Fastighetsbyrån Norrköping

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeNineYears
  • BestInSweden2025
3 359

Välkommen till Fastighetsbyrån i Norrköping! Tillsammans med Linköping kan Norrköping ses som Sveriges fjärde storstadsregion och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och andra fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån har funnits här i staden sedan slutet på 1960-talet och genom åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet...

3359 omdömen om Fastighetsbyrån Norrköping

Sedan starten hos Reco 2013

Elin H
Köpte sitt hus med hjälp av Jennifer Cademan en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Tyketorp

Helt fantastisk mäklare är så himla nöjd

Jonas F
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Bielkhammar en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Kneippen

Jag har upplevt säljprocessen som effektiv, trevligt hanterad och smärtfri. Vi har haft nytta av Bielkis (...) erfarenheter från liknande försäljningar och han levde upp till de positiva omdömen om honom vi fått till oss innan. Jag tycker också att han hanterat uppkomna utmaningar på ett bra sätt. Vi kan varmt rekommendera Andreas för andra kunder.

Tobias K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Bielkhammar en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Mycket trevlig och glad mäklare. Svarade sakligt på de frågor vi hade, inga konstigheter. Rekommenderas.

Sven Peter F
Gata

Duktig och kunnig personal. Trevligt bemötande.

Iris T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Eneby Centrum

Mycket kunnig, effektiv och trevlig. Regelbunden uppdatering och jag känner mig trygg med Sofia som mäklare.

Svar från Sofia Stolth

Tack för en fin recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!

Arvid T
Centralt / Norr

Trevligt bemötande och professionell. Bra kommunikation angående säljstrategi. Överlag väldigt nöjd!

Svar från Sofia Stolth

Tack snälla Arvid för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!

Ornamo M
Lindö

Vi var mycket nöjda. Trygg, tydlig och professionell genom hela processen. Rekommenderas varmt

Johan H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt / Norr

Kompetent, karismatisk, effektiv och lyhörd. Driver framåt och skapar trygghet samtidigt. Rekommenderas starkt.

Svar från Sofia Stolth

Tack Johan för dina väldigt fina ord, vad glad jag blir! Hoppas du ska trivas i din nya lägenhet! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!

Teglin M
Lindö

En mycket kunnig och professionell mäklare som skötte hela försäljningsprocessen exemplariskt. Tydlig kommunikation, hög tillgänglighet och ett stort engagemang genom hela affären. Jag kände mig trygg och väl informerad i varje steg. Rekommenderar starkt.

Magnus L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt / Öster

Som säljare av bostaden var känslan med Mäklaren ett stabilt och genuint bemötande. Hade tron om att försäljningen av bostaden skulle gått fortare och att slutpris hade haft ett högre värde, dock är detta inget man kan påverka i denna rådande marknad. Rekommenderar Daniel Mohlin som mäklare, ett tryggt val.

Suzanne A
Gata

Lyhörd för både köpare/säljares önskemål. Påläst och saklig. Jennifer är en mäklare som vi fick förtroende för. Kan varmt rekomenderas.

Britt Margareta G
Kimstad

Ödmjuk och ser till både säljaren och köparens bästa. Fantastiskt bemötande och hantering av försäljning mot min mor som bott i sitt hus i 63 år

Rosalie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt / Öster

En trovärdig och empatisk, kunnig, lugn och väldigt trevlig. Jag har mött mäklare förut, men detta är nog den bästa mäklare jag träffat

Annika A
Eneby Centrum

Vi är mkt nöjda med vår Mäklarkontakt Sofia. Hon har varit mkt trevlig, hon har återkopplat på ett bra sätt , varit mycket serviceinriktad. Förklarade sakligt, svarade på våra frågor och det har känts tryggt att fullfölja en affär med henne. Mvh Annika o Thomas

Svar från Sofia Stolth

Tack snälla Annika och Thomas för en fin recension! Vad glad jag blir av att få höra att det har känts bra för er! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!

Bo K
Gryts Skärgård

Vi träffade Anton första gången när vi köpte vårt hus o märkte redan då vilken seriös, professionell o trevlig mäklare han är. Detta gjorde valet enkelt när vi skulle välja mäklare till vår försäljning. Anton har nu slussat både oss o köparen framåt genom processen på ett mycket kompetent o affärsmässigt sätt. Vi är väldigt nöjda med Anton o kan verkligen rekommendera honom.

Henrik B
Smedby

Daniel har ett inlyssnande sätt, och är förtroendeingivande. Hans främsta kvalitet är snabb återkoppling, vilket skapar delaktighet genom hela processen.

