Linn är rak och tydlig, duktig mäklare
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Gävle? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har full koll på Gävle, både som bostadsmarknad och hemort. Vi vet hur bussarna går, var närmaste skola finns och har potentiella köpare och säljare i vårt kontaktnät. Vi hjälper dig som vill sälja med allt från värdering via styling och...
2505 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sedan starten hos Reco 2016
Jag är nöjd med vårt samarbete både i planeringsstadiet med upplägg m.m. och i själva säljprocessen . Tryggt intryck ned mycket erfarenhet men samtidigt lyhörd för mina tankar.. Bra tempo och respons när det blev skarpt läge. .
Kunnig Lyhörd Noggrann Gott bemötande Trygg
Trevligt och kunnigt bemötande. Tillgänglig även sent på kvällen.
Eva är en rutinerad och trygg mäklare. Hon har hållit mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen och rodde snyggt i land försäljningen i tider av stiltje på bostadsmarknaden
Tack Anna för det fina omdömet! /mvh Eva
Linn är påläst och inger trygghet. Hon har uppdaterat oss löpande under hela processen. Vi rekommenderar verkligen henne för nya uppdrag.
Lätt att ha med att göra, lättillgänglig och trevlig.
Skulle lika gärna kunnat vara jag som gett dig ett omdöme Mattias!
Jag blev mycket trevligt bemött av Linus.Upplever Linus som mycket duktig fastighetsmäklare.
Tack för fint omdöme Kerstin!!
Lite för tidigt ge slutbetyg men bra så här långt!
Lugn, cool, men oerhört målmedveten och rutinerad, Sällan stöter man på en säljare som han faktiskt är, först ska han ju sälja sitt uppdrag till oss, sedan objektet till spekulanterna, som inger ett sånt förtroende. Det är andra gången vi anlitar honom, Gävles bästa mäklare, Jens Bengtsson!
Blir alldeles tagen av den fina recensionen! Men det krävs 2 för att dansa och du och Lotta var en fröjd att bjuda upp!
Ett mycket bra bemötande & en mycket bra visning. Bra kommunikation & väldigt proffsigt hanterat från visning tills att köpet blev klart.
Härligt att Ni är nöjda Petra! Superfint hus Ni köpte!
Linn skötte både kontakt och affären på ett exemplariskt sätt, mycket proffessionel och inlyssnande mot våra behov.
Magnus var en trevlig, engagerad och flexibel mäklare! Kan varmt rekommendera till andra.
För oss var det självklart att åter anlita Magnus vid vår försäljning av bostad. Utifrån hans kunnande och engagemang ger vi honom det bästa rekommendationer. Sivert & Monica
Professionell och trygg vägledning genom hela processen från säljtankar till kontraktsskrivning - även på en i övrigt svårnavigerad bostadsmarknad.
Tack för fint omdöme Jonas! Det tog lite tid, men skam den som ger sig.
Otroligt professionell mäklare, kan varmt rekomender honom!
Stort tack för fina ord Kevin!
Väldigt positivt, bra bemötande, tydlig och lätt att kommunicera med.
Trevlig och erfaren. Vet vad hon gör. Utstrålar tryckhet.
Tack för det, kul att höra att ni är nöjda och känt er trygga i processen! /mvh Eva
Vi är nöjda med vår försäljning av Krusbärsbägen 11 c.
Tack Christina och tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! /mvh Eva
Snabb affär & trevlig, lätt kommunikation
Tack, det gör mig glad att höra! /Hoppas att ni kommer att trivas i er nya lägenhet! /mvh Eva
Erika har varit så tillmötesgående och varit så proffsig att få affären att gå i lås. Vi har krånglat med tider hit och dit, men hon har hela tiden haft en fin ton till oss och inte visat att hon säkert knöt handen i fickan 1 eller 2 gånger. Vi visste att Erika är en bra mäklare men att hon var så grym och sydde ihop köpet på mindre än 2 veckor från första visningen det är vi supernöjda med. Allting flöt på bra, hon var tillgänglig kväll som helg för frågor och återkopplade snabbt
Tusen tusen tack Lena för ditt fina omdöme, det värmer verkligen! Tack för fint samarbete och förtroende, vi ses på från/tillträdet!
Jag skulle köpa ett hus med Linus som mäklare. Jag fick höra om att huset skulle säljas innan det lades ut på hemnet. Jag bad Linus kolla med säljaren hur mycket han skulle ha för att sälja det innan visning och inte lägga ut huset på hemnet. Jag fick ett pris och blev lovad att köpa huset om jag återkom och bekräftade priset under samma dag (fredag). Jag bekräftar det ett par timmar senare, och vi kommer överens om att skriva papper på måndag. Jag skulle få en bekräftelse på sms ifrån honom under fredagen kväll att det...
Jag upplever Eva som proffsig och seriös i sitt arbete. Jag har känt mig trygg att lämna över försäljningen av lägenheten till henne. Jag är mycket nöjd ! Mvh Sylvia Åsbrink
Tack Sylvia, det var roligt att höra att du känner dig nöjd och trygg med försäljningen! /mvh Eva
Tydlig information om köpprocessens olika steg. Konkreta råd kring kontakter med banken vad gäller överföring av köpeskilling vid övertagande. Föredömligt förhållningssätt i förhållande till mig som spekulant. Seriös, informativ och kunnig.
