Emelie Hagstedt

Emelie Hagstedt

Emelie Hagstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Emelie Hagstedt har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Emelie Hagstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Hagstedt har haft 18 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

92 omdömen om Emelie Hagstedt

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sitt hus med hjälp av Emelie Hagstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    • Söderköping
    2023-02-17 Verifierad kund
    Emelie är kunnig, snabb att få saker gjorda och duktig på att hålla oss ajour med vad som händer.
    • Söderköping
    2023-02-17 Verifierad kund
    Så otroligt trevlig och stort kundfokus.
    Positiv.
    Snabb och effektiv,
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Hagstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    • Haga
    2023-02-16 Verifierad kund
    En fantastisk tjej som hjäpte oss att köpa vår nytt hem. Trevlig och tillgänglig nästan dygnet runt. Ger en trygg känsla vilket uppskatas. Många positiva åsikter om vår mäklare.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Hagstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    • Haga
    2023-02-16 Verifierad kund
    Trevlig
    Tydlig
    Hjälpsam

Räknade med att få hjälp och det får vi 👍
    • Centralt
    2023-01-10 Verifierad kund
    Emelie har hela tiden varit öppen med vad som händer genom hela försäljningsprocessen. Trevlig och lättsam, lagom mycket snick-snack och väldigt mycket verkstad. Hon satte rimliga förväntningar och lyckades få till en bra affär på en svår marknad! Svarade snabbt på frågor och var påläst, en trygghet för mig som säljare. Jag kommer definitivt anlita Emelie igen!
    Tack snälla för fina ord Kajza, och Lycka till framöver! :) Emelie Hagstedt
    • Norr
    2022-11-21 Verifierad kund
    Emelie har bemött oss väl vid varje tillfälle vi haft kontakt. Hon har alltid varit glad och trevlig samt villig att hjälpa till. Dessutom har hon alltid varit lätt att kontakta och skött kommunaktionen väl genom hela processen - vilket har betytt mycket för oss som köpare.
    Tack snälla för fina ord! :) Snart ses vi för tillträde! :) Emelie Hagstedt
    • Sankt Anna
    2022-11-18 Verifierad kund
    Fick mycket bra bemötande redan vid första kontakten med Emelie. Hon har skött sitt jobb med bravur och har alltid varit lätt att få tag i, eller så har hon alltid ringt upp. Finns inget att klaga på. Kanon.
    Tack snälla och tack för smidigt samarbete! :) Hälsningar. Emelie Emelie Hagstedt
    • Sankt Anna
    2022-11-18 Verifierad kund
    Fin kontakt, punktlig vid möten. Återkopplar väldigt snabbt
    Det är jag och skalman som lever efter en klocka! :) Tack snälla för fina ord! Hälsningar. Emelie Emelie Hagstedt
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Emelie Hagstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    • Torstorp
    2022-11-12 Verifierad kund
    Vi blev blev bemötta på ett positivt och kunnigt sätt av Emelie. Vi fick löpande snabb återkoppling under hela bostadsaffären, vilket jag uppskattar mycket. Vi som förstagångsköpare hade mycket frågor om allt möjligt och Emelie gav pedagogiska och kunniga svar. Vi känner förtroende för Emelie och känner oss trygga med bostadsaffären.
    Vilka fina ord Julia!! ;) Tack snälla! Trevlig helg! Hälsningar. Emelie Emelie Hagstedt
    • Finspång - Hårstorp
    2022-10-26 Verifierad kund
    Andra gången vi haft Emelie som mäklare.
    Hon är toppen på precis alla sätt och hon är lätt att få tag på.
    Tack Pernilla! Alltid redo för er! :) Trevlig helg! Hälsningar. Emelie Emelie Hagstedt