Patrik Ekman
Patrik Ekman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Patrik Ekman har varit registrerad mäklare sedan 2011-04. Patrik Ekman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.7. Patrik Ekman har haft 34 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 73 Läs vad Patrik Ekman
sålde sitt hus med hjälp av Patrik Ekman en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Trevlig, lugn kille med koll på läget.
Han levde upp till de förväntningar vi hade. -
Vänlig
Bra
Duktig och trevlig kunnig -
köpte sitt hus med hjälp av Patrik Ekman en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Verkar proffesionell och har ett bra bemötande
Bra bemötande från första samtal till avslutad affär.
Påläst när det gäller område och fastigheten. -
Vi känner vi blev bra bemötta och en va ska man säga rättvis mäklare
Patrik är en trevlig och inlyssnande person. han återkommer när han sagt det även om det kan ta någon dag ifall han har mycket att göra. han har skött vår försäljning på ett föredömligt sätt. // Andreas
Patrik var duktig på att se potentialen i vårt hus och lyckades marknadsföra det på ett mycket bra sätt. Detta ledde fram till att vi fick, vad vi tyckte, helt rätt köpare. Det blev en smidig affär för oss.
Patrik har varit hjälpsam och svarat på många av våra frågor.
Vi rekommenderar honom på det varmaste.
Eva och Carl-Johan -
Vi blev bemötta på bästa sätt av mäklaren. Vi blev informerade under tiden om vad som hände.
Vi visste inte riktigt vad vi kunde förvänta oss, men är helnöjda.
Vi var lite oroliga i början, så det var skönt att Patrik var lugn.
Försäljningen gick både fort o smidigt.
Tack! -
Väldigt kunnig i sitt område samt väldigt engagerad.
Trevlig och informativ med hus och klienter.