Petra Torgilsman
Petra Torgilsman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Petra Torgilsman har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Petra Torgilsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Torgilsman har haft 19 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
114 omdömen om Petra Torgilsman
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Petra var mycket proffsig genom hela försäljningsprocessen.
sålde sitt hus med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Fick direkt förtroende för henne. Hon var mycket engagerad och positiv. Vi fick bra information och hon kunde svara på våra frågor. Hon gjorde ett jättebra jobb och jag skulle gärna anlita henne igen om det skulle bli aktuellt i framtiden.
köpte sitt hus med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Ställde upp på visning vid annat tillfälle än visningsdag!
Seriöst och personligt bemötande precis som mina förväntningar var. Snabb att återkoppla vid frågor. Kändes tryggt att ha Petra som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Proffsigt, smidigt och trevligt. Allt kändes tryggt och säkert.
Trevlig och proffesionell ! Noggrann.Glatt humör😊 Punklig.
Suveränt bemötande och otroligt kunnig. Petra hade koll på allt som man är i behov av inför, under och efter en försäljning.
Kan med varmt hjärta rekommendera henne och är jag i behov av mäklare längre fram i framtiden så är det henne jag kommer ringa till. -
Mäklaren gav, till skillnad från många andra mäklare jag träffat på, en presentation av lägenheten vid visningen. Därefter fick man möjlighet att titta runt. Petra var tydlig och professionell i all kommunikation och väldigt tillmötesgående när man bad om hjälp med diverse frågor. Jag upplevde inte Petra som överdrivet trevlig för att kunna sälja in lägenheten heller, hon kändes ärlig och genuin. Vid köpet var hon noggrann med att gå igenom alla dokument, hon var i god tid till vårt möte och trevlig att småprata med. Om jag någonsin säljer lägenheten jag köpte väljer jag Petra som mäklare, utan tvekan. Kommer även att rekommendera henne till vänner och familj.
Proffsig, tydlig, noggrann och serviceminded!
Petra har känsla för aktuellt objekt och även för potentiella kunder. Hon har ett trevligt och kompetent bemötande!