Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping – Sveriges största bobutik!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din fastighetsaffär. Därför finns vi på plats lokalt med utgångspunkt från Sveriges största bobutik i Jönköping och våra filialer i Gränna och Habo. Och tack vare våra många medarbetare har vi service, erfarenhet och kunskap i mängder.
Välkommen förbi någon av bobutikerna eller kontakta oss genom svenskfast.se.
Välkommen förbi någon av bobutikerna eller kontakta oss genom svenskfast.se.
Utmärkelser
3478 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt sätt! Han lyssnade var lyhörd och skötte allt väldigt professionellt! Jag kan verkligen rekommendera Fredrik både om du vill sälja eller köpa en lägenhet eller ett hus, man känner sig trygg!
Vänliga hälsningar Christina -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Kan bara eller finns bara ett svar,,,
Proffsig samt mycket trevligt bemötande. -
Mycket bra mäklare, proffsig och hade mkt bra kommunikation och återkopplar snabbt. Kändes mkt tryggt med Johan under hela försäljningen.
Rekommenderar varmt -
köpte sin lägenhet med hjälp av Magdalena Stoor en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Hon är toppen, hon har 10 pöung på allt från mig 😂
Mvh Samir -
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Bra bemötande smidig och snabb i alla frågor.
Vi känner förtroende för honom. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Magdalena Stoor en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Trevlig glad och positiv , tillmötesgående mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Jättebra allt som rörde bostaden och Johan är bra som mäklare lättsam och tillmötesgående
sålde sin lägenhet med hjälp av Kim Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Snabb o bra hjälp vid försäljningen…kan varmt rekommendera Kim.
Trevlig och lugn mäklare, hjälpte oss galant vid försäljning av vår lägenhet.
Otroligt trevlig och proffsig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Topp mäklaren bästa service bra tippat
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Professionell attityd och trevlig bemötande. Mäklaren gav en öppen och trygg intryck. Jag fick en känsla att han ville våran bästa. Både jag och min man är mycket nöjda. Behöver vi hjälp vid bostaden igen så blir det Christian vi vänder oss till. Tack för gott samarbete!
sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Hagejärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Väldigt nöjd med Fredrik. Allt flöt på hur bra som helst. Så han är en toppenmäklare, som jag kan rekommendera
Trots svåra tider på marknaden så har Christian haft tålamod och vart positiv samt lyckades sälja vårt radhus till ett bra pris
sålde sitt hus med hjälp av Nicholas Palm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Bra bemötande och förståelse för vår situation!
Han förmedlar trygghet som är väldigt viktigt. Bra på återkoppling och känns väldigt transparent. Vi kan starkt rekommendera Christian.
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hagejärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Väldigt trevlig och hjälpsam. Ärlig och bra att ha att göra med
köpte sitt hus med hjälp av Nicholas Palm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Nicholas är trevlig, kunnig och tillmötesgående i alla steg av husköpet. Snabb att svara på frågor och att förmedla information mellan säljare och köpare. Kan starkt rekommendera Nicholas från en köpares perspektiv!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Positivt bemötande och en smidig affär. Min sambo som haft den mesta kontakten men allt har funkat kanon.
Johan var väldigt tillmötesgående och tog sig tid för oss på visningen. Han var kunnig och hade svar på de flesta frågorna.
Lugn, trygg och var mån om att alla skulle få komma till tals, både säljare och köpare. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Mycket bra.
Då min första mäklare sa upp sig så tog Johan an sig mitt ärende direkt och lyckades få den såld. Mycket hjälpsam och svara alltid i telefonen.
Samt så blev det lite strul dagen den skulle säljas med banken osv men Johan krigade på och i slutändan löste sig allt. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Vi är helnöjda med Johan som vår mäklare, lätt att få kontakt med och återkom alltid med snabba svar. Affären gick oerhört snabbt i lås. Johan kan vi rekommendera
sålde sin stuga med hjälp av Nicholas Palm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Upplever Nicholas som positiv, driven och engagerad. Tänker på ett innovativt och bra och sunt sätt. Är jordnära och upplevs vara sig själv i kontakter. Rekommenderas verkligen.
Proffesionellt bemötande. Förväntat pris uppnåddes. Smidig affär.
köpte sin lägenhet med hjälp av Kim Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Kim har på ett informativt och sakligt sätt hållit oss uppdaterade från det att vi anmält oss till visningen av bostaden. Han är en trevlig person och med en professionell distans i bemötandet.