Tack för återkoppingen, så glad jag blir att höra! Hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad! /,mvh Eva
Utmärkt bemötande, saklig, bokad tid uppfylls, svarar konkret och kunnigt, snygg presentation, hjälpsam med extra information och extra visning, tydlig
Tack för den fina återkopplingen! Hoppas att du kommer att trivas i din nya lägenhet och välkommen till Gävle! /mvh Eva
En mäklare som verkligen kan sitt jobb, kunnig och väldigt trevlig. Ger ett väldigt seriöst och tryggt intryck.
Tack så mycket, kul att höra att du är nöjd! Hoppas att du kommer att trivas bra i din nya lägenhet! / mvh Eva
Eva är en väldigt vänlig och saklig person. Det märks att hon har varit i branschen länge då hennes proffsiga hantering var mycket skönt att luta sig mot, det är inte ofta man genomför en fastighetsaffär. Stefan Mattsson med fullmakt för Birgitta Mattsson
Tack för de fina orden, så glad jag blir att höra att ni känt er trygga i försäljningsprocessen! /mvh Eva
Helt fantastisk, överträffade alla förväntningar!
Jag tycker att Alexander Castro har bra erfarenhet för en mäklare. Han fick mig att förstå hur hus köpet går till. Alexander är en duktig mäklare och förstår mycket.
Mycket professionell mäklare !
Härligt att du är nöjd Richard!
Har aldrig någonsin träffat en så engagerad och förtroendeingivande mäklare. Högsta betyg på allt. Hittade den perfekta lägenheten för mig.
Vad glad jag blir att du känner så! Skam den som ger sig 😊
Ett proffs ut i fingerspetsarna. Rak, tydlig och effektiv. Kan starkt rekommendera Eva till dig som behöver en mäklare.
Tack Petra, så glad jag blir att höra! /mvh Eva
Glad och trevlig kille. Något oerfaren enligt mig, men det kommer ju med tiden. Vi fick vår lgh. såld så det är ju bra även om vi fick sänka priset.
Jätte trevlig och välbemötande, erbjöds på kaffe och var allmänt glad vilket vi gillade. Hade inte så många förväntningar men vi fick svar på alla frågor som vi ställde, köpet gick så bra och vi alla var glada och nöjda av bostaden :)
Tack, så roligt att höra att ni känner er nöjda! Hoppas att ni kommer att trivas i lägenheten! /mvh Eva
Eva är är praktisk, lätt att kommunicera och en expert i sitt arbete.
Tack, det var roligt att höra! /mvh Eva
Upplevde hela processen som öppen och pedagogisk. Väldigt nöjd!
Så glad att ni är nöjda och tack för förtroendet!
Mycket trevlig och kunnig. Han ger mig känslan av trygghet och lugn. Fick betalt över förväntan. Lite längre tid men det var där han visade lugnet, ”ta det lugnt” var hans ord till mig. Min köpare fick sånt bra intryck så att de gav sitt säljuppdrag till honom. Det tycker jag är ett bra betyg.
Jättetrevlig mäklare som har koll på läget! Första mäklaren jag träffar som inte försöker tvinga på ett köp.
Jonas ger ett seriöst intryck. Han är väldigt trevlig, rak och tydlig, håller inte på med några säljtricks eller snackar runt saker. Precis det man önskar av en mäklare när bostadsmarknaden ser ut som den gör just nu
Tack Jessica, kul att ni är nöjda med försäljningen och hoppas allt fortsätter vara bra i ert nya boende!
Han är tydlig och kreativ på ett trevligt sätt. Peppar bra under den tuffa konjunkturen. Där vi tillsammans är lyhörd och hittar väg fram till försäljning.
I en svårare marknad blev vi bemötta med en proffesionell attityd, peppande och stöttande fullt ut. Alexander är mycket duktig och jobbar med kundens bästa för ögonen. Rekommenderas!
Bra! Ingenting att klaga på, vi är nöjda med henne.
Tusen tack för en fin rekommendation och för att jag fick möjligheten att hjälpa till vid försäljningen! /Linn
Det var aldrig något sliskigt försäljarsnack. Linus var väldigt tydligt och rak. Då jag bad om hans personliga åsikt så fick jag den ocensurerad och ärligt.
Alltid lika roligt att få hjälpa till Martin!
Jag blev bemött på ett positivt sätt. Klara och tydliga besked. Överenskommelser hölls. Mina förväntningar byggde på tidigare kontakter med förmedlingen, vilka varit positiva. Sammanfattningsvis har jag inga klagomål . Mina upplevelser av mäklaren var mycket positiva!
Tusen tack Lillemor för ditt fina omdöme och för ett gott samarbete, det har varit en fröjd att få hjälpa till med din försäljning.
Lyssnade på mina önskemål.Ingav stort förtroende. också hade vi bra kommunikation samt att han var ständigt tillgänglig.
Tack så mycket Marika. Roligt att få hjälpa er med försäljningen!
God kunskap om marknadsläget, vilket är en förutsättning för att hitta rätt prislägen.
Tack Tommy för ditt omdöme och för ert förtroende!
Vi kan verkligen rekommendera Linus som är en professionell och effektiv mäklare. Alltid snabb återkoppling.
Tack för ett bra samarbete Johan! Hoppas att Ni har det bra på Gotland!
Väldigt Kunnig och duktig mäklare.
Tack för fint omdöme! Kajhuset blir kanon för Er!
Trevligt bemötande Positiv å glad Svarade på sms trots ledighet
Tack för värmande ord. Huset kommer passa er perfekt!
Trevlig bemötande snabb på återkoppling gällande frågor om fastigheten. Mycket bra genomgång vid kontrakt skrivning.
Tack för det Mattias. Glädjer mig med de fina orden!