Erika Lindgren

Erika Lindgren

Erika Lindgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Erika Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Erika Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Lindgren har haft 24 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

49 omdömen om Erika Lindgren

Sedan starten hos Reco 2021
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
    • Sätra
    2023-03-05 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och hon kunde ord a en kund till oss trots det svåra marknadsläget. Vi är mycket nöjda.
    Tusen tack Bo för ert fina omdöme och för att jag fick förtroendet att sälja ert radhus! Önskar er lycka till med nya lägenheten så ses vi på tillträdet! Erika Lindgren
    • Stigslund
    2023-03-04 Verifierad kund
    Professionell men ändå varm i bemötande
    Vad roligt att höra och tack för att jag fick förtroendet att sälja er lägenhet! Vi ses på tillträdet! Erika Lindgren
    • Brynäs
    2023-01-12 Verifierad kund
    Jag fick ett bra bemötande .
    Min upplevelse var mycket bra
    hon var kunnig och trevlig
    Tack så mycket Tomas för ditt fina omdöme och ditt förtroende att sälja lägenheten! Erika Lindgren
    • Brynäs
    2022-11-29 Verifierad kund
    Erika är professionell och har ett mycket trevligt bemötande. Hon är bra på att återkoppla vad som är på gång, o ger bra råd hur man ska tänka strategiskt. Ger inte upp trots den i nuläget något tröga lägenhetsmarknaden. Jag är glad att det råkade bli just hon som blev min mäklare!
    Tusen tack Åsa för de fina orden, de värmer verkligen att du känner dig nöjd med processen och att du gav mig förtroendet att sälja din lägenhet! Önskar dig en fortsatt fin december månad så ses vi på frånträdet! Erika Lindgren
    • Stigslund
    2022-10-25 Verifierad kund
    Bra bemötande. Lägenheten blev såld till ett ok pris i en svår tid på marknaden.
    Tack för ditt omdöme Madelene och för ditt förtroende att sälja din lägenhet! :) Erika Lindgren
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
    2022-10-13 Verifierad kund
    Väldigt fint bemötande och bra service! Bra koll på allt.
    Tusen tack Carolina för ditt omdöme, det glädjer mig att du känner dig nöjd! Vi ses på tillträdet! :) Erika Lindgren
    • Villastaden
    2022-09-30 Verifierad kund
    Positiv och uthållig. Bra återkoppling
    Tack Sven för ditt förtroende och tålamod, ha det bra så länge så ses vi på från/tillträdet! :) Erika Lindgren
    • Villastaden
    2022-09-28 Verifierad kund
    Personligt och sakligt, uppskattar att mäklaren tog sig tid att ge svar på frågor. Vi hade indirekt inga förväntningar men blev mycket positivt bemött, vilket skapade god relation. Tydlig, enkel och lätt att förstå, hon gav tid för reflektion och tid för frågor. Hon är mycket bra på att återkoppla. Vi ger Erika de varmaste tack och vi rekommenderar henne starkt! Mycket bra person att samarbeta med!
    Tusen tack för era fina ord och att ni känt er trygga under processens gång. Denna lägenhet tror jag kommer passa dig perfekt William, vi ses på tillträdet! Erika Lindgren
    2022-09-28 Verifierad kund
    Fick ett varmt och trevligt bemötande och kände på en gång att hon engagerade sig på ett proffesionellt sätt. Vi kunde inte haft en bättre mäklare. Erika var väldigt hjälpsam och stöttande och skötte hela processen och försäljningen otroligt bra. Vi är mycket nöjda.
    Tack för samarbetet Marie och dina fina ord, det glädjer mig att veta att ni är nöjda. Vi ses på tillträdet! Erika Lindgren
    2022-09-26 Verifierad kund
    Bra och seriös mäklare. Professionellt bemötande och löpande information om försäljning i detta fall.
    Tusen tack för förtroendet att sälja din bostad Ida, det glädjer mig att du är nöjd med processen! Erika Lindgren