Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Svensk Fastighetsförmedling Gävle

• BadgeTenYears
2 898

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Gävle? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har full koll på Gävle, både som bostadsmarknad och hemort. Vi vet hur bussarna går, var närmaste skola finns och har potentiella köpare och säljare i vårt kontaktnät. Vi hjälper dig som vill sälja med allt från värdering via styling och...

2898 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Sedan starten hos Reco 2016

Bernt B
Sålde sitt hus med hjälp av Jens Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hille

Jens Bengtsson har utfört ett gott arbete med vår husförsäljning och vi rekommenderar honom varmt. En skicklig, kunnig och inte minst trevlig mäklare som är socialt begåvad.

Stefan B
Hille

Jens är en bra och duktig fastighets försäljare.

Anna T
Köpte sitt hus med hjälp av Eva Erkers Löfstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Trevlig, snabb på att återkoppla, inte känslan av att man behövde jaga för att få svar på frågor.

Svar från Eva Erkers Löfstrand

Tack Anna, vad glad jag blir att höra att ni känner er nöjda! Hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hus! /mvh Eva

ANNA-LENA C
Sålde sitt hus med hjälp av Eva Erkers Löfstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Hela resan med Eva har så här långt varit toppen. Vid första besöket så gick hon tydligt igenom hur allt skulle gå till och svarade på frågor. Nu blev det en väldigt snabb affär efter första förhandsvisningen och det tackar vi för så klar. Skulle rekommendera Eva och Svensk Fastighetsförmedling "alla dagar i veckan"

Svar från Eva Erkers Löfstrand

Tack så mycket för det fina omdömet och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! /mvh Eva

Jens W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erica Stors en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

Kunnig , Trevlig och Korrekt.Detta är vår16 bostadsaffär.

Svar från Erica Stors

Tack Jens för ert omdöme. Tillslut nådde vi målet och jag hoppas att ni kommer trivas bra i er nya lägenhet! //Erica

Stefan G
Köpte sitt hus med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

En kunnig mäklare med ett bra bemötande och tog sig tid för alla frågor vi hade genom hela processen.

Lena J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Jag tog själv kontakt med Manne när jag skulle sälja. Detta för att jag varit på många visningar och upplevt att få mäklare är så framåt, trevliga och pålästa som Manne. Han är lika trevlig och glad mot säljare som spekulanter!

Peter W
Skrev om Erica Stors en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Erica har skött försäljningen av vår lgh helt exemplariskt. Visat engagemang och kunnande. Hela tiden hållit oss informerade om vad som händer. Vi är mycket nöjda med hennes arbete

Svar från Erica Stors

Stort tack för värmande ord och ett fint omdöme! //Erica

Jan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Castro en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Brynäs

Allt funkade bra, inflytt om 3 veckor. Hoppas dessa 3 v fungerar utan krångel.

Lars F
Sålde sitt hus med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Kunnig, erfaren och ärlig. Han ger inga falska förhoppningar och rekommendera utifrån kundens bästa.

Nina T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Manne har under några veckor såld två bostäder åt mig och jag har även köpt en lägenhet där Manne har varit mäklare. Allt detta har han gjort på ett fantastiskt sätt. Professinell, lydhörd och ödmjuk. Alltid tillgänglig och snabb i sina återkoppllingar. Manne får 10/10 och mina bästa rekommendationer.

Karin Å
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Finnharsfjärden

Mycket bra bemötande av Magnus och han är väldigt serviceminded. Snabb återkoppling på alla våra frågor och vi känner oss sedda och omhändertagna.på ett bra sätt.

Sara H
Stureborg

Erica är otroligt trevlig och professionell

Tack Sara för ett fint omdöme och värmande ord. Vi ses snart igen! /Erica

Gustav Per B
Villastaden

Väldigt trevligt bemött, glad och positiv men ändå rak och ärlig. Lätt att ha och göra med! Hade inte direkt några förväntningar, men allting flöt på bra utan några konstigheter. Smidigt, trevligt, tydligt!

