placed in me. Thank you again for recommending me so warmly – it really is the best feedback I could hope for. Warm regards, Joanna

Safiqul I
Kista

That wis my first time buying property in Sweden and it was awesome experience with Joanna . She is best .

Svar från Joanna Bartjokas

Thank you so much for your kind words! I’m really glad to hear that. Wishing you all the best in your new home!

Tyra W
Akalla

Otroligt trevlig, tillmötesgående och tålmodig. Var väldigt nervös inför både visning och kontraktsskrivning och Joanna fick mig att känna mig väl till mods

Svar från Joanna Bartjokas

Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket att höra. Jag är glad att jag kunde göra både visningen och kontraktsskrivningen till en trygg och positiv upplevelse för dig. All lycka till i ditt nya hem!

Lwam Kidanemariam M
Hässelby Norra Villastad

Hon vet vad hon gör bästa mäklaren

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Lwam för dina fina ord, det uppskattas verkligen! Tack igen för förtroendet och jag är så himla glad för både er skull och köparens skull! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Michael Yemane R
Hässelby Norra Villastad

Mäklaren är trevlig och hjälpsam

Svar från Camilla Alfredsson

Tack så mycket Michael för de fina orden, det var ett nöje att få hjälpa er med husförsäljningen! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Delan S
Hässelby Norra Villastad

Vi är väldigt nöjda med Stefan som är en del av Svensk fastighetsförmedling . En proffsig och flexibel mäklare som höll god kontakt genom hela försäljningen. Detta är andra gången som vi köpte och sålde med bästa mäklaren Stefan Berglund. rekommenderas varmt

Svar från Stefan Berglund

Hej Delan, Vad roligt att höra att ni är så nöjda! Stort tack för den fina rekommendationen! Vi ses snart igen. Bästa hälsningar från Stefan

Delan S
Hässelby Norra Villastad

Vi är väldigt nöjda med Camilla del av Svensk fastighetsförmedling . En proffsigt mäklare som höll god kontakt genom hela försäljningen.rekommenderas varmt

Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla Delan för din fina rekommendation! 🙏 Jag är väldigt glad över att ni är nöjda och att jag fick förtroendet att hjälpa er genom husköpet. Det betyder mycket för mig att ni uppskattade kontakten och processen. Er rekommendation värmer verkligen – stort tack! Med vänlig hälsning, Camilla

Isabelle R
Bromsten

Köpt bostad genom Tommy Andersson. Tommy är en väldigt engagerad mäklare som tar tid att lyssna och informera båda parterna så att affären kan skötas på bästa sätt. Rekommenderas!

Svar från Tommy Andersson

Hej Isabelle! Stort tack för de fina orden! Ser fram emot att hälsa på er längre fram när ni kommit iordning!

Marcus S
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Bromsten

Mycket bra - tillmötesgående, tydlig och kommunikativ.

Svar från Stefan Berglund

Hej Marcus, Stort tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen! Vi hörs snart igen. Hälsningar Stefan

Tove L
Vinsta

Jag tycker att kontakten var smidig och återkopplingen var snabb. Både när vi hade kontakt digitalt och när vi såg personligt. Anders hade tydliga förklaringar på de frågor som jag hade. Han hade även realistiska förslag på hur vi skulle kunna tänka och göra kring de idéer vi kom med. Jag är väldigt nöjd med Anders som mäklare. Han känns human och krånglar inte till saker men är samtidigt rolig och ärlig.

Svar från Anders Öberg

Tack så mycket för det fina omdömet, uppskattar det verkligen! Blir glad att höra att ni är så nöjda. Återigen stort grattis till ett husköp. /Anders

Johanna W
Vinsta

Mycket avspänd, transparent och proffsig!

Tack så jättemycket för de fina orden! Stort grattis till ert husköp! / Anders

Timothy L

Camilla visade skillnaden på en en vanlig mäklare och en strålande mäklare. Med empati, lyhördhet och transparens ledde hon oss hela vägen till vårt drömhus. Kan varmt rekommendera Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort grattis till ert fantastiska hus! 🏡 Det har verkligen varit en sann glädje att få vara en del av er resa mot drömhemmet. Tack för de fina orden – det värmer verkligen att höra att ni upplevde både empati, lyhördhet och transparens genom hela processen. Er rekommendation betyder mycket och jag önskar er all lycka i ert nya hem! / Camilla

Lena Å
Hässelby

Mycket nöjd med Joanna som mäklare, kunde inte valt en bättre. Mycket professionellt bemötande Tydlig i kommunikationen. Fick snabbt förtroende, för hennes kunskaper. Svarade på frågor snabbt alltid tillgänglig. Kände mig mycket trygg hennes kunskaper. Kommer att varmt rekommendera Joanna som mäklare.

