Fastighetsbyrån Malmö City

Fastighetsbyrån Malmö City

• BadgeTwelveYears
3 692
4.9

Ska du flytta i eller till Öresundsregionens mittpunkt - Malmö? Vi finns på flera platser i Malmö och kan varje stadsdel i detalj, både vad gäller vardag och bostadsmarknad. Vårt mål är att erbjuda en affärsmässig och personlig mäklartjänst, anpassad för just dig och dina önskemål. Att både köpare och säljare känner sig nöjda...

3692 omdömen om Fastighetsbyrån Malmö City

Sedan starten hos Reco 2013

Stilianos S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Hjelm en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Oxie

Hon är mycket kunnig och erfaren.Jag är jätte Nöjd.

Matilda S
Sålde sitt hus med hjälp av Tim Johnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Västra Klagstorp

Väldigt tillmötesgående och hjälpte oss att få vårt hus sålt väldigt snabbt! Vi är väldigt nöjda med Tim!

Jesse W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Haris Horozovic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Folkets Park

Haris är en proffsig och supertrevlig mäklare. Han såg till att förklara allt steg för steg och fixade så att hela processen gick snabbt och smidigt

Emma D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Fasth en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Pildammarna

Trevlig i kontakten. Trygg och smidig affär. Mån om att det ska bli bra för alla inblandande

Emma D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Pildammarna

Seriös mäklare som är tillmötesgående, trevlig och professionell. Allt gick mycket smidigt och kändes tryggt.

Josefine T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Haris Horozovic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Folkets Park

Jag är supernöjd med Haris som mäklare! Det har märkts att han har gjort sitt yttersta för att få min lägenhet såld!

Grozdana D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Hjelm en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Söderkulla

Hon var jätteduktig och seriös

Anna L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Malmö City
City

Bra bemötande, flexibla och snabba på bollen! Rekommenderar!

First-Name L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Malmö City
City

Proffsigt, personligt, engagerat!

Henrik B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Olsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Borgmästaregården

Proffsig och vänlig mäklare som är noggrann och väldigt trevlig att ha kontakt med!

Ali A
Köpte sitt hus med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Gullvik

Marina är väldigt professionell och vänlig, känns väldigt tryggt.

Helena Eva J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lindeborg

Kunnig, tydlig i sin kommunikation och trevlig att samarbeta med.

Anna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Meyer en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Ribersborg

Vi är mycket nöjda med hur Johanna hjälpte oss genom bostadsaffären. Hon var noggrann och förtroendeingivande, svarade snabbt och var ett bra bollplank genom hela processen.

Nicklas G
Oxie

Jag har använt Haris tidigare. Och det har gått bra dom gångerna som han har hjälpt mig att sälja mina bostäder

Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Ericka Nguyen en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Nya Bellevue

Engagerad, snabb. Tillgänglig och professionell i sina svar och bemötande. Positiv och energisk

Måns H
Sålde sitt hus med hjälp av Ericka Nguyen en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Nya Bellevue

Vi är väldigt nöjda. Ericka har en tydlig målbild och tar ansvar för hela processen med bra kommunikation vilket känts tryggt.

Henrik T
Triangeln

Vi fik en väldig grundig gennomgång af proccesen og en god forväntnings afstemning, som var betryggande og lungnande. Vi hade en god kommunikation löbande og jag kännde at Haris var den helt rätta sälgare för våran bostad. Jeg förväntade mig av sälgare at vi bliv guided igennom en vanskelig proces med bäst möjlig resultat og det föler jag vi fick.

Robert A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Drottningtorget

Snabbt, smidigt, trevligt.

Felix G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City

Super! Ryddig, profesjonelt og effektiv

Catalina C
Sålde sitt hus med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lindeborg

Mycket professionell mäklare, duktig, trevlig. Kan varmt rekommendera Artemiz!

Christine D
Sålde sitt hus med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Oxie

Hon är mycket professionell och engagerad och man känner väldigt stort förtroende för henne. Rekommenderas starkt!

Elaf F
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Malmö City
Sibbarp

Vi är väldigt nöjda med mäklare Patrik, som vi köpte vårt hus av. Han är kunnig, professionell och trevlig att göra med. Köpet genomfördes på ett smidigt och tryggt sätt och vi kände oss väl informerade under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Patrik till andra som ska köpa eller sälja bostad.

Kristina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Fasth en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Pildammarna

Jag är så nöjd med Malins arbete. Seriös, tillgänglig och återkopplar snabbt. Mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda. Dessutom varm och fin personlighet, allt kändes tryggt.

Emilia P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tim Johnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Bulltofta

Vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt, och han gav tydlig och bra information om både lägenheten och området. Kommunikation har hela tiden varit enkel, han har varit lättillgänglig, snabb på att svara och tydlig i allt han har förmedlat. Processen har från start till mål känts trygg och smidig.

Albin T
Bulltofta

Tim var väldigt trevlig, tydlig och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna, och allt gick smidigt från start till mål. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom!

Alexander R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Dockan

Duktig mäklare som håller en informerad genom hela processen. Andra gången vi sålt med Maxime, och fungerat väldigt bra båda gångerna.