Ann-Charlotte R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Lindbacka

Lätt att få tag på och vet mina behov och önskemål

Furuvik

Manne har ett proffsigt och ödmjukt bemötande. Väldigt tillgänglig och snabb i sina återkopplingar. Påläst om objektet. Jag har känt mig trygg under hela processen och kommer absolut välja Manne igen vid behov.

Carl-Henrik V
Harkskär

Mycket bra och seriös mäklare. Tar sig tid och stressar inte och lät oss titta i lugn och ro.

Iris E
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Finnharsfjärden

Jag är väldigt nöjd. Han ger ett lugnt och förtroligt intryck.

Anita S
Valbo

Jens har verklig gjort allt för att vårt köp och försäljning blivit av. Han har hållit kontakt och stöttat oss hela den här tiden. Ställt upp med lösningar så vårt köp/försäljning blivit av. Är kompetent och trevlig. Anita o Kjell.

Robert H
Stureborg

Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande

Tack Robert för ett fint omdöme. Vi ses snart igen! //Erica

Carolina L
Stigs Gård

Professionell och och mycket trevligt kille. Han levde väl upp till mina förväntning, att sälja snabbt till ett bra pris. Bra att vi kunde sköta mycket kommunikation via sms och telefonsamtal istället för Mail. Manne gjorde sammanfattningsvis ett suveränt jobb.

Anders H
Harkskär

Erfaren trevlig med ett positivt tänk, utstrålar ett lugn som behövs när det är så mycket som står på spel.

Emil B
Furuvik

Proffsigt bemötande samt en snabb affär!

Ritva S
Stigs Gård

Glad trevlig tillmötesgående. Kunnig och informativ. Lite för snabb att meddela att budgivning är klar. Som blev till vår fördel och tid bokas för kontraktsskrivning. För att dagen efter ändras och budgivning återupptas. Lite besvikna blev vi. Men det slutade med att vi vann budgivningen. Så glad för det men rekommenderar att vänta in och säkra intresserade.

Johanna O
Köpte en tomt med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse av Linus som mäklare. Han var professionell, lättsam och alltid hjälpsam genom hela processen. Han var tydlig i sin kommunikation, fanns tillgänglig för våra frågor och skapade en trygg känsla genom hela köpet. Det märktes att han verkligen brydde sig om att allt skulle bli rätt för oss. Rekommenderas varmt!

Roger V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Erika träffade vi vid en tidig visning av objektet. Vi träffades också vid en försäljning av en lägenhet som vi sålde. Full pott på mäklaren Erika. Hon levererade information som var relevanta för oss och anpassade det till vår erfarenhet av fastighetsaffärer. Hennes skills visade sig också vid mötet mellan köpare/säljare. Full pott också för människan Erika bakom yrkesrollen. Mjuk, inlyssnande och rolig 😉

Carina V
Söder

Sköter allt som en proffsig mäklare. Allt blir glasklart och enkelt med Erika som mäklare

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack för de fina orden och för fint samarbete!

Linnea S
Köpte sitt hus med hjälp av Jens Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Bra bemötande redan från första kontakt. Har också på ett proffesionellt och vänligt sätt följt och stöttat oss i våran bostadsaffär som förstagångsköpare. Tålmodig och besvarar alltid frågor.

Patrik S
Axmar

Manne fastighetsmäklare är trevlig, lugn och trygg. Med sin kunniga expertis hjälper han dig att hitta din drömfastighet och gör hela processen smidig och stressfri.

Nina T
Sålde sitt hus med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Axmar

Ett mycket trevligt bemötande. Alltid tillgänglig och snabba och tydliga återkopplingar. Kommer absolut att rekommendera Manne vidare.

Adam L
Hille

Smidig affär och tydlig med hur allt går till.

Aina R
Hamrångefjärden

Vi upplevde Jens Bengtsson som helt underbar. Intresserad, engagerad och hjälpsam. Vi anlitar gärna Jens igen vid försäljning av vår nya bostad. Vi är glada och tacksamma att vi fick Jens som vår mäklare. Sören och Aina Rossander

Therese M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Eva Erkers Löfstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Centralt

Mycket trevlig, kunnig och skicklig mäklare. Fick ett enormt positivt intryck när jag var på visningarna.

