Magnus Sjöberg

Svensk Fastighetsförmedling Gävle
4.7
Affärer senaste året

Magnus Sjöberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Magnus Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2003-07. Magnus Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.7. Magnus Sjöberg har haft 43 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

232 omdömen om Magnus Sjöberg

Sedan starten hos Reco 2017
Gert Åke B
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Forsby

Han är förtroendeingivande och trevlig person.

David B
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Forsby

Very easy to deal with, knowledgeable and quick to respond. He made the process very straightforward.

Nicklas E
Hemlingby

Magnus har alltid varit hjälpsam och trevlig vid våra fastighetsaffärer Magnus är alltid professionell och ordnar med en enkel hantering av försäljningen

Annika Åkesdotter C

Trevlig Kunnig Lättsam Mao bra

Nicolae R
Hagaström

Thanks for good service! Best of the best

Torsten C
Hagaström

Magnus är trevlig, tillmötesgående och kunnig. Han har erfarenhet och ett driv att komma framåt.

Bodil D
Sålde sin stuga med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sjötorp

Han visade genuin uppskattning av vårt sommarställe vilket känns viktigt att en mäklare gör. Då känns det mer tryggt att han ska sköta försäljningen. Magnus har hjälpt oss mer än förväntat med andra saker som behövts lösas i och med att försäljningen skulle vara möjlig att genomföra. Vi ger honom höga betyg på kompetens och personligt bemötande.

Marianne R
Sålde sin bostad med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Trevlig, trovärdig, kunnig, höll oss uppdaterade och hjälpte oss med de frågor vi hade.

Ferial J
Köpte sin bostad med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Han var trevlig och tydlig med allt. Vi har fått information och alla svar på våran frågor. Jag kommer absolut rekommendera honom som mäklare.

Mikael P
Sätra

Engagerad och erfaren mäklare. Låter mig vara delaktig under hela affären.