Erika träffade vi vid en tidig visning av objektet. Vi träffades också vid en försäljning av en lägenhet som vi sålde. Full pott på mäklaren Erika. Hon levererade information som var relevanta för oss och anpassade det till vår erfarenhet av fastighetsaffärer. Hennes skills visade sig också vid mötet mellan köpare/säljare. Full pott också för människan Erika bakom yrkesrollen. Mjuk, inlyssnande och rolig 😉
Erika Lindgren
Erika Lindgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Erika Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Erika Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Lindgren har haft 32 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
95 omdömen om Erika Lindgren
Sköter allt som en proffsig mäklare. Allt blir glasklart och enkelt med Erika som mäklare
Tusen tack för de fina orden och för fint samarbete!
Erika er en nydelig ung dame som står på i sitt arbeid, og som megler, kan jeg virkelig anbefale henne for alle.
Tusen tack för ditt fina omdöme och ert långa förtroende och tålamod!
Trevligt bemötande och saklig!
Tack för ditt fina omdöme! Vi ses på tillträdet!
Erika har skött sin sak med väl godkänt resultat. Digital budgivning hade uppskattats (tyckte det tog lång tid. Affären är inte helt färdig men jag har en förhoppning om att det ska bli bra
Tack Anders för ditt omdöme! Hoppas du trivs bra i lägenheten!
Lugnt och sakligt bemötande. Sammanfattningsvis är jag nöjd med Erika som mäklare.
Tack Beatrice för ditt omdöme och att återigen få hjälpa dig vid en sälj/köpprocess! Hoppas de går bra med renoveringen!
Glad, trevlig, pigg och saklig. Söt och välklädd ger ett bra intryck. Hjälpsam, tog reda på det jag undrade över.
Tack Ulrika för ditt fina omdöme och att du är nöjd med köpprocessen.
Informativ redogörelse.Vänligt bemötande.
Tack själva för fint samarbete i både sälj och köpprocess.
Ihärdigt kämpat på med visningar trots att marknaden varit rätt ”kall”. Löpande gett oss information samt alltid dialog inför uppdatering av annonsen. Mycket trevligt bemötande!
Tusen tack Marie för det fina omdömet och ert långa förtroende!
Alltid glad och hjälpsam. Så tacksam för hennes hjälp.
Tack så mycket Pernilla för ditt fina omdöme och ert förtroende att hjälpa till med er bostadsförsäljning! Tack själva för det fina samarbetet! Vi ses på tillträdet!