Mycket bra bemötande av Magnus och han är väldigt serviceminded. Snabb återkoppling på alla våra frågor och vi känner oss sedda och omhändertagna.på ett bra sätt.
Magnus Sjöberg
Magnus Sjöberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Magnus Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2003-07. Magnus Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.7. Magnus Sjöberg har haft 44 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
201 omdömen om Magnus Sjöberg
Mycket bra och seriös mäklare. Tar sig tid och stressar inte och lät oss titta i lugn och ro.
Jag är väldigt nöjd. Han ger ett lugnt och förtroligt intryck.
Erfaren trevlig med ett positivt tänk, utstrålar ett lugn som behövs när det är så mycket som står på spel.
Toppenbemötande vi upplevde Magnus som en bra mäklare högsta betyg
Tack för förtroendet att handha försäljningen av er fina bostad. Stort lycka till i lägenheten. Magnus
Magnus har ett professionellt och mycket trevligt bemötande. Han har kommit med uppmuntrande tillrop under processen vilket känns tryggt. Mycket kunnig i sin yrkesutövning.
Stort lycka till i ert nya boende, hoppas ni ska trivas. Allt gott. Magnus
Stort grattis till ett mycket bra slutpris i en svår bostadsmarknad. Magnus
Effektiv, kunnig och gott bemötande.
Stort tack för förtroendet att få hjälpa dig vid ytterligare en försäljning. Allt gott. Magnus
Proffsig, hjälpsam och trevlig.
Tack för återkoppling. Hoppas ni ska trivas i villan och skapa ert drömboende. Magnus
Trevlig kunnig tillmötesgående.
Tack för förtroendet och stort lycka till i nya bostaden. Magnus