Petra Torgilsman

Petra Torgilsman

Petra Torgilsman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Petra Torgilsman har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Petra Torgilsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 158 omdömen med ett betyg på 4.7. Petra Torgilsman har haft 25 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

158 omdömen om Petra Torgilsman

Sedan starten hos Reco 2018
Ida L
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Kolmården

Bra och seriös mäklare som skötte allt väldigt smidigt. Påläst om fastigheten vilket ingav ett förtroende.

Karin R
Åby

Det har varit ett bra bemötande och jag har fått den information jag behövt. Skrivandet av kontrakt gick smidigt men ändå noggrant. Vi har inte haft jättemycket kontakt då allt gick väldigt fort. Är överlag nöjd med kontakten.

Sofia G
Norrköping

Trevlig ! Tillmötesgående och hjälpsam med frågor jag hade om bland annat pantbrev. Lätt tillgänglig även kvällstid. Lyssnade och fick oss att nå fram till säljarna på ett proffesionellt sätt. En väldigt bra upplevelse Tack Petra !

Gabriel J
Norrköping

Proffsig och avslappnad. Gav en bra energi.

Mia N
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Söderköping

Petra gav ett kunnigt intryck och tog sig tid att berätta om tjänsten, processen och gav en realistisk bild av pris och risker för mig som säljare. Vi har haft en tät dialog och hon är flexibel och affärsmässig utan att ge orealistiska förhoppningar. Jag anlitade Petra för att hon är konsultativ och vänlig, men även tydlig, vilket jag själv skulle uppskatta som köpare.

Anita J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Torgilsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vidablick

Kompetent, håller mig väl informerad, professionell i all kontakt. Jag väljer henne gärna om jag ska sälja igen.

Pernilla A
Norrköping

Trevligt bemötande, följer upp och informerar löpande om status

Björn K
Industrilandskapet

Petra har alltid varit tillgänglig, tydlig och aktiv på att försöka hitta lösningar. För att komma framåt med försäljningen av min lägenhet.

Amanda G
Kolmården

Bra bemötande, mycket trevlig och lätt att nå

Emil N
Norrköping

Petra har varit väldigt hjälpsam.