Magdalena Stoor
Magdalena Stoor är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Magdalena Stoor har varit registrerad mäklare sedan 2010-10. Magdalena Stoor har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.7. Magdalena Stoor har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 84% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
43 omdömen om Magdalena Stoor
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Magdalena Stoor en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Hon är toppen, hon har 10 pöung på allt från mig 😂
Mvh Samir -
sålde sin lägenhet med hjälp av Magdalena Stoor en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Trevlig glad och positiv , tillmötesgående mäklare.
Professionell, trevlig och lyhörd mäklare.
Vi har blivit väldigt bra bemötta av Magdalena. Hon var kunnig och hade bra koll på det mesta som rörde lägenhetsförsäljningen. Magdalena var engagerad och uppdaterade oss fortlöpande. Ett snabbt avslut var mycket positivt för oss.
Magdalena har varit tydlig och tillgänglig under den tid vi haft kontakt.
Jag upplevde Magdalena som balanserad, trygg och förtroendeingivande vilket var viktiga egenskaper för mig. Hon var ett stort stöd med vägledande råd under hela processen.
Proffsigt och enkelt.
Svarar alltid i telefon och är alltid ärligt👍🏼 -
Jag kände mig väldigt trygg med Magdalena, mycket trevlig och lätt att ha med att göra.
Hon lotsade oss igenom hela processen på ett bra sätt. -
Tydlig, trevlig och smidig. Lätt att få tag på.
Blev med ett professionellt förhållningssätt, tydligt och att men som kund fick den information som man efterfrågade. Återkopplade efter det som bestämdes. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare vid bostadsaffär.