Stefan Berglund

12 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
4.8
Affärer senaste året

Stefan Berglund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Stefan Berglund har varit registrerad mäklare sedan 2014-11. Stefan Berglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.9. Stefan Berglund har haft 19 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

146 omdömen om Stefan Berglund

Sedan starten hos Reco 2018
Jonas S
Sålde sitt hus med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Mäklaren Stefan Berglund vägledde oss genom hela processen, från början till slut. Mäklaren fanns där för oss, även efter kontorstider och informerade hela tiden om det som skulle förmedlas om försäljningen. Nu när försäljningen är klar har vi fått stöd i hur vi gör med skatteverket och den information som behövs.

Svar från Stefan Berglund

Hej Jonas, Stort tack för det fina omdömet! Hoppas att ni kommer trivas i er nya lägenhet! Vi hörs. Hälsningar Stefan

ANDERS L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby Centrum

Inga problem. Allt funkade bra även om det tog tid att sälja.

Hej Anders, Tack för rekommendationen! Vänligen Stefan

Hi Nittiya, Thank you very much for that kind review! Best Regards Stefan

Stort tack för de fina orden Arap! Uppskattas verkligen! Vänligen Stefan

Karin P
Hässelby Strand

Stefan är kunnig, engagerad och återkom snabbt vid frågor. Vi kan varmt rekommendera honom. Karin

Svar från Stefan Berglund

Hej Karin, Tack så jättemycket för så fina och värmande ord! Ha det så bra så hörs vi framöver. Vänliga hälsningar Stefan

Svar från Stefan Berglund

Hej Valentine, Stort tack för det fina omdömet! Så kul att höra att du är nöjd med mitt arbete! Vänliga hälsningar Stefan

Anna Victoria Sofia D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Villastad

Stefan var saklig, kunnig och gav fin service 🙂

Svar från Stefan Berglund

Hej Anna, Härligt att höra! Stort tack för den fina rekommendationen:)! Vänligen Stefan

Mats S
Nälsta

Lugn och trevlig. Återkom snabbt när man hade frågor. Kan varmt rekommendera honom.

Svar från Stefan Berglund

Hej Mats, Vad roligt att höra! Bockar och bugar för den fina Recon! Vänligen Stefan

Ulla R
Nälsta

En duktig , sympatisk och oerhört trevlig mäklare som vi kan rekommendera varmt

Svar från Stefan Berglund

Stort tack för de fina och vänliga orden! Det värmer att höra! Bästa hälsningar Stefan

Svar från Stefan Berglund

Hej Mikael, Stort tack för det fina omdömet! Det uppskattas väldigt mycket! Bästa hälsningar Stefan

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Carl A
Hässelby Södra Villastad

Sålde villa mitt under Coronakrisen: Knepigt läge, stor osäkerhet! Stefan bevarade lugnet och hjälpte oss att ändå göra en hyfsad affär. Vi blev bra bemötta och vi tyckte att Stefan levde upp till alla våra förväntningar.

Svar från Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Hej Carl, Kul att ni är nöjda med mitt arbete och att jag levde upp till era förväntningar! Vi har haft ett riktigt bra samarbete tycker jag! Stort tack! Vänligen Stefan

Katarina A
Hässelby Södra Villastad

Vi är utomordentligt nöjda med Stefans insats vid försäljning av vår villa i Hässelby Villastad. Han är pålitlig och har fingertoppskänsla för anpassning av bemötande av människor. Han lyssnar, förstår och tillmötesgår våra önskemål. Rekommenderas varmt!

Svar från Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Hej Katarina, Tack så mycket för de fina orden, det värmer verkligen! Vi har haft ett riktigt trevligt samarbete hela vägen. Ha det bra så hörs vi snart igen! Hälsningar Stefan

Niklas C
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Stefan var säljande mäklare av huset vi köpte. Upplevde honom som mycket kunnig, seriös och med god kommunikativ förmåga. Så långt ifrån en "säljare" som man kan komma, vilket uppskattades. Kan varmt rekommendera Stefan som mäklare!

Svar från Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Hej Niklas! Jag hoppas att ni trivs bra i ert nya fina hus. Vad roligt att du tycker att jag gjorde ett bra jobb och kul att få en så trevlig rekommendation! Ta hand om er så hörs vi längre fram. Vänligen Stefan

Nicole M
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi köpte ett hus som Stefan sålde. Vi är nöjda med hur Stefan hanterade försäljningen.

Svar från Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Hej Nicole, Tack för en fin reco, det uppskattas! Hoppas att ni har kommit i ordning i huset och att ni mår bra! Hälsningar Stefan

Eva E
Spånga - Solhem

Hjälpte oss att sälja vår villa. Han har hela tiden varit hjälpsam och tillgänglig och bemött oss på ett bra och trevligt sätt.

Hej Eva, Tack för de fina orden! Vi ses snart igen. Bästa hälsningar Stefan