Fredrik Hagejärd

Fredrik Hagejärd

Fredrik Hagejärd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Fredrik Hagejärd har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fredrik Hagejärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 411 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Hagejärd har haft 62 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

411 omdömen om Fredrik Hagejärd

Sedan starten hos Reco 2016
Lars P
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Hagejärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna - Söder

Trevlig, lugn och lätt att ha och göra med - allt fungerade sim det skulle i säljprocessen

Christian A
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hagejärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ölmstad

Väldigt kunnig inom sitt yrke och en trygg ledsagare genom en ganska påfrestande process.

Karl Olof Henry P
Ölmstad

Jag hade ett försäljningsärende för ca 7 år sedan och det var naturligt att ha Fredrik även denna gång. Han förklarar situationen så att man förstår och det känns att han lyssnar in vad jag har att meddela 👍👍

Elisabet E
Ljungarum

Min man och jag, upplevde Fredrik Hagejärd som ödmjuk och mycket professionell i försäljningen av vårt hus. Vi kände oss trygga i turerna kring budgivningarna och kommer att rekommendera honom varmt. Elisabeth och Bengt Erneborg

Evelin A
Ölmstad

Mycket bra och professionellt bemötande. Vi kände oss trygga hela vägen. Fredrik visade tydligt vad som krävdes för att både vi som säljare och köpare skulle ha full koll på läget!

Samuel G
Ljungarum

Vår erfarenhet av Fredrik Hagejärd är bara positivt. Väldigt engagerad, positiv. och tillmötesgående Han löste det som tycktes omöjligt.. Vi rekommenderar varmt Fredrik

Oscar K
Kättilstorp

Professionell och kunnig. Kan rekommendera Fredrik till andra.

Igor K
Kättilstorp

Levde väl upp till förväntningarna, mycket trevlig och bemötande. En trygg guide genom ett stort beslut i våra liv!

Josefin H
Norrahammar

Väldigt trevligt bemötande och härlig att ha att göra med! Vi känner säljaren och hade kontakt med Fredrik först vid budgivning. Trots semester gick det alltid att nå honom. Överenskommelse av pris och kontraktsskrivning skedde under hans semester, så flexibel och sa att det inte var några problem alls!

Sofie T
Norrahammar

Vi är väldigt nöjda med Fredrik. Han lyssnade snabbt in våra önskemål och har varit ett viktigt bollplank för oss i processen att sälja vårt hus. Kan varmt rekommendera Fredrik!