Ellen Nylén

Ellen Nylén

Ellen Nylén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Ellen Nylén har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ellen Nylén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Ellen Nylén har haft 43 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

71 omdömen om Ellen Nylén

Sedan starten hos Reco 2022
Lars J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Hisingstorp

Trevligt och positivt samarbete med Ellen. Ellen är också kunnig och drivande i de konkreta frågorna som berör ett förvärv av en bostadsrätt.

Nils W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Jönköping

Sent på kvällen Så ringde jag på Ellen Vi behövde en strategi Hon levererade med god energi Vi fotade och greja Så Ellen kunde speja Det var snart dags att leverera Och Ellen kunde ej överprestera mera Tack för allt du gjort för mig Du är en riktig stjärna till mäklartjej

Siv S
Strandängen

Min uppgift är att som god man för underårig företräda denna vid köp av bostadsrätt. Ellens bemötande är utan anmärkning. Inga problem vid underhandskontakter i anledning av godman-skapet då det uppkommit speciella frågor. Undertecknad har som god man stor erfarenhet av olika situationer i samband med främst för- säljningsuppdrag så mitt omdöme är välgrundat! Siv Söderström

Elsa H
Jönköping - Öster

Ellen var tillmötesgående, smidig och professionell genom hela processen. Jag kände mig väldigt trygg med henne och är jättenöjd med resultatet av min försäljning.

Markus S
Jönköping - Söder

Ellen är superpositiv och trevlig samt har god och tydlig återkoppling.

Lennart S
Jönköping - Söder

Hej Vi tycker att Ellen har varit en fantastisk mäklare som har gjort allt för att sälja våran lägenhet. Alltid trevlig och har ställt upp med visningar när som, även utanför de visningstider som fanns, Även då hon var ledig och körde från en fin spaupplevelse . Jätteduktig! Kommer, om tillfälle ges, anlita henne fler gånger. Med vänlig hälsning, Lennart Strandberg

Wilma A
Kortebo

Superbra. Trevlig och duktig mäklare. Mycket nöjd. Fått bra och proffsig hjälp. Flexibel

Ludvig W
Torpa

Ellen gjorde ett jättefint jobb när hon sålde vår lägenhet. Hon var tillgänglig genom hela processen, gav goda råd och var så trevlig att ha att göra med. Kan rekommendera starkt!

Rebecka I
Kålgården

Vi är väldigt nöjda med Ellens hjälp vid försäljning av vår lägenhet 😊

Gunilla S
Bäckalyckan

Ett stort driv och en fantastisk säljare. Säkert lika bra om man är köpare också. När vi satt o skulle bestämma överlåtelsedatumet och vi hade ställt in oss på 31 mars, tvekade köparna och ville ändra överlåtelsen till april. Ellen skrev 7 april, men tittade upp och SÅG att jag inte riktigt var nöjd. Då sa hon det och frågade om köparna inte kunde komma 31 mars. Det tar ju bara nån timme. Jovisst sa dom då och hon svepte med sitt tippex över datumet 7 april, så det blev 31 mars. Kanske en detalj i hela den stora...