Trevlig, trygg och bra kommunikation!
Fredrik Hagejärd
Fredrik Hagejärd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Fredrik Hagejärd har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fredrik Hagejärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 603 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Hagejärd har haft 74 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
603 omdömen om Fredrik Hagejärd
Fredrik har ett mycket trevligt och kompetent bemötande. Har god lokalkännedom och upplever att han är lyhörd inför bägge parter!
Jag är mycket nöjd med Fredrik Hagejärd. Han var professionell, hjälpsam och engagerad genom hela köpprocessen. Tack vare hans stöd gick allt smidigt och jag känner mig väldigt nöjd med mitt husköp. Jag kan varmt rekommendera honom.
Bra bemötande, regelbundna återkopplingar, lätt att nå, trevlig.
Vi är väldigt nöjda med Fredrik, vår mäklare. Han är kunnig, ödmjuk och alltid lyhörd för våra behov. Med stort tålamod och humor har han guidat oss genom hela processen och skapat trygghet i varje steg. Han är professionell, engagerad och lätt att samarbeta med- vi kan varmt rekommendera honom till andra.
Informativ. Har kontroll på processen. Tar tillvara på parternas resp intressen. Konstruktiv. Ytterst seriös och kompetent.
Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Fredrik Hagejärd som mäklare. Genom hela processen har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Fredrik var alltid snabb på att svara på frågor, tydlig i kommunikationen och väldigt pålitlig i allt från visning till kontraktsskrivning. Det märktes att han verkligen brydde sig om både köpare och säljare och såg till att allt gick smidigt och professionellt till. Ett tryggt och engagerat stöd genom hela affären!
Hjälpsam och snabb med värdering av bostaden samt köpet
Pålitlig och erfaren mäklare som är tillmötesgående och väldigt duktig.
Vi köpte vårt hus via Fredrik och vi är supernöjda! Han gav ett väldigt tryggt och professionellt bemötande under hela processen!