Magnus Sjöberg

Magnus Sjöberg

Magnus Sjöberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Magnus Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2003-07. Magnus Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.7. Magnus Sjöberg har haft 44 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

201 omdömen om Magnus Sjöberg

Sedan starten hos Reco 2017
Karin Å
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Finnharsfjärden

Mycket bra bemötande av Magnus och han är väldigt serviceminded. Snabb återkoppling på alla våra frågor och vi känner oss sedda och omhändertagna.på ett bra sätt.

Carl-Henrik V
Harkskär

Mycket bra och seriös mäklare. Tar sig tid och stressar inte och lät oss titta i lugn och ro.

Iris E
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Finnharsfjärden

Jag är väldigt nöjd. Han ger ett lugnt och förtroligt intryck.

Anders H
Harkskär

Erfaren trevlig med ett positivt tänk, utstrålar ett lugn som behövs när det är så mycket som står på spel.

Mariana Q
Norra Åbyggeby

Toppenbemötande vi upplevde Magnus som en bra mäklare högsta betyg

Svar från Magnus Sjöberg

Tack för förtroendet att handha försäljningen av er fina bostad. Stort lycka till i lägenheten. Magnus

Kenneth E
Sätra

Magnus har ett professionellt och mycket trevligt bemötande. Han har kommit med uppmuntrande tillrop under processen vilket känns tryggt. Mycket kunnig i sin yrkesutövning.

Svar från Magnus Sjöberg

Stort lycka till i ert nya boende, hoppas ni ska trivas. Allt gott. Magnus

Niklas L
Hagaström

Svar från Magnus Sjöberg

Stort grattis till ett mycket bra slutpris i en svår bostadsmarknad. Magnus

Pia G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Strömsbro

Effektiv, kunnig och gott bemötande.

Svar från Magnus Sjöberg

Stort tack för förtroendet att få hjälpa dig vid ytterligare en försäljning. Allt gott. Magnus

Johan A
Hille

Proffsig, hjälpsam och trevlig.

Svar från Magnus Sjöberg

Tack för återkoppling. Hoppas ni ska trivas i villan och skapa ert drömboende. Magnus

Rolf E
Hille

Trevlig kunnig tillmötesgående.

Svar från Magnus Sjöberg

Tack för förtroendet och stort lycka till i nya bostaden. Magnus