Förväntar oss att vi ända fram till övertagandet av bostaden kommer att ha samma upplevelse om några frågor uppstår under tiden. -
köpte sin stuga med hjälp av Nicholas Palm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Jag upplever Nicholas Palm som en mycket kunnig mäklare,ger stabilitet och trygghet i affären.Mjuk och vänlig i bemötandet.
Känner mig nöjd. -
Professionell, trevlig och lyhörd mäklare.
Proffsig, påläst och smidigt att ha att göra med. Bra på att återkoppla snabbt. Ordning och reda. Rekommenderar gärna Johan vidare till andra.
Mycket trevlig mäklare!
Ödmjuk med ett vänligt bemötande.
Man kände sig trygg under hela försäljningen. -
Tycker att Johan har haft ett väldigt bra bemötande, lugn och tillmötesgående. Mån om att lyssna in, ger fakta tillbaka. håller kontakten bra, ger förtroende. Så bra att vi kan hålla kontakten via mail också, vilket ger snabba svar. Lugn och sansad vid budgivningens process. När vi igår skrev på alla papper med köparen så bemöter han oss alla fint med sin stora kunskap och väl förberedd. Han är också en glad kille som skrattar och lättar upp. Kan varmt rekommenderas!!
Vi har blivit väldigt bra bemötta av Magdalena. Hon var kunnig och hade bra koll på det mesta som rörde lägenhetsförsäljningen. Magdalena var engagerad och uppdaterade oss fortlöpande. Ett snabbt avslut var mycket positivt för oss.
Engagerad mäklare. Trevlig. Tog lång tid att sälja men Johan ansträngde sig verkligen och gjorde allt han kunde tills vi fick det sålt
Svarar snabbt, bra information trevlig
sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ellen är fantastisk person på så många sätt. Hon är driven men ödmjuk inför uppgiften hon har. Hon tänker på mig som person och de svårigheter som jag haft och har. Ellen får 5/5 av mig och jag vet att den där medaljen snart blir fler.
Blev bemött av en mäklare med stor yrkes kunskap och gav ett fint förtroende, lyssnade in vad jag tyckte och ville, men guidade mej i rätt riktning. Skulle verkligen rekommendera honom.
Mycket proffsig! Alltid väl bemött och har aktivt jobbat för att få till bästa lösningen för alla parter.
Riktigt bra! -
Proffsig, trevlig & väldigt tillmötesgående
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ramsin har gett oss en trygg guidning genom vår lägenhetsförsäljning, han har återkopplat och varit tillgänglig för frågor och diskussioner. Vi rekommenderar honom gärna.
//Christoffer och Emma -
En trevlig och lättsam kontakt med mycket kunskap tyckte jag.
Intresserad och engagerad, snabb och kunnig.
Alla upplysningar var lätt att få fram.
Det kändes inte alls som han pressade på för att få sälja
utan han kunde invänta rätt tillfälle och rätt tidpunkt.
Fredrik etablerade en kontakt med en bank som kunde bistå med råd. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ramsin var helt toppen! Han är hjälpsam och lyssnar verkligen på sina kunder.
Han försöker vara till lags för både säljaren och kunden och det är så tacksamt. Rekommenderar starkt! -
Bra o smidig . Kunnig och hjälpsam .
Vi har varit supernöjda med Johan! Lugn och trygg ☺️
Hade kanske uppskattat att han som mäklare hade varit mera drivande .
sålde sitt hus med hjälp av Peter Linderfalk en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Peter är vänlig och mycket hjälpsam. Han svarade alltid tålmodigt på våra frågor och guidade oss väl under köp och försäljning. Han lyssnade på våra önskemål och inkluderade dem i sin handlingsplan för försäljningen av vårt hus. Tack!
En otroligt lugn och förtroendeingivande mäklare som hanterade vårt ärende på ett föredömligt sätt. Han är inte så på och ”säljig” som många andra mäklare kan vara samt att han har en förståelse för både köparen och säljarens sida! Kan rekommendera Christian starkt!
Hjälpsam och ett bra bemötande från första stund. Christian gjorde allt för vårt bästa! Han förtjänar bästa betyg.
Blev trevligt bemött. Fick förtroende för honom , han var kunnig i arbetet. Försäljningen gick snabbare än vi hade trott. Vi är väldigt
nöjda med Nicholas Palm. -
köpte sitt hus med hjälp av Peter Linderfalk en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Lugn, trygg, saklig och förtroende ingivande
Professionell, kunnig och mycket trevlig! Peter ger ett lugnt intryck och var tydlig hela vägen genom husaffären.