Erika Lindgren

Svensk Fastighetsförmedling Gävle
4.8
Affärer senaste året

Erika Lindgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Erika Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Erika Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Lindgren har haft 58 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

140 omdömen om Erika Lindgren

Sedan starten hos Reco 2021
Nadja H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Trevligt bemötande, bra samarbete, lättillgänglig och väldigt flexibel :)

Erika L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Godisfabriken

Trevlig och kunnig mäklare! Erika var väldigt trevlig och visade stor kunnighet under bostadsköpet. Hon svarade alltid snabbt och sakligt på frågor, vilket gav ett professionellt och mycket tryggt intryck genom hela affären.

Erik L
Sålde sitt hus med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle Strand

Förstod vad jag önskade och kunde anpassa processen efter det. Hög tillgänglighet och mycket bra service

Ewa G
Gävle

Erika är en seriös och inkännande mäklare. Hon jobbar hårt och behåller lugnet trots responsen från potentiella köpare uteblir. Rekommenderas varmt!

Jowe B
Söder

Kunnig och skötte sitt uppdrag mycket väl

Ernst Sune W
Sätra

Min bedömning görs "i andra hand" då det är min son som skött hela processen men vad jag kan bedöma så har det varit en bra och konstruktiv process, med klar info och bra och snabb handläggning.

Margaretha B
Valbo - Häcklinge

Trevlig lugn tjej, saklig informativ vänlig. Löste vårt problem smidigt,

Hanna B
Köpte sitt hus med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo - Häcklinge

Finns ingenting att anmärka på från vårat möte, otroligt varmt och professionellt bemötande!

Elisabeth A
Söder

Hon visste vad hon pratade om. Och förklarade bra. Hon var bra. Jag kan inte skriva mer

Susanne V
Söder

Erika är en seriös och högst professionell mäklare som samtidigt är trevlig och vänlig. Lätt och bra att ha att göra med. Rekommenderas varmt.