Magnus Sjöberg

Magnus Sjöberg

Magnus Sjöberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Magnus Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2003-07. Magnus Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.7. Magnus Sjöberg har haft 30 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

178 omdömen om Magnus Sjöberg

Sedan starten hos Reco 2017
Margareta E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

Lite för tidigt ge slutbetyg men bra så här långt!

Olivia J
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Vallrundan

Magnus var en trevlig, engagerad och flexibel mäklare! Kan varmt rekommendera till andra.

Sivert A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

För oss var det självklart att åter anlita Magnus vid vår försäljning av bostad. Utifrån hans kunnande och engagemang ger vi honom det bästa rekommendationer. Sivert & Monica

Jan B
Brynäs

Mycket trevlig och kunnig. Han ger mig känslan av trygghet och lugn. Fick betalt över förväntan. Lite längre tid men det var där han visade lugnet, ”ta det lugnt” var hans ord till mig. Min köpare fick sånt bra intryck så att de gav sitt säljuppdrag till honom. Det tycker jag är ett bra betyg.

Lars S
Sålde sin bostad med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hedesunda

Trevligt bemötande, kunnig, bra stöd längs hela vägen i försäljningsprocessen

Emma B
Köpte sin bostad med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hedesunda

Lättillgänglig, tydlig och trevlig

Naphaporn O
Valbo

Fick jätte bra första intryck och även levererar lyckad försäljning trots svåra tider

Svar från Magnus Sjöberg

Tack för ditt tålamod och grattis till ett bra slutpris. Magnus

Anne B
Olsbacka

Trevligt och korrekt men ändå avslappnat bemötande. Snabb återkoppling och tydlig kommunikation.

Svar från Magnus Sjöberg

Hoppas du ska trivas i din nya bostad. Allt gott. Magnus

Leif H
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Olsbacka

Mycket bra bemötande , bra återkoppling från Magnus angående inbokade besök, vad som sagts, och hur intressenter uppfattade projektet. bra feedback på vad vi som säljare bör tänka på och om vi behövde åtgärda något inför försäljningen. förutsätter att det fungerar lika ända in i mål!

Svar från Magnus Sjöberg

Tack själva för en bra dialog och ett smidigt samarbete. Vi ses vid tillträdet i juni. Magnus

Åsa V
Centralt

Engagerad, proffsig och mycket hjälpsam.

Tack Åsa och hoppas du trivs i lägenheten. Ha de fint. Magnus