Svar från Eva Erkers Löfstrand

Tack Therese för det fina omdömet! Hoppas att du kommer att trivas i din nya lägenhet! /mvh Eva

Anders W
Sålde sin bostad med hjälp av Manne Pettersson Wallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gästrike-Hammarby

I mäklaruppdraget har Manne varit otroligt lyhörd, engagerad och uthållig. Trotts ett svårt och udda objekt har Manne drivit uppdraget på ett både proffsigt, flexibelt och väldigt engagerat sätt. Bemötandet och kommunikationen med mig som säljare har varit både proffsig, smidig och effektiv. Jag är mycket nöjd med det sätt Manne genomförde uppdraget och tog affären i hamn.

Rosa K
Olsbacka

Mycket trevlig och problemlösande mäklare! Alltid tillgänglig och glad! Rekommenderar starkt.

Henrik S
Olsbacka

Manne är engagerad och aktiv i processen för oss som säljare, han gav oss snabb respons när vi behövde snabba upp framdriften i försäljningen Vi är mycket nöjda då affären gick snabbt och smidigt. Det är enkelt och trivsamt i kommunikationen med honom.

Annika P
Hille

Bra bemötande, seriös. Gjorde allt han kunde och sålde vårt hus till sist trots en tid med inte allt för stort intresse av köpare. Bra jobbat. Vi är väldigt nöjda, har ingenting att klaga på.

Pär E
Söder

Driven och trevlig mäklare som fixar extra visningar utan problem.

Svar från Erica Stors

Tack Pär för ditt omdöme. Välkommen till Gävle och jag hoppas att du kommer trivas bra i lägenheten! //Erica

Mattias F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erica Stors en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Erica både sålde lägenheten till mig när jag flyttade in och sålde den åt mig när jag flyttade ut, Mycket bra mäklare, kan varmt rekommendera

Svar från Erica Stors

Tack för din rekommendation & förtroendet att hjälpa dig längs hela försäljningen! //Erica

Lars Urban B
Södra Hemlingby

Realistisk ,men positiv i kontakterna. Hållit oss informerad. Trevligt bemötande.

Charlotte B
Södra Hemlingby

Helt ok. Positivt och trevligt bemötande i knepiga tider.

Carolina L
Hille

Proffsig, trevlig och engagerad mäklare. Har även anlitat honom till att sälja min nuvarande bostad då han kändes trygg och kunnig i sitt yrke.

Kristbjørg B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Norrsundet

Erika er en nydelig ung dame som står på i sitt arbeid, og som megler, kan jeg virkelig anbefale henne for alle.

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack för ditt fina omdöme och ert långa förtroende och tålamod!

Nils Göran B
Hedesunda

Mycket kunnig och ett trevligt bemötande i alla delar av försäljningen kan värkligen rekommendera Manne var en klippa vi kände oss väldigt lugna under hela resan👍👍👍

Elin L
Forsby

Rak kommunikation, väldigt serviceinriktad och professionell.

Ann-Charlotte M
Forsby

Har sålt hus med hjälp av Manne. Jag upplever att det varit/är otroligt lätt att ha en dialog med Manne. Jag har känt/känner mig trygg i kontakten och i försäljningsprocessen. Han har ständigt uppdaterat mig och jag har lätt kunnat nå honom. Upplever också att han är mån om både säljare och köpare. Ett proffs helt enkelt :)

Janet Ö
Gävle Strand

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Ordnade snabb visning av lägenheten. Bra återkoppling, rekommenderar varmt Alexander. Janet

Johanna F
Forsby

Manne har varit tillmötesgående, tillgänglig och trevlig i all kontakt vi har haft. Rekommenderas!

Sara K
Brynäs

Professionell, svarar alltid när man hör av sig, en toppen mäklare!

Pär D
Söder

Genuin och trovärdig med bra kunskaper och insikter i marknaden så guidade Linus oss till en mycket bra affär! Vi är Mycket nöjda med Linus!