Johan Agnesund

Johan Agnesund

Johan Agnesund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Habo

Johan Agnesund har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Johan Agnesund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Agnesund har haft 35 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-01 - 2023-08

220 omdömen om Johan Agnesund

Sedan starten hos Reco 2023
Tina M
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Fiskebäck

Bra och proffsigt bemötande! Mån om att båda parter skulle bli nöjda.

Rikard A
Fiskebäck

Upplevde Johan som varm, trygg och enkel att prata med, samtidigt som han gav ett professionellt intryck som mäklare, så kunde man prata med honom som att det vore ens granne. Vi gick in med helt "vanliga" förväntningar vid visningen men Johan visade på vilka möjligheter vi hade för både affären i sig samt huset. Kortfattat ett riktigt bra bemötande och han tog sig tiden för oss både i kontakt per telefon samt en extravisning av fastigheten.

Thomas J
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Agnesund en del av Svensk Fastighetsförmedling Habo
Mölekullen

Väldigt engagerad och proffsig. Tillmötesgående. Fanns alltid tillgänglig om man behövde fråga något.

Christine W
Bränninge

Daniel S
Bränninge

Johan är duktig och professionell i sitt bemötande med både säljare och potentiella kunder. Vi är nöjda med Johan som mäklare under vår sälj process.

Frida B
Stora Kärr

Johan var transparent och ett gott bemötande. Fokus på att hitta en lösning som både säljare och köpare var nöjda med, win-win. Lätt att få tag på och enkel öppen dialog.

Richard A
Axamo

Bra och smidig lätt att samarbeta med.

Peter L
Axamo

Johan var mycket lyhörd och svarade på alla våra frågor samt återkopplade snabbt via mail och sms. Kan inte bli bättre !

Bo Göran Orvar A
Trånghalla

Han uppträdde professionellt och visade stort tålamod med våra frågor och tvivel. Han tvivlade aldrig på en lyckad försäljning och fick rätt.

Malin H
Mölekullen

Väldigt trevlig och kunnig. Förklarade och gick igenom allt väldigt tydligt. Gjorde vårt husköp väldigt smidigt. Skulle absolut rekomnedera Johan till andra.