Camilla Alfredsson

Camilla Alfredsson

Camilla Alfredsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Camilla Alfredsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Camilla Alfredsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Alfredsson har haft 29 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

203 omdömen om Camilla Alfredsson

Sedan starten hos Reco 2016
Mats H
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby

Camilla är en trevlig, kunnig och lyhörd mäklare. Hade ett gott öga med vad som skulle tas bort i samband med fotograferingen vilket resulterade i väldigt bra bilder. I dagens osäkra läge var förväntningarna att bostaden skulle säljas till ett acceptabelt pris. Hon har varit tillgänglig, engagerad och lätt att få kontakt med vid frågor.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Mats för det fina omdömet ovan, uppskattas verkligen! Vill även tacka för förtroendet genom hela försäljningsprocessen. Ett gott samarbete från början till slut. Otroligt glad för er skull! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Hanna W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby Centrum

Vårt köp kändes så tryggt med Camilla, vi kunde inte varit nöjdare!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Hanna för förtroendet och omdömet ovan. Uppskattas verkligen! Så himla glad för er skull! Grattis till en underbar bostad! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Peter S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby Centrum

Enkel att samarbeta med. Lyssnade och tog till sig av våra önskemål och synpunkter. Mycket bra kommunikation genom hela försäljningsprocessen. Bearbetade spekulater väl vilket ledde fram till bra bud. Vi kände oss trygga hela vägen fram till kontraktskrivning.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Peter för förtroendet! Arbetar man strategisk och motiverat så uppnår man resultat och kan lyckas förena köpare och säljare på bästa möjliga vis. Stort grattis igen till en lyckad bostadsförsäljning! Vi hörs vidare snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Sabrina E
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Spånga

Jag är jätte nöjd med Camilla! Tillgänglig och hjälpsam samt pålitlig. Smidig och höll vad som lovades. Skulle strakt rekommendera henne till nya kunder!

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Sabrina för förtroendet och det fina omdömet ovan. Snart dags för tillträde och det ska bli så spännande att få se er påbörja renoveringen av detta underbara hus. Grattis igen till köpet! Vi hörs snart vidare, Med vänlig hälsning, Camilla

Jens A
Sundby

Camilla har varit väldigt tillgänglig, engagerad och skicklig med att driva försäljningsprocessen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera henne!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Jens, det värmer att höra! Varit en lång säljprocess som slutade på bästa möjliga vis. Gäller att arbeta metodisk och ha en plan. Uppskattar förtroendet! Grattis till en lyckad försäljning! Med vänlig hälsning, Camilla

Oskar M
Sundby

Proffsig och tillmötesgående. Hade stor förståelse över olika åsikter och kunde hålla en tydlig diskussion.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Oskar för omdömet och förtroendet genom hela köpprocessen! Så himla glad för er skull. Vi hörs snart vidare igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Parisa A
Hässelby Norra Villastad

Camilla var väldigt professionell i sitt arbete. Hon har väldigt bra bemötande och en trygg person. Önskar henne all lycka till i hennes karriär.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Parisa! Uppskattar verkligen ditt förtroendet genom hela försäljningen. Fint samarbete från början till slut. Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Pernilla E
Vällingby Centrum

Vilken stjärna hon är! Camilla har inom loppet av 2,5 år hjälpt mig att både sälja två bostäder och köpa två. I samtliga fall har hon stöttat genom hela processen, hört av sig löpande med information om progress och tipsat om nästa steg. Jag är MER än nöjd och ger Camilla mina varmaste rekommendationer. Vad tvekar du på? Välj Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Pernilla! Detta värmer oerhört och är mitt mål i varje enskild försäljning - En nöjd säljare och en nöjd köpare! Vill även passa på att tacka för det fortsatta förtroendet I din bostadsresa. Uppskattar verkligen det. TACK Med vänlig hälsning, Camilla

Johan Hans Erik W

Camilla tog väl hand om uppdraget och hjälpte till att sälja fastigheten och guideade oss vad gällde marknaden och budgivningen. Vi kan rekommendera Camilla då hon är mycket kunnig och har lång erfarenhet av området.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Johan för det fina omdömet ovan. Uppskattas verkligen! Vill även tacka för förtroendet genom hela försäljningen och ett gott samarbete oss emellan. Tack! Vi hörs snart igen Med vänlig hälsning, Camilla

Hans B
Hässelby Strand

Trevligt och proffsigt bemötande! Trygg, lyhörd och återkopplar snabbt på frågor. Vi är supernöjda med hela processen vid köpet av vår bostad, rekommenderar!!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Hans! Uppskattas verkligen. Känns fint att lägenheten blev er :-) Hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla