Johan är proffsig, lugn, kommunikativ och tillgänglig när man än behöver. Fick igenom en bra affär i dessa tider. Stort tack!
Johan Gustavsson
Johan Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Johan Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johan Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 332 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Gustavsson har haft 55 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
332 omdömen om Johan Gustavsson
Tillmötesgående, lätt att prata med. Lyssnade
Tack Anette för din rekommendation. Grattis till ditt köp!
Mycket nöjd med allt. Smidig att ha och göra med.
Tack Nils! Grattis till försäljningen.
Proffsig, flexibel och lättillgänglig mäklare
Tack Axel för din rekommendation!
Trevligt bemötande, håller hela tiden kontakten så man känner sig trygg i försäljningen.
Tack så mycket Jannica för din rekommendation. Så roligt att hjälpa dig igen!
Mycket trevligt bemötande. Kunnig, erfaren och har ett stort kontaktnät. Återkopplar snabbt. En mycket seriös och professionell mäklare.
Tack så jättemycket för din fina rekommendation Peter! Grattis till din försäljning
Johan Är en mycket trevlig, kunnig och professionell mäklare. Han är kommunikativ och strukturerad. Johan svarar snabbt och bra på frågor. Material och dokument är väl förbereda innan visningar och möten. Vi rekommenderar Johan som mäklare.
Tack för er fina reco Andreas och tack för trevligt bemötande!
Fantastiskt mäklare. Bra och förtroendeingivande bemötande vilket skapar lugn genom hela processen.
Tack så jättemycket för din rekommendation Gustav!
Johan är en mycket seriös och engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla och informera både på mobil och mail. Han ser till både köpare och säljares intressen. Johan levde väl upp till våra förväntningar och försäljningen gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar honom med glädje! Med andra ord är vi mycket nöjda. . Kenneth & Linda Johansson
Tack så jättemycket för er rekommendation Kennet och Linda. Ett nöje att få hjälpa er med er försäljning!
Blev bemött på ett trevligt och tryggt sätt. Tycker att mäklaren levde upp till mina förväntningar genom att på ett lugnt sätt förmedla mellan mig och säljare. Sammanfattat är jag nöjd med mäklaren.
Tack så mycket Viktor för din rekommendation. Stort grattis till ditt köp!