Henrik E
Gryts Skärgård

Inger stort förtroende hos både säljare och köpare

Kristin B
Smedby

Lugn, lyhörd och professionell. Toppklass!

Betelehem A
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Min upplevelse av Anton Prydz på Fastighetsbyrån Norrköping var positiv. Han var tydlig i sin kommunikation, höll mig uppdaterad genom hela processen och var lätt att nå när frågor dök upp. Jag kände mig trygg med hans kunnande och professionalism."

Jakob H
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Fingal en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Lindö

Mycket professionell och duktig, jobbar envetet och intensivt. Alltid tillgänglig och dessutom mycket trevlig. Rekommenderas till 100%

Oliver J
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Svärtinge

Som köpare hade vi en bra upplevelse med Magnus som mäklare!

Koo M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Fingal en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt / Strömmen

She is absolutely delightful! And she knows what she is doing and this is not the case for anyone. I can wholeheartedly recommend her to anyone who doesn't know where to start with the process because she will make sure you are well informed every step of the way.

Anna H
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Fingal en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Lindö

Proffsig och personlig på samma gång. Kan inte tänka mig någon bättre mäklare💫

Anna-Maria H
Svärtinge

Har bara gott att säga o Daniel Mohlin. Trevlig och lätt att ha att göra med.

Elisabeth D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Cademan en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

Jennifer är mycket sakkunnig och korrekt i kombination med omtanke och värme. Hon lotsar intressenterna genom processen att köpa eller sälja en bostad med säker hand. Kort sagt är hon mycket. professionell med allt vad det innebär. Hon ligger hela tiden steget före, och har kloka synpunkter. Jag litar på henne till 100 procent och vänder mig gärna till henne igen. Hon har nu hjälpt mig att både köpa och sälja. Hon ger kunden en känsla av trygghet. MVH Elisabeth Dahlerus Stavefeldt

Ludwig M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Cademan en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

väldigt trevlig. bra på sitt jobb. upplever att hon verkligen bryr sig om sina kunde.

Jakob H
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Fingal en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Lindö

Mycket effektiv och tydlig i sin kommunikation. Väldigt flexibel och lösningsorienterad.

FILIPPA B
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Svärtinge

Proffesionellt skött från visning till kontraktskrivning och ett fint bemötande. Kan varmt rekommendera Magnus!

Sandra A
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Svärtinge

Vi träffade Magnus på en lägenhetsvisning vi var på inför att köpa bostad och fick direkt förtroende för honom i egenskap av köpare, någonting som kändes centralt i valet av mäklare för den egna försäljningen. Så vi anlitade snabbt Magnus för att sälja vår bostad, ett beslut vi är mycket nöjda med. Magnus skötte hela försäljningen exemplariskt. Hela vägen hade vi en öppen och transparent dialog där det kändes enkelt att ställa frågor eller resonera om saker. Att sälja sitt hus är en stor och omtumlande sak, att då ha en...

Staffan K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Jag fick stort förtroende för Magnus som mäklare vid vårat köp av lägenhet. Han var rak och enkel att ha att göra med, jag upplevde att hans mål var att få till en affär som alla inblandade kunde känna sig trygga i.

Staffan K
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Svärtinge

Jag fick mycket stort förtroende för Magnus som mäklare vid försäljningen av vår villa. Han var balanserad och lovade varken för mycket eller för lite. Han kom med bra tips och vi kunde ha en dialog kring vad vi skulle göra inför besiktning och visning. Han var också bra med köparna och min känsla är att samtliga inblandade upplevde affären som trygg och sund.

Sandra A

Vi fick förtroende för Magnus från första sekund på visningen av lägenheten. Ett förtroende som helt klart bidrog till att vi valde att köpa lägenheten. Magnus är öppen, rak, ärlig och tydlig - och det alltid på ett trevligt och välkomnande sätt. Samtidigt som han i alla led är professionell är han dessutom något så unikt som en mäklare man kan skratta med, och det har jag helt ärligt inte träffat så många av tidigare i livet. Men att kunna känna sig avslappnad i kontakten med sin mäklare är även det någonting som faktiskt...

Susanne E
Köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Rindstål en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Krokek

Proffsmäklare med trevligt bemötande. Rekommenderar!

Sarah Å
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Grym! Andra gången vi säljer med Anton och jag är lika nöjd denna gång. Tack!

