Johan Agnesund

Johan Agnesund

Johan Agnesund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Habo

Johan Agnesund har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Johan Agnesund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 341 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Agnesund har haft 75 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

341 omdömen om Johan Agnesund

Sedan starten hos Reco 2023
Bertil B
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Sjöryd

Saklig lätt att få tag i kunnig tillmötesgående

Janet B
Sjöryd

Kunnig , lätt att få tag på.Tillmötesgående.

Irina R
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Hisingstorp

Bra engagemang, lättillgänglig, bra information om säljprocessen och mycket bra i kontakten med potentiella köpare!

Georgian R
Hisingstorp

Johan är en varm person som har tållamod att förklara allt i kontrakten och försöker vara tillgånligt för alla frågor som dycker upp.

Henrik O
Västerkärr

Trevligt och proffsigt bemötande. Levde upp till förväntningarna och löste en trygg affär.

Jonas N
Bankeryd

Johan har varit väldigt smidig att ha och göra med!

Berith D
Bränninge

Har inte varit i denna situation på många år så jag kan inte med bestämdhet uttala mej Men det gick bra till Inga konstigheter som jag ser det Återstår fortsättningen som jag hoppas löser sej på samma sätt

Martin G
Stora Kärr

Jag har bara blivit bemött på ett oerhört proffesionellt och förtroendeingivande sätt av Johan. Han har guidat mig väl genom hela processen och jag skulle verkligen rekommendera andra att både köpa och sälja hus med Johan!

Tore Gert Ove L
Stora Kärr

Proffsig och saklig har ett stort nätverk med kontakter

Thomas S
Hisingstorp

Det har fungerat mycket bra med Johan som mäklare vid försäljning av mitt hus.