Ellen Nylén
Ellen Nylén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Ellen Nylén har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ellen Nylén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 5.0. Ellen Nylén har haft 19 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
16 omdömen om Ellen Nylén
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ellen är fantastisk person på så många sätt. Hon är driven men ödmjuk inför uppgiften hon har. Hon tänker på mig som person och de svårigheter som jag haft och har. Ellen får 5/5 av mig och jag vet att den där medaljen snart blir fler.
Mycket proffsig! Alltid väl bemött och har aktivt jobbat för att få till bästa lösningen för alla parter.
Riktigt bra! -
En trevlig och lättsam kontakt med mycket kunskap tyckte jag.
Trevlig bemötande. Blev alltid lyssnat och hört. Behandlades alltid med respekt.
Lätt tillgänglig. Svarar snabbt på frågor. Är supernöjd! -
Ellen gjorde o gör ett grymt jobb, vi satt i en sits där vi hade vår mammas lägenhet att ta tag i med allt vad det innebär. Ett fantastiskt bemötande både proffsigt o mänskligt där hon drog i sina trådar och kom tillbaka så snabbt o smidigt. Vi känner ett stor förtroende o önskar henne allt gott.
Jättenöjd med Ellen som mäklare. Allt gick smidigt och hon var hjälpsam.👍👍
köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ellen var riktigt trevlig och hade ett superbra bemötande. Hon har hjälpt oss genom hela processen och är duktig i det hon gör.
Ellen var super att ha och göra med. Smidig kommunikation och ett bra bemötande. Kan absolut rekommendera henne👍
Tillgänglig och var lätt att få tag på. Gick smidigt. Positiv.
Ellen är en väldigt trevlig, driven, pålitlig mäklare med härlig energi.
Vi är väldigt nöjda med vår försäljning med Ellen.