Johan Gustavsson

Johan Gustavsson

Johan Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Johan Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johan Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 332 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Gustavsson har haft 55 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

332 omdömen om Johan Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2019
Mirna A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Munksjöstaden

Johan är proffsig, lugn, kommunikativ och tillgänglig när man än behöver. Fick igenom en bra affär i dessa tider. Stort tack!

Anette W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Jönköping - Söder

Tillmötesgående, lätt att prata med. Lyssnade

Svar från Johan Gustavsson

Tack Anette för din rekommendation. Grattis till ditt köp!

Nils N
Jönköping - Söder

Mycket nöjd med allt. Smidig att ha och göra med.

Svar från Johan Gustavsson

Tack Nils! Grattis till försäljningen.

Axel K
Jönköping - Öster

Proffsig, flexibel och lättillgänglig mäklare

Svar från Johan Gustavsson

Tack Axel för din rekommendation!

Jannica E
Jönköping - Söder

Trevligt bemötande, håller hela tiden kontakten så man känner sig trygg i försäljningen.

Svar från Johan Gustavsson

Tack så mycket Jannica för din rekommendation. Så roligt att hjälpa dig igen!

Peter D
Bäckalyckan

Mycket trevligt bemötande. Kunnig, erfaren och har ett stort kontaktnät. Återkopplar snabbt. En mycket seriös och professionell mäklare.

Svar från Johan Gustavsson

Tack så jättemycket för din fina rekommendation Peter! Grattis till din försäljning

Andreas R
Bäckalyckan

Johan Är en mycket trevlig, kunnig och professionell mäklare. Han är kommunikativ och strukturerad. Johan svarar snabbt och bra på frågor. Material och dokument är väl förbereda innan visningar och möten. Vi rekommenderar Johan som mäklare.

Svar från Johan Gustavsson

Tack för er fina reco Andreas och tack för trevligt bemötande!

Gustav A
Ekhagen

Fantastiskt mäklare. Bra och förtroendeingivande bemötande vilket skapar lugn genom hela processen.

Svar från Johan Gustavsson

Tack så jättemycket för din rekommendation Gustav!

Kennet J
Jönköping

Johan är en mycket seriös och engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla och informera både på mobil och mail. Han ser till både köpare och säljares intressen. Johan levde väl upp till våra förväntningar och försäljningen gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar honom med glädje! Med andra ord är vi mycket nöjda. . Kenneth & Linda Johansson

Svar från Johan Gustavsson

Tack så jättemycket för er rekommendation Kennet och Linda. Ett nöje att få hjälpa er med er försäljning!

Viktor T
Jönköping - Söder

Blev bemött på ett trevligt och tryggt sätt. Tycker att mäklaren levde upp till mina förväntningar genom att på ett lugnt sätt förmedla mellan mig och säljare. Sammanfattat är jag nöjd med mäklaren.

Svar från Johan Gustavsson

Tack så mycket Viktor för din rekommendation. Stort grattis till ditt köp!