Johan Lenngren

Johan Lenngren

Johan Lenngren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Johan Lenngren har varit registrerad mäklare sedan 2002-08. Johan Lenngren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Lenngren har haft 31 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

33 omdömen om Johan Lenngren

Sedan starten hos Reco 2023
Rolf B
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Johan uppfyller alla de förväntningar man har på sin mäklare med sin närvaro, engagemang och ärlighet.

Svar från Johan Lenngren

Hejsan Rolf, detsamma gäller även dig. Tack för ett bra samarbete och hoppas vi kan göra fler affärer framöver. Hälsningar Johan

Melker E
Köpte sin bostad med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Mycket bra genomförd affär. Johan var närvarande och kontaktbar genom hela processen och svarade på våra funderingar och frågor.

Svar från Johan Lenngren

Hejsan Melker, tack för det fina omdömet och tack själva för en trevligt genomförd affär. Hoppas vi får tillfälle att göra fler affärer i framtiden. Hälsningar Johan

Christopher T
Sålde sin bostad med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Mycket kunnig och duktig mäklare som arbetar snabbt och effektivt. Bra feedback genom hela processen och snabb återkoppling

Svar från Johan Lenngren

Tack för det fina omdömet Christopher och tack för förtroendet att få förmedla ert hyreshus.

Adam S
Kimstad

Väldigt kunnig och tillmötesgående. Johan levererade allt vi önskade av en mäklare, och på ett minst sagt professionellt sätt!

Hej Adam och tack för det fina omdömet, kul att ni är nöjda :) Hälsningar Johan

Annelie Margareta F
Sidus

i försäljningen av vår bostad gjorde Johan ett fantastiskt bra jobb. Hans erfarenhet och personlighet gjorde att vi kände oss trygga och omhändertagna genom hela säljprocessen. Jag kan starkt rekommendera hans expertis och kommer att välja Johan även vid nästa försäljning.

Svar från Johan Lenngren

Tack Annelie, det känns bra att du är nöjd och att det kändes tryggt även denna gång. Jag ser fram emot att göra fler affärer framöver. Lycka till nu! Hälsningar Johan

Robert F
Sidus

Alltid proffsig hantering av Johan då han nu sålt mitt tredje hus. Trots tuff marknad gav han inte upp och såg till att affären blev av.

Svar från Johan Lenngren

Tack Robert för det höga betyget trots att det drog ut på tiden denna gång. Jag är tacksam att jag återigen fick förtroendet att hjälpa till med er försäljning. Jag hoppas vi gör fler affärer i framtiden. Hälsningar Johan

Per T
Norrköping

Johan är proffsig och påläst ,trevligt bemötande.

Svar från Johan Lenngren

Tack Pelle och Kicki för er fina feedback, det uppskattas mycket. Jag hoppas ni kommer trivas förträffligt i er nya fina lägenhet. Vi hörs framöver, varma hälsningar Johan

Rickard R
Svärtinge

Johans engagemang och stora kunskap är av högsta klass. Proffsig från första möte till avslutad affär. Ge det där lilla extra och återkopplar alltid inom rimlig tid. Kan verkligen rekommendera Johan!!

Svar från Johan Lenngren

Hej Rickard, tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation. Det känns verkligen roligt att ni är nöjda och att allt löste sig till det bästa. Vi hörs / Johan

Felicia N
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vikbolandet

Väldigt trevlig och tydlig i alla steg fram till köp av vårt första hus! Vi är tacksamma för all hjälp.

Svar från Johan Lenngren

Tack Felicia för det fina omdömet, vad roligt att ni är nöjda och stort grattis igen till ert nya hus. Hälsningar Johan

Kerstin N
Norrköping

Jag blev artigt bemött. Han gav oss bra information och vi kunde ställa frågor under samtalet. Johan ringde ofta och vi diskuterade hur vi skulle gå vidare. Jag är mycket nöjd med hans arbete!

Svar från Johan Lenngren

Hej Kerstin, stort tack för att du tog dig tid att svara och för det positiva omdömet. Stort tack för förtroendet att ta hand om er försäljning. Hälsningar Johan