Vi har haft kontakt med Mathilda under en längre tid och hon har följt vår resa hela vägen fram till försäljningen. Hon har alltid varit tillmötesgående, tydlig och vägledande, och har varit ett stort stöd genom hela processen. Mathilda satte tydliga förväntningar kring processen, värderingen och vad vi kunde förvänta oss. Allt levde upp till det vi hade diskuterat, och även till våra egna förväntningar. Vi är väldigt nöjda med hennes hjälp, hennes engagemang och det slutliga resultatet. Vi kan varmt rekommendera Mathilda till andra som söker en trygg, professionell och engagerad mäklare.
Mathilda Jingnäs
Mathilda Jingnäs är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Mathilda Jingnäs har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Mathilda Jingnäs har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.9. Mathilda Jingnäs har haft 7 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
82 omdömen om Mathilda Jingnäs
Jag hade en trevlig möte med Mathilda, hon försökte att göra lättare och acceptabelt hela processen av diskussionen angående säljningen av bostäden som jag köpte. 😊
Jättetrevlig och stort kundfokus!
Proffsig, närvarande och omtänksam mäklare som fick huset sålt fort, med lugnt och tryggt tempo. Varma rekommendationer!
Super professionell! Mycket trevligt bemötande med avslappnad visning. Visar engagemang, svarar alltid och är mån om att det ska kännas bra för alla parter under process.
Proffsig, kunnig och supertrevlig, alltid tillgänglig för frågor om både min egen försäljning och tips om bostadsköp.
Professionell och noggrann. Full kontroll på hela transaktionen.
Matilda var hemskt trevlig, engagerad och stöttande
Professionell mäklare, en som man känner sig trygg med. Handlades ypperligt med en säljare (mig) som hade lite tid. Rekommenderar.
Saklig, noga med information. Lyssnade kundens önskemål.