Jonas R
Triangeln

Trevligt bemötande, kunnig på sitt område. Gav bra råd och var lyhörd för våra önskningar.

Martin S
Triangeln

Toppen bemötande och snabb återkoppling!

Annette S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Malmö City
Limhamn

Trevligt och korrekt bemötande med lyhördhet och kunnande som gav ett tryggt och respektfullt samarbete.

Narges R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lindeborg

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Artemiz Eskafi. Hon var alltid vänlig, tydlig och professionell, och såg till att jag fick all nödvändig information. Hennes engagemang och kompetens gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Benjamin H
Köpte sitt hus med hjälp av Tim Johnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Västra Klagstorp

Tyckte att han var trevlig, engagerad och kontaktbar.”

Veeda D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lindeborg

Artemis har varit tålmodig, snäll och sympatisk i kontakt med mig trots ibland jag tappade helhetsbilden. Hon jobbade på hela tiden i jakten på nya kunder och till slut sålt huset jag rekommendera henne warmt

Roxana L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Meyer en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Hyllie

Johanna Meyer var flexibel och trevligt.

Therese S
Sålde sitt hus med hjälp av Tim Johnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Västra Klagstorp

Otroligt lyhörd och stöttande i processen av att sälja bostad

Miriam L
Köpte sitt hus med hjälp av Tim Johnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Västra Klagstorp

Mycket trevlig och serviceminded.

Patrik E
Sålde sitt hus med hjälp av Jack Lindoff en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Gullvik

Lugn, tillgänglig, och lyhörd för våra tankar.

Josefine M
Möllevången

Jätte trevlig och engagerad! Rekommenderar henne starkt :)

Rebecca M
Möllevången

Mycket trevlig och serviceinriktad.

Ludvig
Triangeln

Proffsig, trygg och avslappnad! Toppenkombo.

Qutaiba A
Lönngården

Tim har ett mycket gott bemötande och är en prestigelös person. Han visade stor flexibilitet och var alltid tillgänglig när det behövdes. Det var enkelt att ha kontakt med honom – han har utmärkta kommunikationsförmågor, är artig och visar ett genuint engagemang för sina kunder. Tim arbetar verkligen från hjärtat och går gärna det lilla extra för att hjälpa till. Han stöttade till och med i kontakten med banken och bidrog till att jag fick ett lån med mycket fördelaktiga villkor.

Felix N
Dockan

Mycket trevlig och tydlig, informerade oss under hela processen och vi är fantastiskt nöjda.

Anna F
Slottsstaden

Vi är väldigt nöjda med Maxime som mäklare i samband med vår lägenhetsförsäljning. Hon är professionell, kompetent och samtidigt jordnära. Rekommenderas starkt.

Linus P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Malmö City
Norra Sorgenfri

Vår mäklare var jättegullig och duktig. Vi fick fint förtroende och hade en bra personlig dialog. Vi fick också ett bra pris för vår lägenhet och vi var nöjda med hanteringen kring budgivningen. Det var några grejer som vi tyckte var lite negativt, framför allt lite slarvigt. Det var ett uppenbart fel med antal rum i beskrivningen. Sen reagerade vi på att de mäklare som hjälpt till i semestertider kom väldigt nära inpå själva visningstiden, alltså lite sent. Men i det stora hela så var vi jättenöjda.

Jasmine K
Köpte sitt hus med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Tygelsjö

Trevlig, lätt att kommunicera med. Svarade bra på frågor och kändes mån om att göra alla nöjda.

Anna L
Hyllie

Snabb i återkoppling och trevligt bemötande! Engagerad mäklare som rekommenderas varmt!

Zorica T
Söderkulla

Artemiz var jätte vänlig och jag upplevde henne som en utmärkt mäklaren. Henne skulle jag kunna varmt rekommendera som mäklare och ni ska vara glada att hon jobbar på er Fastighetsbyrå. Mvh från en mycket nöjd kund Zorica Tedesko

Johanna P
Östra Sorgenfri

Trevlig och tillmötesgående, hjälpte oss väl vid vårt första lägenhetsköp.

Heba I
Almvik

Väldigt nöjd med hur Artemiz skötte hela processen vid mitt bostadsköp. Professionell, tillgänglig och tydlig från start till mål. Kände mig trygg genom hela affären. Rekommenderas varmt!

Maria N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ericka Nguyen en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Ribersborg

Ericka har varit toppen hela vägen i processen! Hon har varit mycket professionell och trevlig, lätt att få kontakt med och har snabbt återkopplat med svar på mina frågor. Som köpare har jag känt mig trygg i hela processen från visning till kontraktsskrivning. Jag kan varmt rekommendera Ericka som mäklare.

Thorgrimur S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jack Lindoff en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Rosengård/apelgården

Jeg har haft fin kontakt med Jack.Jack forklarer tingene godt. Og er professionel fastighet mælger. I alt tilfreds med processen. Vedrørende salg af min lägenhet. Mvh.Thorgrimur Sigfusson.