Magnus B
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Viggestorp

Malin har nu hjälpt oss med försäljning av två fastigheter under det senaste året. Vi är jättenöjda med hjälpen vi fått inklusive Malins mycket trevliga bemötande.

Svar från Malin Lunde

Tack snälla Magnus för ditt fina omdöme. Jag tackar så mycket för förtroendet att få ha hjälpt er med två husförsäljningar. Nu hoppas jag att ni får till det fint på er nya bostad och att ni ska trias där.

Ingela B
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Viggestorp

Kunnigt och trevligt bemötande. Vi är helt nöjda.

Svar från Malin Lunde

Tack snälla Ingela för ditt fina omdöme. Jag tackar för förtroendet att ha fått hjälpa er med två husförsäljningar. Det är jätteroligt att ni ör nöjda med de nya köparna med och att det blev en ny barnfamilj som ska flytta in i ert hus.

Alexandra V
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Otroligt engagerad mäklare som verkligen gör allt i sin makt för att man som kund ska få alla sina önskningar och krav uppfyllda!

Sigurd S
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Fingal en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Smedby / Ånestad

Malin var väldigt trevlig och duktig vid köp av vårt första hus. Känns som hon alltid var tillgänglig och effektiv. Fick all information vi behövde.

Anna-Maria H
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Har bara gott att säga om Anton Prydz. Trevlig och lättsam att ha att göra med.

Leon P
Smedby

Daniel är en mäklare som levererar! Han lyckades hjälpa mig att köpa ett radhus snabbt och smidigt. Dessutom var han väldigt kunnig och kunde svara på alla mina frågor. Rekommenderar honom starkt!

Anette Cecilia P
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Rindstål en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Krokek

Christoffer gav ett mycket lugnt och professionellt intryck. Han var ärlig, transparent och tydlig med information, vilket skapade förtroende och trygghet under processen. Jag uppskattade att han höll en kontinuerlig kontakt och höll mig välinformerad.

Alina Z
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Viggestorp

Malin är en utmärkt mäklare! Vårt köp gick smidigt, snabbt och effektivt!

Svar från Malin Lunde

Tack snälla Alina för ditt fina omdöme. Ni har köpt ett toppenhus som jag tror du och din familj kommer att trivas i.

Anders W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Magnus är lyhörd engagerad och målmedveten återkopplar regelbundet och är mycket professionell och vänlig.

Ida C
Söder

Andreas är en proffsig och jättetrevlig mäklare som är lyhörd och lösningsorienterad. Rekommenderar honom starkt.

Dragos I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Fingal en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Kimstad

Nu för tiden är det inte lätt att göra bostadssäljarna nöjda. Marknaden är rörig, det är svårt att hitta köpare, och de som faktiskt är ute och letar är varken impulsiva eller särskilt stressade att flytta. Mitt i allt detta stod Malin stadigt. Hon har varit engagerad, varm och tålmodig genom hela processen, och hon gav aldrig upp trots att förutsättningarna inte var de enklaste. Malin är som den där mäklaren man hör om i reklamer – den som verkligen kommer under huden på en. Hennes regelbundna meddelanden och uppdateringar...

Sandra W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Bielkhammar en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Söder

Trovärdig, kunnig och uppriktig, med ett personligt bemötande. Andreas Bielkhammar har varit konkret, tillgänglig och envis i arbetet med att sälja vår bostadsrätt. Det har varit otroligt viktigt att få vägledning och uppmuntrande råd i samband med en utdragen försäljning, då våra förväntningar inte infriades. Det har varit uppskattat med förnuftiga, realistiska råd och funktionella rutiner kring visningar, då det har underlättat situationen. Det genuina engagemang som tillslut ledde till god försäljning (och förhoppningsvis...

Malena M
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

En mäklare med utmärkt balans mellan personligt och professionellt bemötande och en mycket god lokalkännedom.

Anna Birgitta Consuelo A
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Prydz en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Bra och proffsig kommunikation. Anton har hjälpt till med flera ärenden på en gång och en försäljning som inte alls följde den normala gången, men så bra det blev.

Andrii N
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Viggestorp

Vi tackar Malin för hjälpen med köpet av ett hus. Det var mycket god erfarenhet!

Svar från Malin Lunde

Tack Andrii för ditt fina omdöme. Det är ett väldigt fint hus som ni har köpt och jag hoppas att du och din familj kommer få många fina år där.

Anna R
Haga

Jag är väldigt nöjd med Jennifer som mäklare, väldigt engagerad och hjälpsam. Regelbunden återkoppling. Kan varmt rekommendera!