Svar från Joanna Bartjokas

Tusen tack för dina fina ord – det betyder otroligt mycket! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa dig genom processen, och jag är så glad att du känt dig trygg och väl omhändertagen. Att få ditt förtroende är inget jag tar för givet. Stort tack igen!

Suzan Christina E
Råcksta

Kan varmt rekommendera Henrik! En trygg, lugn och mycket professionell mäklare som vet vad han sysslar med. Väldigt trevlig😊

Svar från Henrik Fällman

Stort tack Suzan och bra kämpat i försäljningen. Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet.

Edward Lee H
Råcksta

Han var professional och smidigt.

Svar från Stefan Berglund

Hej Lee, Vad trevligt att höra! Jag tror att ni kommer stormtrivas i ert nya hus. Ha det så skönt på resan så hörs vi snart igen. Vänligen Stefan

Eva L
Råcksta

Mycket hjälpsam och kunnig, guidar en genom processen.

Svar från Stefan Berglund

Hej Eva, Stort tack för de fina orden! Vi har haft ett mycket bra och trevligt samarbete! Vänliga hälsningar Stefan

Molly S
Flysta

Tommy har varit engagerad, uppmuntrande och tillgänglig och gjort sitt bästa för att hjälpa oss att sälja vårt hus.

Svar från Tommy Andersson

Hej Molly! Hoppas du haft en fin sommar! Tack snälla för ditt/ert fina omdöme! Lycka till med nya boenden!

Emma L
Sundby

Camilla gjorde ett väldigt bra intryck från första mötet. Väldigt proffsig i sitt bemötande i alla steg av processen av försäljningen av vår bostad.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Emma för de fina orden! Det betyder otroligt mycket att ni kände er trygga och väl omhändertagna genom hela försäljningsprocessen. Det har verkligen varit jätteroligt att få samarbeta med er – tack för förtroendet! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Marcell G
Sundby

engagerad, påläst och otroligt service minded

Svar från Camilla Alfredsson

Tack så mycket Marcell för de fina orden! Det gläder mig verkligen att du upplevde mig som engagerad, påläst och service minded – precis så vill jag att mina kunder ska känna det. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och du är alltid varmt välkommen tillbaka om det dyker upp fler frågor eller behov framöver! Grattis igen till en underbar bostad! Med vänlig hälsning, Camilla

Zahid E
Husby

Joanna är väldigt professionell, hon är lyhörd hon är väldigt proaktiv för både kund och säljare hon har alltid en till (extra) lösning vilket jag tycker är jättebra det var flera punkter som jag som säljare och köpare inte kom överens men hon hade ett väldigt schysst inställning vilket skapade en trygg atmosfär och det blev ett väldigt bra avslut. Det är stor skillnad på mäklare och mäklare Joannas personlighet är karismatiskt hon vill jobba för en bra affär inte för att tjäna pengar. Hennes lugna attityd och självsäkerhet...

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att du kände dig trygg genom hela processen. Tack också för att du lyfter fram min inställning och personlighet – det är sådant som ger mig energi och motivation i mitt arbete varje dag. Jag uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Oerhört tacksamma hälsning, Joanna Bartjokas

Eva Birgitta K
G:A Solhem

Jag blev bemött på ett positivt och engagerat sätt. Eftersom jag redan köpt en lägenhet och behövde sälja mitt hus på kort tid så var det en viss utmaning att göra det, Camilla tog sig an det på ett bra sätt och satte upp ett tight tidsschema som vi lyckades hålla. Jag upplevde Camilla proffsig, driven och stöttande, och lyhörd för mina önskemål. Jag upplevde att vi hade ett bra samarbete.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack för dina fina ord Eva och för att jag fick förtroendet att hjälpa dig sälja ditt hem – ett hem som burit på 50 års minnen och historia. Det betyder mycket för mig att du kände dig sedd, stöttad och lyssnad på under hela processen. Jag vet att det var en intensiv period, men tack vare vårt goda samarbete och din tydlighet lyckades vi ro allt i hamn på bästa sätt. Att få vara med i en så viktig livsförändring är något jag verkligen uppskattar och tar med mig. Nu börjar nästa kapitel - spännande! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Hampus E
G:A Solhem

Lyhörd, lösningsorienterad och duktig mäklare.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Hampus! Det betyder mycket att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag är verkligen glad att jag fick vara en del av er resa, och det har varit ett sant nöje att få lära känna er. Stort grattis till ert nya hem! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla