Jag är väldigt nöjd med Cornelia som mäklare. Hon har varit proffsig, hjälpsam och lätt att få tag på under hela försäljningsprocessen. Jag har känt mig trygg med henne och allt har gått smidigt. Kan verkligen rekommendera henne!
Cornelia Ågren
Cornelia Ågren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Cornelia Ågren har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Cornelia Ågren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Cornelia Ågren har haft 37 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
50 omdömen om Cornelia Ågren
Trevligt bemötande. Tillgänglig. Tydlig och korrekt.
Ett positivt o engagerat bemötande. Mäklaren beskrev o gav information o svarade på frågor som kom upp. Engagerad mäklare som lyssnar på sin kund o kommer med råd o information som är viktiga utifrån kundens perspektiv.
Det var ett snabbt första möte på visningen och därefter snabbt beslut om budgivning som ändå kändes betryggande med Cornelias lugna röst i telefonen. Resultatet blev tack vare det till min fördel.
Hon är en duktig mäklare och ta sig tid för sina objekt, men andra ord En duktig mäklare
Trevlig, professionell och gav ett otroligt bra bemötande i alla lägen.
Vår mäklare var proffsig, tydlig och gjorde försäljningen smidig!
Mycket trevlig kompetent mäklare som vill både säljare och köparens bästa.
Cornelia var trevlig , kunnig och hade ett trevligt lugnt bemötande. Vår affär gick snabbt och vi möttes köpare och säljare i budgivningen med Cornelia som hjälp. Hon hade full koll på lägenheten hon skulle sälja och vi är väldigt nöjda med visningen. Lena
Hon skötte fastighetsförsäljningen mycket bra